boyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyorolayı sevgilin er ya da geç öğrenecek, önemli olan zar değil, yaşanılan iğrençlikler ve o ailede büyümüş olman
Sevdiğim insan yanimda ve ben bi nebze de olsa iyiyim ayakta durmami sagliyor
evlenme bu adamla yalan üzerine yuva kurulmaz şiddete bilr maruz kalabilirsin yalan söylediğin için bugününü arama etik olarak da yanlışboyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyor
Hiç siler mi?boyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyor
Onu kaybet korkusu var içimde. Ailemin beni sevmediği kadar sevdi beni anlatınca ya bırakırsa korkusu içimi yiyip bitiriyo çok caresizim
Evlenmeden önce çekip anlatacam kabul etmezse ailemin yanina adim atmayacam. Ayrı ev vs. Eger kabul ederse evleneceğim
artik bi şekilde anlatacağımHatta anlatamazsan da yazıp gönderirsin. Belki daha güzel anlatırsın düşüne düşüne geniş geniş. Yüzyüze olunca sinirlenirse tam olarak kendini ifade edemezsin anlatacakların yarım kalabilir. ona da düşünüp cevap fırsatı vermiş olursun.
E devletten bakılırsa öğrenilir, ama onun da şifresini sadece siz bilirsiniz.Bisey sormak istiyorum benim bu olayım dava konusu oldu. İsteseler bu davanın içeriğini vs öğrenebilirler mi polis avukat falan olsa araştıracak kişi. Yoksa devlet gizli mi tutar?
Sevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyorE devletten bakılırsa öğrenilir, ama onun da şifresini sadece siz bilirsiniz.
Hükümlü değilsin ki
dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah içinSevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor
Ben ailesi için endişe ettin sandımSevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor
Sevdiğim insanin ailesi araştırma yapar mi o yüzden sordum dürüst olmamakla alakası yok ailesinden biri avukat1
dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?