Avukatım..İsteyen biri kolaylıkla dosya içeriğini öğrenebilir..Arşive kaldırılmış olsa bile mümkün.İsteyen biri derken, avukat aracılığıyla tabi ki..Polisler de öğrenebilir..Adliye çalışanları zaten öğrenebilir.Bisey sormak istiyorum benim bu olayım dava konusu oldu. İsteseler bu davanın içeriğini vs öğrenebilirler mi polis avukat falan olsa araştıracak kişi. Yoksa devlet gizli mi tutar?
Avukatların dosya inceleme yetkisi mevcut..Tüm dosya kapsamını yani... Diktirmekten bahsettiğinde ilk aklıma gelen böyle bir şeyin gizlenemeyecek oluşu olmuştu..Yine de sen bilirsin.Ne diyelim..O zaman aileside öğrenecek
durup dururkensizi kim neden araştırsın ki
Bak güzelim kendini eksik hissedip yanlış bir evlilik yapmak üzeresin. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmak da var. Kendini kusurlu görüp adamın herşeyini hoş görüyorsun.boyle bi durumu sevdiğim insan bile kaldıramaz ki. Biraz sinirli bi insan gözü gormeyip ya siler korkusu içimde çığ gibi büyüyor
Ogrenilir. Herhangi bir avukat ogrenir ne oldu iseSevdiğim insanin bunu öğrenmesi imkansız o zaman. Çünkü ailem ne kadar beni sevmese de boyle bi durumu gidip sevdiğim insana anlatmaz zaten sadece ailem ve avukatlar falan biliyor
1
dürüst olmalısın hala nasıl yalanım ortaya çıkmaz derdindesin,olayı biz buradan daha net görebiliyoruz yaşanmışlıklarımız var dürüst ol önce kendine sonra insanlara Allah için
Sadece taciz vardı desem illa araştırır mi vallahi kafam karışık off
inşallah sadece dediğin gibi sevdiğim insanla sınırlı kalırDosyaya bakarlarsa orda bütün ayrıntıları avukat görebilir zaten. Senin söylemen bir şey değiştirmez ki. Umarım o kadar araştırmacı olmazlar da sadece sevdiğin kişiye söylersin ve kapanır.
ay şaka gibi ciddenBazılarınız konu sahibinin o dönemde 11 yaşında bir çocuk olduğunu gözden kaçırıyor. Böyle bir durumda yetişkin olan bile böyle yargılanmaz.
Bence evliliğe sığınma hele adamın öğrenince senden ayrılacağını düşünüyorsan hiç sığınma.
Heee. Çok kolaydı dürüst olmak. 11 yaşında cinsel istismara uğramış , çocuk yaşta ailesinden bile destek görmemiş biriyle böyle konuşmayın. Onu sevdiğine inanıyor ve kaybetmek istemiyor. Tutunacak bir dal bulmuş. Hiç kolay değil hiç. Yaşamadan bilemezsiniz böyle şeyleri.
En iyisi önce bir iş bulmak o ailenin yanından ayrılmak olurdu ama ne diyelim. Kolay değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?