- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
- Konu Sahibi Winnethepooh
-
TabiiMini bie yöntem söylememi istermisiniz? Belki bir fikriniz oluşur
Sorun olup olmadığını ben bilemem. Kendi öz benliğine libidona sorman gerekAy ne biliyim kötü bir şey degilse bu sorun yok benim içiin
Hahhahahahahahha bibi ya2 tane oluyor 3. Olmuyor mu diye dert ediyorsunuz Allahım böyle dertler neden beni bulmuyor dinimiz amin
Yani şöyle bir durum bosalmıs gibi hissediyorum rahatlıyorum diyor zaten ama gelen giden yok. Birde eskiden hiç böyle bir durum gelmediginden basımıza aklıma takıldıBak şimdi mesele 3 5 mi yoksa ne denli kaliteli verimli güzel zaman geçirdiğiniz mi? Bence kaliteli zaman daha önemli. Ha şuda var 1 2 31 2 saate yapıp 4 belki 2 3 saat sonra yalan ve yıllardır ilişkisi olan insanlar var bu biraz güç yapı meselesi sapıklık meselesi
Aslanlar üremem için günde 100 150 kere çifleşiyor mübarek benimki boşuna Galatasaraylı değil hahahaha neyse
Rahat ol kafana takma çok takıyorsan sen uğraş illa boşaltıcam dersen kapiş.
Gece ve sabah ereksiyonlarını 1saat aralıklarla takip edin. Eğer uyku esnasında ve sabah uyanmadan ereksıyon varsa sorun bıyolojık degıl psıkolojıktır
Sen hala skora takılıyorsun. Keyifli zaman geçiriyorsan 2 kerede seviliyorsun bitti gitti. Çok çocukca düşünceler bunlar yapma.Yani şöyle bir durum bosalmıs gibi hissediyorum rahatlıyorum diyor zaten ama gelen giden yok. Birde eskiden hiç böyle bir durum gelmediginden basımıza aklıma takıldı
Aaa.. Yani bi gece uyuduktan 1saat sonra birde uyandığındaki ereksiyon halini kontrol edeceğim dogru mu anladım?Gece ve sabah ereksiyonlarını 1saat aralıklarla takip edin. Eğer uyku esnasında ve sabah uyanmadan ereksıyon varsa sorun bıyolojık degıl psıkolojıktır
Bibiiiii idolümsün Bibii2 tane oluyor 3. Olmuyor mu diye dert ediyorsunuz Allahım böyle dertler neden beni bulmuyor dinimiz amin
Haklısın galiba. Ne biliyim zaten yeterince kendimi güvenli hissettiğim bir konu değil birde aksilik olunca zıvanadan çıktım sanirınSen hala skora takılıyorsun. Keyifli zaman geçiriyorsan 2 kerede seviliyorsun bitti gitti. Çok çocukca düşünceler bunlar yapma.
Neden güvenli hissetmiyorsub?Haklısın galiba. Ne biliyim zaten yeterince kendimi güvenli hissettiğim bir konu değil birde aksilik olunca zıvanadan çıktım sanirın
Yani kendi açımdan, kendime güvenim yokNeden güvenli hissetmiyorsub?
Ay hayır...Tek gecede mi 3-4 kez sevisiyorsunuz
Yav depoda su kalmadı sen hala gelen giden yok diyorsunYani şöyle bir durum bosalmıs gibi hissediyorum rahatlıyorum diyor zaten ama gelen giden yok. Birde eskiden hiç böyle bir durum gelmediginden basımıza aklıma takıldı
3.yuadam tükenmişlik sendromuna girmiş 2 yıldayeter kız daha ne istiyorsun?
35 yasındayım, 2 hıc olmadıKızlar 5 yıldır evliyim, üçüncüyü hayatımda ilk defa duyuyorum. Tecrübesi olanlar benimle de paylaşsınlar lütfen
Neyse tek diilim35 yasındayım, 2 hıc olmadıseksı hep 1kerelık sandım bunca sene...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?