- 14 Ağustos 2018
- 21.022
- En iyi cevaplar
- 2
- 79.560
- 598
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
kafa bulucak başka konu bulurlar o zaman, aile içi tecavüz hikayeleriyle eğleniyorlarsa sağlam bir dersi hak ediyo/ediyolar.Canim inan ben coguna inanmiyorum bence hepsi 15 16 yasinda kafa buluyorlar gibi geliyo
Bu işte çok ileri zekadan oluyor ckdjdjdkee simdi sen psikologa falandami gitmiyosun
o teshisler
ben ileri zekaymisimlar falan
ne ileri zekası ya eski konularında sürekli sınıfta kalıyodu dersleri hiç anlamıyodu ileri zekaya ne ara geçtikee simdi sen psikologa falandami gitmiyosun
o teshisler
ben ileri zekaymisimlar falan
Bu işte çok ileri zekadan oluyor ckdjdjdk
Her şey yalanmış sonra bir de yok arkadaşımın sorunu dedi
Karışık
Ben bu bedene fazlayım demişse zeka
zeka okadar ilerlemiski bedeni terketmis resmen
Ortada bir zeka var ama ileri değilben ileri zekaymisimlar falan
yasadi sorunlarin ileri zekadan oldugunu ispatlayacakti bir arane ileri zekası ya eski konularında sürekli sınıfta kalıyodu dersleri hiç anlamıyodu ileri zekaya ne ara geçtik
bence okadar ilerlemiski tamamen terk etmis bedeniOrtada bir zeka var ama ileri değil
Evet işte asıl ben de bundan dolayı çok tepki gösteriyorumhepsini gectim insan abisine nasil yapar o yakistirmalari ya terbiyesizsin aren ahlaktan bir habersin aren
eski konularini sikayet edesim var aren
Sonucu derken.. anlamadim ne olduki ne gibi sonuc oldu. Bu arada konularini okumadim haberdar degilimTamam işte bulsunlar ama her şeyin sonucu var
Durum bu o da buna katlanmak zorunda
Kimse kusura bakmasın elin ergen çocuğunun saçma hezeyanlarına gelemicem
gerçekten beyin yapisindan midem bulandiEvet işte asıl ben de bundan dolayı çok tepki gösteriyorum
Eloşa bu kadar tepki vermemiştim
Çünkü bu kadar uç noktaya gelmemişti
bu saçma uydurmalar da bu kadar uç noktalar kafa yapısının normal olmadığını gösterir
Ve tacizle ilgili konu açmış mesela ki bu da bu ülkenin bam teli mesela
kaç kişi üzüldü kim bilir
Şikayet edildi sanırım aile bakanlığımı ne ay inanın hatırlamıyorum ama kazen yazdıSonucu derken.. anlamadim ne olduki ne gibi sonuc oldu. Bu arada konularini okumadim haberdar degilim
Sonucu derken.. anlamadim ne olduki ne gibi sonuc oldu. Bu arada konularini okumadim haberdar degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?