- 23 Ocak 2016
- 35.145
- 51.088
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #4.661
Nasıl bozuldu bu ara bi de o masraf çıkarmasın gülüm ameliyat olcan bi deTelefonum bozuldu
Olur canım aslında. Fayda görmüş müydü rukye tedavisinden?Bana bi abla link atmıştı ama sildim sonra hatta cep no su da vermişti bana atan biri tanıdıklardandı istersen numarasını isterim senin için ben yapmadım ama
Hacamattan hastalığınızdan dolayı korkuyorsunuz yoksa inanın korkulacak bişey değilYok hacamat olmadım korkarım yaptıramam ben gerçekten
Rukye ayetleri diye bir arkadaşım yolladı bana ama dinlemedim sadece evimde Bakara süresini açtım telefondan dinledim evde okundu
Şuan bildiğim kimse yok gerçektenNerden bulacağız ki rukye ayetleriyle tedavi yapan birini? Ciddi soruyorum.
Hangi hastalık öldürmez demiş kaçırdım orayıNiloyatospikk sakın gitme göğüse kardiyologa bana bir doktor demistiki bu hastalık seni oldurmez zorlasanda öldürmez diye
Evet tuhaf dimiCiğerin su mu topladı işte akla hayale gelmeyecek senaryolardan biri maalesef benim aylarca şizofren miyim ben diye doktor doktor gezmem gibi
Teşekkür ederim. Duanın gücüne inanırım. Kendim okuyorum ama bazılarının enerjisi gerçekten daha güçlü oluyor.Şuan bildiğim kimse yok gerçektenama etrafda bi sorar ederim inşaAllah bulunur benim tanıdık yaptırıyordu ama o kişilerde gittiler buralardan numara vs değiştiği için şuan bildiğim kimse yok
Ekran karardı yok açılmıyoNasıl bozuldu bu ara bi de o masraf çıkarmasın gülüm ameliyat olcan bi de
Panik atakHangi hastalık öldürmez demiş kaçırdım orayı
Karagöl desem neresi aklına gelir...Arkadaşlarla tatilde kahkahalar havada uçuştu ama atak da geldi bi görsen güleyim mi ağlayım mı bilemedim kız neresi memleketin merak ettim ya küçüğü büyüğü farkeder mi memleketinyol mesafesi uzaksa Allah yardımcınız olsun yol gitmek çok zor ben ilk defa bu kadar uzak gittim iyi ki memleketim uzak yer değil dedim
O tedavi görmüş mü bilmiyorum ben bahsettim rahatsızlığımdan bak bu insan çok iyi duydum dedi attı banaOlur canım aslında. Fayda görmüş müydü rukye tedavisinden?
Ee nolcak şimdi evde yedek tlf yok mu tamirden gelene kadar burda olsan ben verirdim bizde var yedek tlfEkran karardı yok açılmıyovalla yaa bu ara herşey ters gidiyo hayrolsun inşAllah
Anladım canım.O tedavi görmüş mü bilmiyorum ben bahsettim rahatsızlığımdan bak bu insan çok iyi duydum dedi attı bana
Ben bi Uzungölü duydum gülümKaragöl desem neresi aklına gelir...
Artvin galibaBen bi Uzungölü duydum gülümorayı da çok merak ettiğim için başka göl bilmem ki eşim bilir herhalde göllere balığa giidp duruyor
Hayır estafurullah ben yanlış anlattım, kendim için dedim onu .sizin için demedimYok başkalarının derdine sevinmek anlamında demedim yanlış anlaşılmasın bunları yaşayanlar ve başediyorlarsa sen de başaedebilirsin anlamında seviniyordum zaten amacım dertleşip birbirimize destek olmaktı çünkü bu hastalığı yaşamayan asla anlamıyor aynı durumu yaşayanlarla birbirimizi anlayacağımızı düşündüm
Ben mesela neden korkuyorsam o zaman atak geçiriyorum. Diyelim ki dışarı çıkacağım ama korku var içimde düşünceler resmen beynime istila ediyor. Bir de fiziksel şikayetler de atağa sebep oluyor. Diyelim anlık başım döndü hemen atak geçiriyorum sanıp fenalaşıyorum. Beni atak esnasında sıcak basar. Dışarıda da çok sıcaklamışsam atak mı geçiriyorum diye kötü oluyorum. Yazarken farkettim de kötü olmaya yer arıyormuşumKızlar birşey sorcam "
Sizde panik atak ne şekilde ve panik atağınızı tetikleyen düşünceler neler ? Merakımı bağışlayın
Sağol canımEe nolcak şimdi evde yedek tlf yok mu tamirden gelene kadar burda olsan ben verirdim bizde var yedek tlf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?