Öyle dert olmaz olsun

Sevdiğim insan yanimda ve ben bi nebze de olsa iyiyim ayakta durmami sagliyor

evet şimdi öyle..
sende onun varlığından destek alabilirsin elbette ama bu kadar erken yaşta evlenmeyi düşünme mutlaka bir mesleğin olsun. evlilik zannettiğin gibi toz pembe birşey değil daha çok küçüksün sevgilinde öyle büyüyüp fikirleriniz olgunlaştığında 19 yaşındaki gibi düşünmeyeceksin belki anne olacaksın sen ayaklarının üzerinde durabilmelisin ki geleceğini her yönden garanti altına alabilesin..

çocukken ablan yüzünden kötü şeyler yaşamışsın . şimdi annen yüzünden yaşıyorsun ilerde kocan yüzünden yaşamayacağının garantisi yok işte o yüzden kendi hayatın hakkında söz sahibi olabilmelisin .. yarın öbür gün kapıyı çekip çıkabilme özgürlüğüne ve gücüne sahip olabilmelisin..
başkalarının sana biçtiği hayatı yaşamak istemiyorsan kendi hayatının iplerini eline al önce . sonra yine evlenirsin ..koca kaçmıyor ya .

boyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyor
Hiç siler mi?
Tanımıyorum seni, ama olduğum yerde içim sızladı, kıyamadım yorum yapmaya bile.

O daha çok destek olur, daha çok sahip çıkar.

Sadece o bilsin, ailesi bile değil.

Gidin o şehirden başka şehire, yaşadıklarınızı değil ama, biyolojik bağınız olan insancıkları unutun

Çok zor bir durum ya

Şimdi söylemek istememeni anlıyorum ya yanımda olmazsa diyorsundur,ama bu ömür boyu saklanacak bir şey değil .Allah yardımcınız olsun,tüm kalbimle dua ediyorum.

Onu kaybet korkusu var içimde. Ailemin beni sevmediği kadar sevdi beni anlatınca ya bırakırsa korkusu içimi yiyip bitiriyo çok caresizim

Kıyamam ne kadar zor şeyler yaşamışsın kolay kolay kaldırılacak gibi değil ama bu yaşta yine de çok güçlüsün canım. Yurttan çıkmasaydın da bildiğim kadarıyla zaten 18 yaşı doldurunca çıkaracaklardı. Bence de sevdiğin insana anlatmalısın.
Çünkü yaşadıkların senin suçun değil suçlular cezasını çekiyorlar.

Bak çok sinirli demişsin bırakacaksa şimdi bıraksın sen de önüne bakarsın. Diktirmek çare değil dünyada hiçbir şey gizli kalmaz. Bir gün bir şekilde duyacaktır ve o zaman seni çocuğunla bırakırsa ne yapacaksın? Şimdi evlenip yuva kursan da temeli sağlam olmayacak, hep acaba duyar mı korkusuyla yaşayacaksın. Kabuslar içinde uyanacaksın, belki pişmanlıklar...

Biliyorum şu hayatta tek dayanağın o ama ilerde yaşayacaklarını şimdiden yaşarsın ve olmazsa önüne bakarsın. Okul, iş vs. bir meslek sahibi olup yolunu çizersin önce. Sonra da evliliği düşünürsün yaşın çok genç. Yağmurdan kaçarken doluya tutulma derim.

Allah yardımcın olsun.

Onu kaybet korkusu var içimde. Ailemin beni sevmediği kadar sevdi beni anlatınca ya bırakırsa korkusu içimi yiyip bitiriyo çok caresizim

Bırakırsa dünyanın sonu değil sen de seni bazı şartlarla değil de gönülden sevip sevmediğini anlamış olursun. tek dayanağın kendin olursun o zaman kadın sığınma evine başvuru yaparsın ordan yardımcı olurlar. Çalışır okursun.

Bisey sormak istiyorum benim bu olayım dava konusu oldu. İsteseler bu davanın içeriğini vs öğrenebilirler mi polis avukat falan olsa araştıracak kişi. Yoksa devlet gizli mi tutar?

Evlenmeden önce çekip anlatacam kabul etmezse ailemin yanina adim atmayacam. Ayrı ev vs. Eger kabul ederse evleneceğim

Hatta anlatamazsan da yazıp gönderirsin. Belki daha güzel anlatırsın düşüne düşüne geniş geniş. Yüzyüze olunca sinirlenirse tam olarak kendini ifade edemezsin anlatacakların yarım kalabilir. ona da düşünüp cevap fırsatı vermiş olursun.

artik bi şekilde anlatacağım

Bisey sormak istiyorum benim bu olayım dava konusu oldu. İsteseler bu davanın içeriğini vs öğrenebilirler mi polis avukat falan olsa araştıracak kişi. Yoksa devlet gizli mi tutar?
E devletten bakılırsa öğrenilir, ama onun da şifresini sadece siz bilirsiniz.

Hükümlü değilsin ki

Sanmam

E devletten bakılırsa öğrenilir, ama onun da şifresini sadece siz bilirsiniz.

Hükümlü değilsin ki
Sevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor

1
Sevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor
dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah için

konu fakee deil diyte vazsayip cevap veriyorum
sevdigine olanlari anlat kabul ederse hoduklesmezse kaç onunla .. ilk defa burda birine kaç diyorum , kaç kurtul aile adindaki o çoplukden ..

12 yasinsaki bi çocukdan nasil havberi olmaz anne babanin

Ben ailesi için endişe ettin sandım
Az önce anlatmaya ikna olmuştun
Bilmesi gerek,

1

dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah için
Sevdiğim insanin ailesi araştırma yapar mi o yüzden sordum dürüst olmamakla alakası yok ailesinden biri avukat

İmkanlarını bilmiyorum ama önce mi işe girsen daha iyi olur.
Psikolojik tedavi de düşünebilirsin belki.
Çok zor Allah yardımcın olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…