b
Ailem merkezde oturmuyor. Ablamda okul için ayrı ev tuttu o adamla tanışmış. Beni de okul için yanına aldı ama niyet baskaymis işte. Ailem hic sahip çıkmadı bana. O ayrı eve hic gelmediler bıraktılar öylece arada bi giderdik ailemin yanina korkumdan diyemiyordum
yurttan çıkmam için ailem resmen kandırdı beni. Suçluysa çeksin cezasını biz senin arkandayız bunu diyen annem babam ama simdi bambaşka insanlarYurttan sonra neden eve döndün ben o kısmı anlayamadım
Zira bunlar aile değil düşmandan daha düşman
O kadının anneliği falan kalmamış neden ondan onay bekliyorsun??
O insan için hala ablan ablan diye etrafında dolanmasına neden izin veriyorsun
Çokda küçük değilsin 19 yaşında kendi ayakların üzerinde durabilirsin
Yanlız kalman dahi o anne sıfatını haketmeyen kadınla yaşamandan iyidir
Sevdiğim insandan başka bi yere gitmek için cesaretim yok. Ya hayatım iyice kotu olacak yada mutlu olacağım onca yıl aradan sonraYargılamayı toplum olarak seviyoruz ama bazen oluyor öyle..
Insanın nutku tutuluyor,beyni duruyor..
Ne tepki veriyorsun, ne kurtulmak için çabalıyorsun..
Kaldıkı ufacık bi çocukmuş ozamanlar..
Sen herşeyden önce annenden kurtar kendini, dediğimi yap..
Çık git o evden ama dediğim yere..
15 yıl ceza aldı. Kız değilim deme kızlığım yok demek
Ah canım ya..Başkasından duyup seni terkettiğinde neyapacaksın peki?Sevdiğim insandan başka bi yere gitmek için cesaretim yok. Ya hayatım iyice kotu olacak yada mutlu olacağım onca yıl aradan sonra
Keşke inanmasaydınyurttan çıkmam için ailem resmen kandırdı beni. Suçluysa çeksin cezasını biz senin arkandayız bunu diyen annem babam ama simdi bambaşka insanlar
polisler götürdü yurda. Ertesi gün ailem geldi yanıma6 ay çocuk esirgemede kalıyorsun ailenden habersiz mi alıyorlar? Böyle bir durumda iyice araştırırlar yani ailenin haberinin olmaması çok mantıksız.
Psikolojisi alt üstönce sen zihniyetini değiştir başkalarını sonra dert edersin. kız değilmişmiş... nasıl anlatalım ki şimdi sana biz bunları
seviyosa gitmez ama hic bi şekilde bu durumu anlatamam cesaretim yokAh canım ya..Başkasından duyup seni terkettiğinde neyapacaksın peki?
tecavüz etti 1 yıl . Biriyle sevgili olmak istediğimi söyledim o yüzden dövdüBen hic birsey anlamdim. Nasil dövünce kizligin gidiyor? Ayrica ablan nasil yapiyor? O yasta onlara ne gibi birseyin olduki de sana böyle birsey yapiyorlar? Ayrica hic sevgilin olmayack ne demek? Onlara ne ki ?
Lacma
polisler götürdü yurda. Ertesi gün ailem geldi yanıma
evet tecavüz etti o adamla ikisiPeki size tecavüz mü ettiler? Zar nasıl yırtıldı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?