- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.681
benide üzüntü stres çok etkiliyoKızlar birşey sorcam "
Sizde panik atak ne şekilde ve panik atağınızı tetikleyen düşünceler neler ? Merakımı bağışlayın
Elbette öyle oluyor tabii ki . Bendde sizler için dua edecem. Benim annem bu hastalığı geçirdi o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum ve anlıyorum hatta çok ağır atlattıTeşekkür ederim. Duanın gücüne inanırım. Kendim okuyorum ama bazılarının enerjisi gerçekten daha güçlü oluyor.
Allah razı olsun Annenizede Rabbim bidaha yaşatmasın inşAllahElbette öyle oluyor tabii ki . Bendde sizler için dua edecem. Benim annem bu hastalığı geçirdi o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum ve anlıyorum hatta çok ağır atlattı
Aminnn. Ecmain olsun. Rabbim sizlere de şifa versinAllah razı olsun Annenizede Rabbim bidaha yaşatmasın inşAllah
Çok sağol canım. Allah razı olsun.Elbette öyle oluyor tabii ki . Bendde sizler için dua edecem. Benim annem bu hastalığı geçirdi o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum ve anlıyorum hatta çok ağır atlattı
Sero abla soracağım kime bu satırlar ama belki anlatmak istemezsin. Bilemedim kiŞimdi ben bukadar özlerken göremezken içimde tuhaf bir kaybetmişlik acısı varken nekadar gülsemde içim ağlarken göztaşım ucunda dururken kapı çaldığında koşup o olmadığını görmekden hayatımın neşesi birden yokoluvermişken ben nasıl iyi oluyum göğsümün tam ortasında bişi var gitmeyen boğazımda bi düğüm duygularım kimseye anlatamadığım özlemim anlatmakla bitmez çok üzgünüm
Benim küçük aşkıma en sevdiğim benim annesiyle tartıştık görüşmüyoruz artık ama ben aşkımı çok özlüyorum bu his çok zor nasıl geçicek bilmiyorum içimde hep bi sıkıntı var sankiSero abla soracağım kime bu satırlar ama belki anlatmak istemezsin. Bilemedim ki ☹
Gün doğmadan neler doğar üzülme abla. Belki o da senle küs diye üzülüyordur.Benim küçük aşkıma en sevdiğim benim annesiyle tartıştık görüşmüyoruz artık ama ben aşkımı çok özlüyorum bu his çok zor nasıl geçicek bilmiyorum içimde hep bi sıkıntı var sanki
İnşAllah kuzumGün doğmadan neler doğar üzülme abla. Belki o da senle küs diye üzülüyordur.
Göl olabilir uzungöl Trabzon Karagöl de o civardadır belkiArtvin galiba
Sorun değil tatlımHayır estafurullah ben yanlış anlattım, kendim için dedim onu .sizin için demedim
Karagöl e gitmiştim Artvin de ama belki başka bir yerin de kara gölü vardır diye temkinli yaklaştımGöl olabilir uzungöl Trabzon Karagöl de o civardadır belki
Aynen beni de öylebenide üzüntü stres çok etkiliyo
Şöyle mesela arkadaşım msj attı bana burdan bi arkadaş ben tatildeyken dedi ki komşu boğulma tehlikesi geçirmiş yoğun bakımda dua et ben de denize gircem göğüs kısmıma kadar su geldi tamam dedim ben de boğulucam deyip çok duramadan çıktım.Kızlar birşey sorcam "
Sizde panik atak ne şekilde ve panik atağınızı tetikleyen düşünceler neler ? Merakımı bağışlayın
Nasıl atlattı annenizElbette öyle oluyor tabii ki . Bendde sizler için dua edecem. Benim annem bu hastalığı geçirdi o yüzden ne kadar zor olduğunu biliyorum ve anlıyorum hatta çok ağır atlattı
Geçer inşaAllah bu ataklar, bende öyle oluyorum maalesefBen mesela neden korkuyorsam o zaman atak geçiriyorum. Diyelim ki dışarı çıkacağım ama korku var içimde düşünceler resmen beynime istila ediyor. Bir de fiziksel şikayetler de atağa sebep oluyor. Diyelim anlık başım döndü hemen atak geçiriyorum sanıp fenalaşıyorum. Beni atak esnasında sıcak basar. Dışarıda da çok sıcaklamışsam atak mı geçiriyorum diye kötü oluyorum. Yazarken farkettim de kötü olmaya yer arıyormuşum
Bazen bitmiş tükenmiş hissi bana da geliyor ne işe yarıyorsun ki hayatta diyorumYüzümüz gülecek inşallah hayat hep iniş çıkışlı birde gelen imtihanlar kalıcı değil kendime bunlar nasihatlarım.. Kendimden kötülerini düşünmeye çalısıyorum bol bol bazen bende bitmiş tükenmiş hiç bir işe yaramaz hissediyorum..
Benide kimseye yaranamamakBazen bitmiş tükenmiş hissi bana da geliyor ne işe yarıyorsun ki hayatta diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?