Özden ve Bahar'ın Diyet Günlüğü

33 dk koşu bandı,143 kalori sabah hevesle tartıyı bekliyorum,kaç gündür 100 gr 100 gr gidiyo,yarın 200 gr hatta mümkünse 300 gr bekliyorum yahu :124:

ah ahh bırak 100 gr ı nokta oynamadı tartı yaww,takılma döbenime giriyorum sanırım,bi de dün 100 gr ı beğenmiyodum ..neyse aşarız elbett
sabah kahvaltım iki sosis neydeyse yağsız,bi dilim ekm,çayyy.

öğle yemeğim yarım pors. tavuk sote,bi dilim tam tahıllı,bi kupa ayran..sabah kahvaltısını çok erken yapınca mecbur öğle yemeğini de erkenden yedim,çok acıkmıştım..

sabah 1 dilim börek,çay,az lor
öğlen çorba 1 kase 5 eti form
ara yeşil elma ceviz 2 tane
akşam rakı balık ayvalık :)

afiyet olsun canım ,ohh rakı balıklar..benim akşam yemeği naçizane izmir köfte,bi bardak şekersiz limonata,bi küçük dilim tahıllı ekmek..arada 6-7 badem yedim başka kaçamak yokkk bakalım sabah tartıyı görücezz..korkuyorum 64' e takılmaktann:18:mekikleri şimdi çekicem,ama koşu yapamıcam dizim var maalesef,bi yeşil çay içtim,birazdan tarçayımı da içeriimm

akşam yatmadan koşamadım ama 90 mekik çektim,tarçayımı da içmeyi unuttum tv seyrederken uyuya kalmışım .
neyse sabahh tartısı 100 gr daha gitmişşş,geçen gün yüz gr ı beğenmiyodum şimi nası beğeniyorum

kahvaltı ,az yağlı omlet,4 zeytin,bi küçük dom.,bi kupa çay,bi dilim tahıllı ekm..

eveett 64.1 yuppii:118:63' e azz kaldıı .kahvaltım dom.yumurta 2 tane,bi dilim tam tahıllı ekm,bi dilim peynir,3 zeytin,bi kupa çayy,şimdi de 1.yeşil çayımı içiyorum ..hadi inşallah yarın ya da öbür gün 63 'ü görücem..

öğle yemeğim bi tabak yourt çorbası ve bi dilim tam tahıllı ekmek ,arada yine bi simit yedim kuzum yiyince ben de dayanamıyorum,ama simiti eritecek kadar da yol yürüdüm walla ,akşam da inşallah koşu bandını yapıcam..akşam yemeği henüz belli deil.

aşkam koşu bandını yapamadım,akşam yemeğim bi tabak patates salatası ve bi kepçe çorbaydı.
sabah kahvaltım bi dilim tahıllı ekm,2 yum.dan omlet,5 zeytin,bi kupa çay,üzerine bi türk kahvesi..

sabah kahvaltım geç oldu kepek ekmekli sandviç çay :93:
öğlen peksimet salatası az yağlı ,(greyfurt suyu eşliğinde-)bunun tarifini veririm sana bi ara çok güzel bişi oluyo akşamda bundan yicem yanında yoğurt yemeyi planlıyorum :90:

sabah dom.yumurta ,bi dilim tahıllı,4 zeytin,salatalık,çayy,dünü yazmıyorum bile zira yediklerimi yazmama sayfalar yetmez
bugün kaldığım yerden devammm :118:

öğle yemeğim iki karnıyarık,bi dilim ekmek,yarım bardak meyve suyu temizlikten başımı kaldıramıyorum ..

sabah 1 dil kek + çay
öğlen 1 pors kuru fasulye 1 dil ekmek yanında yoğurt
akşam yemeğim yarım pors.kuru fasulye 2 yemek kaşığı pilav olacak yanında da bol salata
:80:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…