özelden arama

Ben de bi ara yapim demistim ayarlardan ugrasmayim direk #31# yapim dedim sonra nasıl olduysa olmamış lanet olsun çıktı numaram bide alo diyo sesi dinliyom.
O günden beri bitti bana bu işler

Ben de bi ara yapim demistim ayarlardan ugrasmayim direk #31# yapim dedim sonra nasıl olduysa olmamış lanet olsun çıktı numaram bide alo diyo sesi dinliyom.
İyiymis

Kızlar aramiycam vazgectim hem bulunurum korkusu hem de bu saatte whatsapta çevrimiçi . ona moralim bozuldu zaten bi mesaj attı sonra kayboldu gitti allahın belası

Kimse bir kere gizli numaradan cagri aldi diye savciliga gitmez bence. Ama olayi surekli yapmayi planlayip bunun icin soruyorsan bilemicem. Ben olsam simdiye bin kere aramistim ayrica :)

Kızlar aramiycam vazgectim hem bulunurum korkusu hem de bu saatte whatsapta çevrimiçi . ona moralim bozuldu zaten bi mesaj attı sonra kayboldu gitti allahın belası

Iyi kii sordun....
Belki sormasan arardın....
Belki başka bir güne inşallah....

Sonra naptin aaa sesin gelmedi alamadım falan mi dedin hahahaha
Ne var ne arıyorsun dedim.
Ben mi ne zaman dedi.
Azarladim bende.
Yeniden barışmak istedi
Ulan dedim bendede şans yok o kadar rezil oldum sonra reddettim zaten onunda peşinden koşmaya niyeti yoktu
İşte tipik ikizler erkeği Allah uzak etsin.

hahah valla bizimki sevmez öyle isleri zaten bana karşı içinde ask olduğunu sanmam ama biraz sevgisi varsa onu da bu rezillikle yok etmiş olurum umrumda mi hayır

hahah valla bizimki sevmez öyle isleri zaten bana karşı içinde ask olduğunu sanmam ama biraz sevgisi varsa onu da bu rezillikle yok etmiş olurum umrumda mi hayır
Benimki zaten abaza tipti.
Bu hikayemde sana ders olsum sakın bulaşma
Ne zaman bulasacak olsan benim bu:rezilligimi aklına getir.

Gereksiz bir macera

Yıllar yıllar önce eşimi arardım böle bizim evide arayan çok olurdu sessiz telefonlaryada fonda Cengiz baba hey gidi eski günlerara gitsin dicem ama vazgeçmişsin.

Yıllar yıllar önce eşimi arardım böle bizim evide arayan çok olurdu sessiz telefonlaryada fonda Cengiz baba hey gidi eski günlerara gitsin dicem ama vazgeçmişsin.
Aramiycam ama cengiz babadan duvardaki resmini dinleyebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…