14 ocaktan beri her gün illaki şekerli bir şeyler yiyordum. Bugün Çok şükür yemedim:) Ve mis beslenme düzenime geri döndüm:)
Derin bir nefes alın ve u dönüşü yapın:) 1 gün 1 hafta 1 ay bile sağlıksız beslenebilir, toparlanamayabilirsiniz.. Ee ne demek battı balık yan gider? Vücudun bir mucize. Her şeyi lehine çevirebilirsin.
Bir geçiş dönemindeyim.. Sporu biraz aksatıyorum.. Zar zor yapıyorum .. Gözler hep ağlamaklı buğulu.. Biraz kendine gelsen olur mu? Lütfen kendine gel biraz . Hayat bir oyun. Öyle düşün. Nacizane ruhum. Bi kere deneyimliycek. En azından bu bedende.. bu oyunu bir kez deneyimleyeceksin. Neden en güzel şekilde deneyimlemiyorsun? Neden en tatlı şekilde yaşanmasın? Neden en kötü şekilde bitsin?
Hayata geldin. Görevlerin var?? Neden eziyet çektiriyorsun kendine. Bu süreç öyle ya da böyle yaşanacak. Kendine gel. KENDİNE GEL!!
En son böyle streslere girdiğinde gül hastalığı geçirmiştin. Yeter. Bitanecik iç organlarına, bedenine, cildine yazık.. Yeter.. Görev gibi mutlu ol.. Görev gibi kendine iyi gelen şeyleri yap.. Mutlu olacaksın. Her şey çok güzel olacak.
Ne dedi bugün.. PAS GEÇ PAS GEÇ PAS GEÇ HOŞUNA GİTMEDİ Mİ PAS GEÇ