Bence bizim aklımıza gelmez onun yapacağı plan vay be prison break senaryosu gibiCeyl_an sonraki ders ne? Bir sonraki ilişkinde ne diyeceksin bu evlilikle ilgili? Hazır olmadığım halde benimle zorla beraber oldu ben de ertesi gün ayrıldım mı diyeceksin?
Yoksa çok basit mi düşünüyorum daha sağlam planların vardır belki.
aynen bnde yeni anladm heheheVah vah. Eski konudan habersizsiniz. Konunun devamini okumamışsınız. Gereksiz bir merhamet durumu soz konusu su an. Sakin olun. Bu kullanıcı tamamen bir oyun oynamis...
Diger konusuna nasil ulasabiliriz siz okudunuz muOnceki konularınızı okumadim bilmiyorum ama madem cinsellik fobiniz var ayni evde yaşama korkunuz var son ana kadar bu ısrar neden yani ?
Mis gibi yasayin gidin iste ailenizle.
Hayir tam düğün günü millet dışarda adama kendini öldür deseniz he olur der o pozisyonda zaten laf olsun diye olur demiş geçmiş iste .
Ama olmaz olamaz o adama da yazik degil mi ?
Insan kendini az cok tanir degil mi baska bi insani buna dahil etmek neden ?
Ayrica takı konusunu da cok garipsedim 5 dk önce siz adami orada öylece birakip gidecektiniz elalemi etrafi düşünmeden (ki dusunmeyelim de zaten saglikli olan da bu )
Ama 5 dk sonra etrafi düşünmedi bizi rezil etti diyorsunuz bu cok büyük bi celiskidir bana gore.
Ne kadar iyi niyetle yazmışsınız. Oysaki konu bambaşka. Biraz eski mesajları okursanız anlardınız aslında konunun cinsellik olmadığını. Konu sahibinin cinselliğe fobisi var gibi, para hobisi var gibi.Vala 3 senelik evli olup aynı sorunu yaşayıp boşanan bı insan olarak kalbinden değil mantığından ne geçiyorsa onu yap derim çünkü bizim gibi insanların sorunu maalesef tek başına çözülmüyor karşı tarafın sana yaklaşıldığı sorununa care olmak için ne yaptığı önemli ha barisacaksan da hem mevcut durumunu hem de onunla ilgili problemlerini çözmek için mutlaka birlikye doktora gidin derim ben
Evet var böyle kadınlar malesef.Siz de benim gibi dusunmussunuz.Insanin aklina nafaka almak icin mi evlendi acaba sorusu geliyo.Bi tanidigim evli kalmadigi adamdan(dugun bile olmadi)10 senedir nafaka aliyo.
Bende 3 kere nişanlandığı ve artık kimse kendisiyle evlenmez diye düşündüğü için bu evliliği yapıyor zannediyordumYaaaa ben de vajinusmus sandım akıl veriyodum
Yeni üyeyim Az önce birşey araştırmak için girdim buraya pat önüme yazı çıktı ki geçen ay 3 yıllık evliligim bence bu sebeple bitmiş olmasından dolayı inanılmaz kinliyim dedim olmayan aklımla bi yazim meğer olay baskaymisNe kadar iyi niyetle yazmışsınız. Oysaki konu bambaşka. Biraz eski mesajları okursanız anlardınız aslında konunun cinsellik olmadığını. Konu sahibinin cinselliğe fobisi var gibi, para hobisi var gibi.
haklisin para fobisi var cidden bende haksixlik yapildi sandim baştada deilmis kizdan oturuymus birde cok eski msjlari kizin goremedm bn ya sizin anlattgniz kadarini biliorm bendeNe kadar iyi niyetle yazmışsınız. Oysaki konu bambaşka. Biraz eski mesajları okursanız anlardınız aslında konunun cinsellik olmadığını. Konu sahibinin cinselliğe fobisi var gibi, para hobisi var gibi.
konu sahibinin cinsellik fobisi yok kiBenim kuzeynlerimden birisi, senin gibi cinsellik fobisi var ama ondan başka daha çok korkuları var. O yüzden tesadüfen bir gay le tanıştı ve anlaşmalı evlendi. Hemen hemen 20 yıldır evliler, tabi çocukları yok, sorana olmuyor dediler, artık zatem şimdi kimse sormuyor. Adamın erkek sevgilisi var, tabi gizli saklı. Akrabalar olsun, komşuları olsun, bu sırrı kimse bilmiyor, biz kuzeynlerden başka. Herkes onları çok mutlu bir es olarak görüyor. Ne kavga var, ne incitme, ne saygısızlık, nede tartışma. Maddi durumu çok iyi ve karısına çok güzel bir yasam yaşatıyor, tek eksik olan, sex yok. Ama ikiside bu durumdan çok mutlular.
Keşke sen de öyle bir kişiyle evlilik yapsaydın.
Site kurucusu olmasaydınız kesinlikle banlanırdınız.Kurduğum cümleler sebebi ile kendimi gerçekten kınadım. Bir kadına böyle cümleler kurmamalıydım, gerçekten çok üzgünüm, belkide terasta oturuyorum sıcak bana iyi gelmedi.
gerçekten hepinizden özür dilerim....
Kankiiiii seni yeniden görmekAllahım az önce ben ne okudum ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?