Özgüvenim dipte! Yardım edin.

Hic ozguvenin dipte olmasin sen benim hayalimde olmak istegim kadinsin senden bir kac yas kucugum hep memur olarak atanip calismak istiyorum iki cocugum olsun istyorum.ve herseyden onemlisi sagligim yerinde olsun istyorum.geri kalan hicbirsey senin ozguvenini sarsamaz sen 34 yasinda okumus calismis atanmissn bu hayat sana viz gelir tirs gider

Gülümseyerek okudum,ne kadar da tatlısın.Umarım senin için iyi olur her şey... Dilediğin,düşlediğin ne varsa olsun. Ben ise iyi olacağım,olmalıyım da zaten. Takıntılarımdan kurtulacağım, kitap,video ya da terapi ile veya hepsinin yardımıyla bir şekilde toparlanacağım ve ardından her daim hasretini duyduğum o kelimeyi söyleyeceğim kendime... Aferin. Aferin sana,bunu da başardın.:)Şimdilik hayal... Önce korkularımdan arınmam ve insanlara sesimi çıkarmam gerekiyor. İnşallah başarabilirim. Çok yorgun hissediyorum artık. Uykularım kaçıyor.

3 gün önce psikoloğumun önerdiği kitap Düşünce gücüyle Tedavi ' sizde okuyabilirsiniz belki fayda saglar

İçine atma lütfen özellikle de iş hayatında. Kavga et demiyorum bak çünkü insanlar iş hayatında çok kötü davranıyor özellikle ülkemizde. Ama cevap ver, tartış vs. Erkekler özellikle direkt kufure basvuruyor zaten. Gerekirse tabi ki sesini yukselteceksin ama oyle insanlar cikiyor ki resmen camur. Sen biriyle tartismaktan korkuyorsun pratik yapa yapa bunu asabilirsin. Hepimiz icin gecerli bu. Sonra icimize dert oluyor, onu da soyleseydim bunu da soyleseydim diye diye dovunuyoruz sonra. Tepki verince karsidaki amacina ulasmis oluyor. Bazi insanlar biriktirir biriktirir patlar. Sagligimiz icin o anda soylememiz gerekeni soylememiz lazim.

Son düzenleme:
Hiç sormayın,aman kimse kırılmasın,üzülmesin diye diye hep alttan aldım ama sonunda baktım ki yıpranıyorum,hem de öyle böyle değil. Kendimi hazırlıyorum artık,yapmam lazım. İyi niyetin suistimali böyle oluyormuş demek ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…