Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben yakın zamanda yeğenimin yanımda yaşadığı sağlık sorunundan dolayı uykusuzluk ve çarpıntı mide ağrıları olumsuz düşüncelerim başladı ama nedenini ve geçeceğini biliyorum destekde almaya başladım psikoloğumdan bu sevdikleri kaybetme korkusu olsa gerek

Aynı beni anlatmışsın annem safra kesesinden ameliyat oldu ben refakatçi kaldım yanında ama annem ameliyattan çıkınca yüz rengini öyle görünce ona refakatçi olmayı bırak ben fenalaştım Allahtan teyzemler vardı ama sonra geçti tabi bu konuda aynı şeyleri yaşıyoruz yalnız değilsin hatta bu seansta doktoruma bile dedim ben niye böyle zorluklar karşısında dayanıksızım dedim babam hasta olur annem hasta olur ben çok kötü olurum ağlarım üzülürüm ama doktorumun dediği gibi artık birileri hasta olduğunda ilk önce kendimi düşünüyorum ben iyi olmalıyım ki onlara yardım edebileyim o durumda diyorum ilk önce sen iyi olacaksın ilk önce kendini düşüneceksin sen de bu şekilde kendine telkin verebilirsin ben önceden herkese çok üzülürdüm şimdi de üzülüyorum ama dozunu ayarlamaya çalışıyorum karşı komşum çok ciddi trafik kazası geçirmişler duyunca öyle bir her yerim diken diken oldu ki kafam falan karıncalaştı yani bu durumu ben de yaşıyorum ve başetmeye çalışıyorum

Aminnnnn yok yok rahat ol bende en dibi görmüş biriyim herkez bana deli gözüyle bakıyodu

Amin canım cümlemiz şifa bulalım bir gün yalnız değilsin binlerce belki milyonlarca insan bu durumları yaşıyor bazen ben de teselli amaçlı yalnız değilim aynılarını yaşayan bir sürü insan var diyor kendi kendime ağla rahatla ve korkma Allaha sığın canım yaşadıklarımız kolay değil defalarca yere düşüp yeniden ayağa kalkıyoruz çok şükür

Çok geçmiş olsun,evet kaybetme korkusu dimi ? ama keşke o an kendime sahip çıkıp ,daha soğuk kanlı olabilsem,tek istediğim bu.Çünkü kendimi biraz daha bıraksam bayılacağım o derece kötü oluyorum.

Aynı ben de sizin gibiyim.ama ben kendimi bildim bileli böyleyim.9-10 yaşındayken bile kardeşim kafasını vursa saatlerce ağlardım,beyin kanaması geçirir mi diye.sen küçücük çocuksun ,bunları nerden bulup düşünüyorsun.artık gerçekten güçlü olmak istiyorum.aslında doktorunuz çok güzel demiş, bir de uymak kolay olsa.bazen ben de öyle bir abartıyorum ki ,sela okunuyor,acaba kim ,tanıdık mı diye çarpıntım tutuyor.kendimize zorluk çıkarıyoruz kısaca.umarım aşabiliriz.

Ben de öyleydim aynı elim ayağım salıyordu ama artık kendime telkin veriyorum ilk önce sen iyi olmalısın ki çevrendekilere faydan olsun hep böyle düşün bak güçlü olduğunu anlayacaksın

Watsap grubu yapsanız harika olr bunalinca hepimiz yazsak oraya çünkü herkesle bu konuyu konusamiyorsn insanlar sana deli gözüyle bakılıyor

Ben de öyleydim aynı elim ayağım salıyordu ama artık kendime telkin veriyorum ilk önce sen iyi olmalısın ki çevrendekilere faydan olsun hep böyle düşün bak güçlü olduğunu anlayacaksın
Çok teşekkür ederim,inşallah.aslında olması gereken de o .telkinle baya bir iyi oldum.artık bu sorunum için de telkini deneyeceğim

Hele sabahları selayı duydum mu tamam bendeki kötü senaryoları bi duysan güne negatif başlıyorum birgün anne babamın da selalarını duyarsam nasıl dayanıcam ya kızımı duyarsam çok kötü bişey

Watsap grubu yapsanız harika olr bunalinca hepimiz yazsak oraya çünkü herkesle bu konuyu konusamiyorsn insanlar sana deli gözüyle bakılıyor
Yok maalesef hem yasak hem de burası daha güzel birbirimizle derdimizi paylaşırken üye olmadan okuyan bir sürü insan var yalnız değilmişim deyip teselli bulan bir sürü insan var bu şekilde birbirimize daha faydalı olduğunu düşünüyorum ben o tarz gruplara ben yaklaşmıyorum anlayışla karşılarsan sevinirim. Bak az önce bir arkadaş yukarıda yazmış daha önce yazdıklarımızı okumuş ve yalnız olmadığını öğrendiği için bize nasıl güzel dua ediyor benim burayı açma nedenim benşm gibi yaşayanlar varsa burada dertleşelim birbirimize de faydamız olsun diye ama burada bazı arkadaşlarla birbirimizi merak edip sosyal medya hesabımızı verip birbirimizi gördük örneğin minikkkkkkk maşallah fıstık gibi hatun buradan yazışalım olur mu

Valiz boşaltılacak duruyor eşim ben hastaneyken kendisininkileri yıkamış benimkilere ellememiş nasıl yıkanacağını bilmediği için işler beni bekliyor boğazım ağrıyor halsizlik var bir sürü iş gözümde büyüyor yatasım var

Kızlar size anlatayım biraz gülün ben odaya çıkmak için asansörü bekliyordum 3taneden biri de gelmedi ben de merdivenlere yöneldim genelde asansörle çıktığımız için katı kestiremedim bi kat aşağıya girmişim asansörde 2ye basıp çıkıyorduk oda numaramız da 1214 ben yanlış kata girdiğim için 1114 diye hatırladım daha otelde ilk gün oda no sunu tam aklımda tutmamışım gittim 1114 no lu kapıya anahtar da biz ilk odamıza çıktığımızda kapıyı hemen açmadı anahtarın biri hep kırmızı alarm verdi diyerekten ben o kapıya defalarca kartı sok çıkar eşimi arıyorum açmıyor onlar da öğleden sonra uykuya yattılar kapıyı tıklatıyorum yok kartı defalarca denedim kartta sorun var ya güyakapıya adam çıktı üstü yok altta şort ben rezil ol bu benim kocam değil dedim çok pardon ben odaları karıştırmışım rezil oldum hayatımda hiç böyle rezil olmamıştım eşime anlattım dedim böyle böyle oldu odalarına özür mahiyetinde bişey yollat yemekte aynı kişiyle karşılaşıcam diye ödüm koptu rezilliğe bak ama ilk gündü oda no su aklımda 1114 diye kalmış merdivenle de çıkmamıştım ah ah rezillik diz boyu

Allah korusun ,allah hepsine uzun ,hayırlı ömürler versin inşallah,tüm sevdiklerimize İşte bizdeki direkt kaygılar, olmayan şeyleri senaryo haline getiriyoruz.kendimizi mahvediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…