Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Teşekkür ederim. Duanın gücüne inanırım. Kendim okuyorum ama bazılarının enerjisi gerçekten daha güçlü oluyor.
Elbette öyle oluyor tabii ki . Bendde sizler için dua edecem. Benim annem bu hastalığı geçirdi o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum ve anlıyorum hatta çok ağır atlattı

Şimdi ben bukadar özlerken göremezken içimde tuhaf bir kaybetmişlik acısı varken nekadar gülsemde içim ağlarken göztaşım ucunda dururken kapı çaldığında koşup o olmadığını görmekden hayatımın neşesi birden yokoluvermişken ben nasıl iyi oluyum göğsümün tam ortasında bişi var gitmeyen boğazımda bi düğüm duygularım kimseye anlatamadığım özlemim anlatmakla bitmez çok üzgünüm

Sero abla soracağım kime bu satırlar ama belki anlatmak istemezsin. Bilemedim ki

Sero abla soracağım kime bu satırlar ama belki anlatmak istemezsin. Bilemedim ki ☹
Benim küçük aşkıma en sevdiğim benim annesiyle tartıştık görüşmüyoruz artık ama ben aşkımı çok özlüyorum bu his çok zor nasıl geçicek bilmiyorum içimde hep bi sıkıntı var sanki

Gün doğmadan neler doğar üzülme abla. Belki o da senle küs diye üzülüyordur.

Kızlar birşey sorcam "
Sizde panik atak ne şekilde ve panik atağınızı tetikleyen düşünceler neler ? Merakımı bağışlayın
Şöyle mesela arkadaşım msj attı bana burdan bi arkadaş ben tatildeyken dedi ki komşu boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakımda dua et ben de denize gircem göğüs kısmıma kadar su geldi tamam dedim ben de boğulucam deyip çok duramadan çıktım.
Birileri bişey anlatıyor bu sefer bende korku başlıyor. Haberler örneğin artık izlemiyorum çünkü etkileniyorum. Her olumsuz olaydan etkileniyorum direkt kendime yoruyorum instada bile kötü bişey görsem tamam ya ben de olursam

Geçer inşaAllah bu ataklar, bende öyle oluyorum maalesef bu arada siz hiç zarar verme korkusu yaşadınız mı ?

Bazen bitmiş tükenmiş hissi bana da geliyor ne işe yarıyorsun ki hayatta diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…