- 23 Ocak 2016
- 35.145
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.641
Evet senaryo sürekli çalışıyor mesela kafam şuan diyor korona oldun ciğerlerine inicek hastaneye yatırılacaksın ve makinaya bağlanacaksım diye kuruyor da kuruyorAllah korusun ,allah hepsine uzun ,hayırlı ömürler versin inşallah,tüm sevdiklerimizeİşte bizdeki direkt kaygılar, olmayan şeyleri senaryo haline getiriyoruz.kendimizi mahvediyoruz.
4 ay önce gitmemiş olsan git rahatla dicem ama yeni gitmişsin gitsen de temiz çıkacak haberin olsun4 ay evvel yine oldu kardiyoloji ye gittim tekrar mı gitsem yada göğüs hastalıklarına ne dersiniz
Ben nefes darlığı yaşıyorum ya aynı şey aklımda hep acaba ciğerim şu mu topladı çok saçma biliyorum ama öyleEvet senaryo sürekli çalışıyor mesela kafam şuan diyor korona oldun ciğerlerine inicek hastaneye yatırılacaksın ve makinaya bağlanacaksım diye kuruyor da kuruyor
Kendin gibi başkalarının olduğunu bilmek ,bencil düşünmek ,benim gibi insanlar var demek değil de ,seninle aynı şeyleri yaşayan , zorluklarla baş etmeye çalışan insanlar olduğunu bilmek ,dertleşmek iyi geliyor.çünkü yeri geliyor arkadaşlar ,akrabalar bu sorunları yaşamadıkları için aman boşver diyor ,ya da sıkılıyor dinlemekten .o yüzden böyle bir sayfa açtığınız İçin ,yardım eden tüm arkadaşlara gerçekten çok teşekkürler.Yok maalesef hem yasak hem de burası daha güzel birbirimizle derdimizi paylaşırken üye olmadan okuyan bir sürü insan var yalnız değilmişim deyip teselli bulan bir sürü insan var bu şekilde birbirimize daha faydalı olduğunu düşünüyorum ben o tarz gruplara ben yaklaşmıyorum anlayışla karşılarsan sevinirim. Bak az önce bir arkadaş yukarıda yazmış daha önce yazdıklarımızı okumuş ve yalnız olmadığını öğrendiği için bize nasıl güzel dua ediyor benim burayı açma nedenim benşm gibi yaşayanlar varsa burada dertleşelim birbirimize de faydamız olsun diye ama burada bazı arkadaşlarla birbirimizi merak edip sosyal medya hesabımızı verip birbirimizi gördük örneğinminikkkkkkk maşallah fıstık gibi hatun buradan yazışalım olur mu
Nisan ayı gibi o korkuları ben de çok yaşadım .ne senaryolar ne senaryolar .sonra başka bir senaryoyla onu unuttumEvet senaryo sürekli çalışıyor mesela kafam şuan diyor korona oldun ciğerlerine inicek hastaneye yatırılacaksın ve makinaya bağlanacaksım diye kuruyor da kuruyor
Niloya gitcegim yer küçük memleketlerden kovid korkmuyorum ben ya nedense sende değilsin bence benim ailemde orda cnm ...Niloya sana olduğu gibi banada oluyor şimdi benim panik atak oldugumu anlayacaklar diye ödüm kopuyor.Aslinda ortamında çok eğlenceli bir kadinimMemleket nire bakalım
Kızlar size anlatayım biraz gülün ben odaya çıkmak için asansörü bekliyordum 3taneden biri de gelmedi ben de merdivenlere yöneldim genelde asansörle çıktığımız için katı kestiremedim bi kat aşağıya girmişim asansörde 2ye basıp çıkıyorduk oda numaramız da 1214 ben yanlış kata girdiğim için 1114 diye hatırladım daha otelde ilk gün oda no sunu tam aklımda tutmamışım gittim 1114 no lu kapıya anahtar da biz ilk odamıza çıktığımızda kapıyı hemen açmadı anahtarın biri hep kırmızı alarm verdi diyerekten ben o kapıya defalarca kartı sok çıkareşimi arıyorum açmıyor onlar da öğleden sonra uykuya yattılar kapıyı tıklatıyorum yok kartı defalarca denedim kartta sorun var ya güya kapıya adam çıktı üstü yok altta şort ben rezil ol bu benim kocam değil dedim çok pardon ben odaları karıştırmışım rezil oldum hayatımda hiç böyle rezil olmamıştım eşime anlattım dedim böyle böyle oldu odalarına özür mahiyetinde bişey yollat yemekte aynı kişiyle karşılaşıcam diye ödüm koptu rezilliğe bak ama ilk gündü oda no su aklımda 1114 diye kalmış merdivenle de çıkmamıştım ah ah rezillik diz boyu
Gitmiyorum gülüm ben gidecek olan kişi başkasıydı karıştırdın senNiloyatospikk sakın gitme göğüse kardiyologa bana bir doktor demistiki bu hastalık seni oldurmez zorlasanda öldürmez diye
Arkadaşlarla tatilde kahkahalar havada uçuştu ama atak da geldi bi görsen güleyim mi ağlayım mı bilemedim kız neresi memleketin merak ettim ya küçüğü büyüğü farkeder mi memleketinNiloya gitcegim yer küçük memleketlerden kovid korkmuyorum ben ya nedense sende değilsin bence benim ailemde orda cnm ...Niloya sana olduğu gibi banada oluyor şimdi benim panik atak oldugumu anlayacaklar diye ödüm kopuyor.Aslinda ortamında çok eğlenceli bir kadinim
Yok başkalarının derdine sevinmek anlamında demedim yanlış anlaşılmasın bunları yaşayanlar ve başediyorlarsa sen de başaedebilirsin anlamında seviniyordum zaten amacım dertleşip birbirimize destek olmaktı çünkü bu hastalığı yaşamayan asla anlamıyor aynı durumu yaşayanlarla birbirimizi anlayacağımızı düşündümKendin gibi başkalarının olduğunu bilmek ,bencil düşünmek ,benim gibi insanlar var demek değil de ,seninle aynı şeyleri yaşayan , zorluklarla baş etmeye çalışan insanlar olduğunu bilmek ,dertleşmek iyi geliyor.çünkü yeri geliyor arkadaşlar ,akrabalar bu sorunları yaşamadıkları için aman boşver diyor ,ya da sıkılıyor dinlemekten .o yüzden böyle bir sayfa açtığınız İçin ,yardım eden tüm arkadaşlara gerçekten çok teşekkürler.
Merhaba. Daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum . Kuran ile tedavi?Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi.
Ciğerin su mu topladı işte akla hayale gelmeyecek senaryolardan biri maalesef benim aylarca şizofren miyim ben diye doktor doktor gezmem gibiBen nefes darlığı yaşıyorum ya aynı şey aklımda hep acaba ciğerim şu mu topladı çok saçma biliyorum ama öyle
Evet Rukye ayetleri dimi bi onu denemedimMerhaba. Daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum . Kuran ile tedavi?
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama çok iyi bir rukyeci bulmanız gerekiyor durumunuzu anlatırsınız ona göre tedavi eder. Yok istemem derseniz siz kendinize yapın mutlaka.. Peki daha önce hiç hacamat oldunuz mu?Evet Rukye ayetleri dimi bi onu denemedim
Yok hacamat olmadım korkarım yaptıramam ben gerçektenKesinlikle tavsiye ediyorum. Ama çok iyi bir rukyeci bulmanız gerekiyor durumunuzu anlatırsınız ona göre tedavi eder. Yok istemem derseniz siz kendinize yapın mutlaka.. Peki daha önce hiç hacamat oldunuz mu?
Merhaba. Daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum . Kuran ile tedavi?
Nerden bulacağız ki rukye ayetleriyle tedavi yapan birini? Ciddi soruyorum.Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama çok iyi bir rukyeci bulmanız gerekiyor durumunuzu anlatırsınız ona göre tedavi eder. Yok istemem derseniz siz kendinize yapın mutlaka.. Peki daha önce hiç hacamat oldunuz mu?
Bana bi abla link atmıştı ama sildim sonra hatta cep no su da vermişti bana atan biri tanıdıklardandı istersen numarasını isterim senin için ben yapmadım amaNerden bulacağız ki rukye ayetleriyle tedavi yapan birini? Ciddi soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?