- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.917
- 158
- Konu Sahibi limonbanyosu
OhoooooŞikayet edildi sanırım aile bakanlığımı ne ay inanın hatırlamıyorum ama kazen yazdı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OhoooooŞikayet edildi sanırım aile bakanlığımı ne ay inanın hatırlamıyorum ama kazen yazdı
diger hesaplari neymis cok merak ettimBu üyenin birden fazla hesabı oldugunu öğrendik ve sosyal hizmetlere şikayette bulunuldu
Aynen konu uydurması sorun değil sorun ama hani güler geçersingerçekten beyin yapisindan midem bulandi
etrafimda oz babamda dahil bir suru ruh sagligi bozuk insanla yaşadim hemde ne bozuk yani onlar bile yapmadilar ya şunu
hem her pisligi soyluyor hemde ruh sagligi bozuk insanlarla dalga gecer gibi ruh hamilimin bana verdigi yetkiye dayanarak der gibi her yere ruh sagligim bozuk diyerek basliyor sacmalamaya
ve cidden emniyete bildirmek istiyorum
Geçmiş sayfalarda kazen yazmış canm ve bilmediğimiz iki hesabı daha varmışdiger hesaplari neymis cok merak ettim
bana birisi sey gibi geldi ucuk bir konuyduGeçmiş sayfalarda kazen yazmış canm ve bilmediğimiz iki hesabı daha varmış
Görmedim o konuyu bakmadım ya da baksam da okuyup gectm heralde bazılarına öyle yapiyorm :)bana birisi sey gibi geldi ucuk bir konuydu
amcasinin oglu tecavuz ediyordu falan
sonra beni kizdirdigi icin oyle yazdim falan dedi
şu an atabiliyor olmanız lazım olmadı ben atıyımgizemliasli özel mesajınız açık mı acaba mesaj atmak istiyorum da
Siz atarsanız sevinirim donma durumu yaşıyorumşu an atabiliyor olmanız lazım olmadı ben atıyım![]()
Ortada bir zeka var ama ileri değil![]()
Mesajım geldi mişu an atabiliyor olmanız lazım olmadı ben atıyım![]()
evet evet cevapladım :)Mesajım geldi mi
Aile ilgisi yok sevgisi yok ergeni takip etme yok , aileler bozukEski konulara göz attım da sürekli psikolojik sorunlardan bahsetmiş Zaten.
Bahsedilen konuyu görmedim.
Herkes bu kadar tepkiliyse demek ciddi boyuttaydı.
İnşallah bunun için başın derde girmez.
Ailen kendi halinde insanlarsa eğer en çok onların yaşayacağı şoku düşündüm.
Ne kadar yıkım olur onlar için.
Yani bizde ergen olduk ama
Benim ergenliğimde de vardı bu site ama ben gireyim de şunu şunu anlatayım gelmedi aklıma.
Ta evlenince üye oldum bebek konuları için.
Şimdinin ergenleri de değişik atraksiyon peşinde
Aile ilgisi yok sevgisi yok ergeni takip etme yok , aileler bozuk
Sevgi dolu aile olsaydı bu kadar bariz bozukluk olmazdı, tamam ergen çektiriyor bunu kabul ediyorum, anneler ne yapıyor? En çok bu zaman ilgili olmaları gerekiyor,
Ya tv başında müge anlı izliyor, ya yoğun çalışıyor özel sektör, yada oturmuş yemek pasta yapma derdinde evden dışarı çıkmıyor
Kızının duygu durumu ile alakasız
İlgi istiyor bu konuda zaten ilgi gördüKonuları okumadım başlıklara göz attım.
Ben onlarında yalan olduğunu düşünerek yazdım.
Neresinden tutsan elinde kalıyor dedikleri hesap demek ki
Merak etme ailen bilemez kimse kalkipta seni burada deşifre edecek kadar kötü değil..madem ki özür diliyorsun ben kendi adına konuşuyorum,seni affediyorum..ama birdaha yalan söyleme kimseye..ay valla intihar edicem sanirsam yoksa ailem beni oldurcek
Merak etme ailen bilemez kimse kalkipta seni burada deşifre edecek kadar kötü değil..madem ki özür diliyorsun ben kendi adına konuşuyorum,seni affediyorum..ama birdaha yalan söyleme kimseye..