Öyle dert olmaz olsun

Psikolojisi alt üst
Başına gelenler , yaşadığı ortam ..
Kendini yanlış ifade etmiş belki öyle öğrenmiş
Şöyle bir konuda şu tavrınız o kadar saçma ki

size ne? neye nasıl bi tavır sergileyeceğimi size sormam gerekiyordu da ben mi bilmiyorum?
ben zaten konu sahibine ne yapması gerektiği konusunda kendimce fikirler verdim.

ama önce onun zihniyetini değiştirip bu eziklik psikolojisinden kurtulması lazım ki güçlü durabilsin.

istismar edilmişse burda asla kendisinin suçu yok. önce bu ''kız değilim kızlığım yok vs'' diye kendini güçsüz görme durumundan, kendini ezikleme durumundan çıkması lazım. bunu kendisine kaç mesajdır söyleyip bilinçlendirmeye çalışıyorum.

aman neyse hiç uzun uzun kendimi anlatamayacağım size. benim muhatabım şuan konu sahibi. iyi forumlar size.

Anlat diyorsunuz ama şuan o psikolojiye sahip değilim. En azından kacar evlenirim bu durum ortaya çıkarsa da taciz vardı sadece diyebilirim.

Umarim gercek degildir ama eger gercekse hayatindaki kisiye yasadiklarini anlatman lazim. Basit bi olay degil eninde sonunda duyulur daha kotu olursun.

seviyosa gitmez ama hic bi şekilde bu durumu anlatamam cesaretim yok

bak sen de diyosun ''seviyosa gitmez'' diye. giderse zaten hayatında olmayı haketmiyor demektir, giderse zaten bırak gitsin.

ama eğer başkasından duyarsa, sen kendisine yalan söylemiş, onu kandırmış, ondan saklamış olacaksın, geçmişte yaşadığın bu talihsizliği sorun etmese bile, kendisinden gizlemeni sorun edecek o zaman.

madem ''seviyosa gitmez'' diyorsun, anlat ki senden duysun. en azından dürüst olmuş olursun. en azından güveni zedelenmez başkasından duyupta.

emin ol başkasından duymasıyla senden duyması çok farklı çok.

bir komsumuz vardi. kadinin imam nikahli kocasi kizlarini taciz ediyordu diye duymustuk mahallede. adami linc etmislerdi neredeyse. var boyle pislikler allah kahretsin ki var

anlatmaya caliscam ama simdi değil

Anlat diyorsunuz ama şuan o psikolojiye sahip değilim. En azından kacar evlenirim bu durum ortaya çıkarsa da taciz vardı sadece diyebilirim.

işte evlenmek için psikolojini düzeltene kadar bekle .. bunun içinde kendi hayatını kur önce..
şu an çok çaresiz hissediyor olabilirsin ve haklısında ama bu durum yanlış kararlar vermene neden olur..o yüzden önce kendini iyileştirmen lazım..

Sevdiğim insan yanimda ve ben bi nebze de olsa iyiyim ayakta durmami sagliyor

hiçbir çözümü kabul etmiyorsun, o zaman geriye yapılacak tek şey bu kalıyor sanırım. diktirip ailenin onayını almadan evlenip gitmek. eğer bir gün duyarsa da, ''taciz etti, tecavüze de yeltendi ama yapamadı, zaten işin içine polis girince kurtuldum'' dersin olur biter. ablan da annen de tutup bunu ona anlatacak değiller heralde. öteki pislikle zaten bi daha yolun kesişmez.

ama evlensen de evlenmesen de mutlaka açıktan da olsa oku elinde bi diploman mesleğin olsun. gerektiğinde çalışıp ayaklarının üzerinde durabilecek bi hale getir kendini.

bi de ''kız değilim'' diyip durma, ezikleyip durma kendini. erkekler cinsellik yaşadığı zaman kendilerine farklı bi şekilde hitap ediyorlar mı? sen neden ediyorsun? bacak arasındaki bi zar yüzünden ''kız-kadın'' diye ayrı ayrı hitap şekli olmaz. kendini böyle kategorileştirme, güçlü ol.

Güzel kardeşim ablandami sana taciz etti? Ailen herşeyi biliyorsa seni nasıl suçlar? Diktir rahat edeceksen ama ailenide Red et.. ablanla o olaydan sonra gorustunmu ? Savunması neydi?

Güzel kardeşim ablandami sana taciz etti? Ailen herşeyi biliyorsa seni nasıl suçlar? Diktir rahat edeceksen ama ailenide Red et.. ablanla o olaydan sonra gorustunmu ? Savunması neydi?
ablamda taciz etti. Şuan evde istenmeyen çocuğum. Biran önce dikim yaptırıp evden ayrılacağım

en mantiklisi bu benim aklıma yatan. Olayın tamamını anlatamam

önce bir iş bul ve ayrı eve çık, bu aileyle yaşanmaz, sağlam biriyle evlen

Operasyon için maddi desteğiniz varmı ?
Nasıl hallediceksiniz ?

berbat bir durumun içindesin ve hala diktirme derdindesin, keşke devlet korumasına girseydin, yanlış bir evlilik yapmak asrın hatası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…