Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Allah korusun ,allah hepsine uzun ,hayırlı ömürler versin inşallah,tüm sevdiklerimize İşte bizdeki direkt kaygılar, olmayan şeyleri senaryo haline getiriyoruz.kendimizi mahvediyoruz.
Evet senaryo sürekli çalışıyor mesela kafam şuan diyor korona oldun ciğerlerine inicek hastaneye yatırılacaksın ve makinaya bağlanacaksım diye kuruyor da kuruyor

Cok doğru OTE="Barbie sevcan, post: 64770374, member: 1001647"]
Watsap grubu yapsanız harika olr bunalinca hepimiz yazsak oraya çünkü herkesle bu konuyu konusamiyorsn insanlar sana deli gözüyle bakılıyor
[/QUOTE]
Cok

Evet senaryo sürekli çalışıyor mesela kafam şuan diyor korona oldun ciğerlerine inicek hastaneye yatırılacaksın ve makinaya bağlanacaksım diye kuruyor da kuruyor
Ben nefes darlığı yaşıyorum ya aynı şey aklımda hep acaba ciğerim şu mu topladı çok saçma biliyorum ama öyle

Kendin gibi başkalarının olduğunu bilmek ,bencil düşünmek ,benim gibi insanlar var demek değil de ,seninle aynı şeyleri yaşayan , zorluklarla baş etmeye çalışan insanlar olduğunu bilmek ,dertleşmek iyi geliyor.çünkü yeri geliyor arkadaşlar ,akrabalar bu sorunları yaşamadıkları için aman boşver diyor ,ya da sıkılıyor dinlemekten .o yüzden böyle bir sayfa açtığınız İçin ,yardım eden tüm arkadaşlara gerçekten çok teşekkürler.

Nisan ayı gibi o korkuları ben de çok yaşadım .ne senaryolar ne senaryolar .sonra başka bir senaryoyla onu unuttumdüşüncelerimiz sürekli çalışıyor.

Memleket nire bakalım
Niloya gitcegim yer küçük memleketlerden kovid korkmuyorum ben ya nedense sende değilsin bence benim ailemde orda cnm ...Niloya sana olduğu gibi banada oluyor şimdi benim panik atak oldugumu anlayacaklar diye ödüm kopuyor.Aslinda ortamında çok eğlenceli bir kadinim

Arkadaşlarla tatilde kahkahalar havada uçuştu ama atak da geldi bi görsen güleyim mi ağlayım mı bilemedim kız neresi memleketin merak ettim ya küçüğü büyüğü farkeder mi memleketin yol mesafesi uzaksa Allah yardımcınız olsun yol gitmek çok zor ben ilk defa bu kadar uzak gittim iyi ki memleketim uzak yer değil dedim

Yok başkalarının derdine sevinmek anlamında demedim yanlış anlaşılmasın bunları yaşayanlar ve başediyorlarsa sen de başaedebilirsin anlamında seviniyordum zaten amacım dertleşip birbirimize destek olmaktı çünkü bu hastalığı yaşamayan asla anlamıyor aynı durumu yaşayanlarla birbirimizi anlayacağımızı düşündüm

Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama çok iyi bir rukyeci bulmanız gerekiyor durumunuzu anlatırsınız ona göre tedavi eder. Yok istemem derseniz siz kendinize yapın mutlaka.. Peki daha önce hiç hacamat oldunuz mu?
Yok hacamat olmadım korkarım yaptıramam ben gerçekten
Rukye ayetleri diye bir arkadaşım yolladı bana ama dinlemedim sadece evimde Bakara süresini açtım telefondan dinledim evde okundu

Merhaba. Daha önce tavsiye eden oldu mu bilmiyorum . Kuran ile tedavi?
Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ama çok iyi bir rukyeci bulmanız gerekiyor durumunuzu anlatırsınız ona göre tedavi eder. Yok istemem derseniz siz kendinize yapın mutlaka.. Peki daha önce hiç hacamat oldunuz mu?
Nerden bulacağız ki rukye ayetleriyle tedavi yapan birini? Ciddi soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…