Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

öğleni atlamışsın tatlım olmuyo ama
öğlen taze fasulye turpotu salatası,1 dil ekmek
akşam taze fas.bulgur pilavı yarımşar pors.yanında bol salata
şimdi leslie yapcam bu saatte :119:

helal olsun gerçekten diyetleri uygulayabiliyorsanız bende yeni evlendim ve çok kilo oldum ve diyet yapamam boğazımı tutamıyorum:26:

öğleni atlamışsın tatlım olmuyo ama
öğlen taze fasulye turpotu salatası,1 dil ekmek
akşam taze fas.bulgur pilavı yarımşar pors.yanında bol salata
şimdi leslie yapcam bu saatte :119:

evet atlamışım ama alnım ak hehehe,dün öğlen yemeğim bi tabaakkk ekmeksiz patates çorbasıydı

:118: akşam çok geç olduğu için girip de yazamadım 40 dk koşu bandıı,kaç km kaç kalori unuttum ama 5.00 hızla koştummm:118:

veeeee sabah tartısıııı 65.2 mutluluğumu anlatmaya kelimeler yetmez cicimmm
bu arada dün 50 mekik var. 100 yapamadım

kahvaltımı yazıyorum bi haşlanmış yumurtaa,bi dilim tam tah. ekmek,bi büyük dilim b. peynir,bi kupa çay..

teyy teyy teyyyyy

bugün erken acıktım öğle yemeği için..bir tabak patates çorbası,bi bardak şekersiz limonata..hastayım yaaa bademciklerim şişti benim dee kuzuyla beraber :2:

sabah menemen 1 dil ekmek 1 kk peynir çay
öğlen taze fas.bulgur yarımşar pors.5 tane acı biber
ara 3 küçük bisküvi 2 ceviz

akşam 1 küçük tabak bezelye yemeği yanında yoğurtlu bulgur salatası 2 kaşık 1 dil ekmek :100:
vee leslieyle walk walk walk 2 mil :99:

yedim akşam yemeğimi,bi tabak tavuk çorbası(çok dolu deildi),bi kocaa tabak marul salatası az yağlı,hepten yağsız sevemiyorum,azıcık zeytinyağ döktüm bol limoonn..ekmek yok.kuzu yatınca koşu bandına hemen ,bu arada 60 mekik ok,yaa ben su içemiyorum yeterince,ama sanırım çok çay kahve içtiğim için..gecenin ilerleyen saatlerinde yazarım bi daha koşu olayını..

bugün kaçırdım kahvaltıyı acık :44:
bir buçuk dilim tam tahıllı ekmek,bir büyük dilim b.peynir,iki çatal reçel,bi kupa çay,2 yum.dan omlett..sabah aç karnına tarçayımı içtim..tartıdan memnunum hastayım ,başım ayrı ağrıyo,dişim ayrı,kulağım ayrı ağrıyo walla hiç keyfim yok ...

öğle yemeğimi geç yememe rağmen çok acıktım bugün nedense walla zor tutuyorum kendimi anlatamam
öğle yemeğim bi tabak tavuk çorbası..

akşam bi porsiyon ızgara köfte,booll salata yarım dilim ekmek..azcık yağlıydı köfteler ve salata ama o kadar acıkmıştım ki ama en azından pilav falan yemedim..:18:diyerek bugünü kapatıyorum ve uyumaya gidiyoruumm..

dün hiç yazamadım sanırım :81:
ama kaçamak falan yoktu yalnızca akşam yemeğinde musakka biraz yağlı kaçmıştı da az yedim :95:
bu sabaha gelelim :89:
2 haş.yum.1 kk peynir çay
kahvaltıdan önce niyetlenmiştim ama ş.siz kahvemi şimdi içebilicem because of egemen :87:

ahh ahh wc ye gidebildiğine dua et kahve şöyle dursun
sabah kahvaltısı 2 yum.omlet ,büyük b.peynir,çay ,bi dilim ekmek..arkadan türk kahvesi bi cappu. simdi yeşil çayımı alıcam

öğle yemeğim ; iki kaşık makarna, iki kaşık kereviz bi bardak vişne suyu,aslında biliyorum kalorili ama çok canım çekti ..dün koşamadım dışarda olduğum için ,ama bugün koşucam kararlıyım

akşam yemeği öğlenkinin aynısı + 25 dk koşu bandı 35 e tamamlıcaktım tamamlayamadım olsun 111 kalori yaktımm sabah tartıya yansıması dileğiyleee evet şimdi de tarçayımı içicem ..bu arada bugün tartı 64.7 idi..tarçaydan hemen sonra 75 mekik çekiceemm,bi türlü 100 e tamamlayamıyorum yahuu,pilim bitiyo 50 den sonra zar zor 75 oluyo
bu arada öğlen 2 greyfurtt içtiimm

tartıı 64.6.mutluyum 100 gr daha gitti

bu arada hedefimi yükselttim.50 yaptım .sabah kahvaltısı bir haşlanmış yumurta ,bi zeytin,bi dilim tam tahıllı,bi büyük dilim b. peynir,bi salatalık ve tabi çay.. ayrıca sabah tarçayımı da içtim tabi kalkarkalkmaz

özdenn menüleri bekliyorum amaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…