Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben şuan depresyona girme evresindeyim zaten bakalım bi ara oldu çok fena bişey çıkana kadar çok çektim şuan bakalım regl dönemi etkiside olabilir hormonal bende
Benimde adetime üçdört gün var biraz onunda etkisi var 2sene öncesine kadar iyiydim noldu bana ilaca psikiyatriye başlamadan daha iyiydim açıkcası ilacı bıraktım bi ara çocuk düşümdüm hamile kaldımkaldım boş gebelik oldu kürtaj vesonrası depresyon ilaçlarda fayda etmedi sonrasında

Ben yavaştan ölüyorum galiba kafam kalkmıyor benim bugün bi insan tüm gün uykulu gezer mi Allah Allah ilk defa böyle birşey yaşıyorum korkmaya başladım artık
Ölmek öyle basit değil inan ve korkma Allah ne yazdıysa o olur sen Allah a teslim ol gerisi kolay canım

Çok uyku bastırıyor bana hava değişimi mi noldu bana böyle bilmem uykulu uykulu geziyorum sabahtan beri 50 adım atmışım düşünün günde 10bin adım atardım
[/QUOTE
Ben yavaştan ölüyorum galiba kafam kalkmıyor benim bugün bi insan tüm gün uykulu gezer mi Allah Allah ilk defa böyle birşey yaşıyorum korkmaya başladım artık
İlaçtan dolayı olabilir mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…