Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Sen olayı yanlış anlamışsın ama bu şekilde değil işte benim doktorum ben sana bipolarsın diye etiketlesem ne değişecek diyor bu adlar biz doktorların hastaların durumunu birbirimize anlatmamız için var sen kendini bipolar yahut şizofren diye neden adlandıracaksın dedi gerekli tedavi ne ise doktorun uygular reçeteye de ilaçların verilebilmesi için yazılır dedi

Sen hastaysan niye ilaç kullanmadın madem hadi ona cevap ver ben de sana İzzet Güllü haksız dicem

Sen bir dönem atak yaşadın geçti ve bitti gitti ama sen doktorların sen şu hastasısın deyip inansaydın ve verdiği ilaçları hep kullansaydın belki şuan iyi olmayacak sürekli hastaneye yatan bir insan olacaktın ya da evde sürekli yatan biri olacaktın ama sen ne yaptın kabullenmedin seni deli diye adlandıranları da kaale almadın bir dönem bir sıkıntı yaşadın ve bitti İzzet güllü de diyor ki ağladın diye hemen depresyondasın denmez adama diyor hemen ilaç ver al kullan denmez diyor insanız ve mutlu olup güldüğümüz zamanlar varsa ağladığımız zmanalarda olacak hiçbir duygu uzun sürmez diyor ve senin de sürmemiş bak hastanelerdeyken oralardan kurtulmuşsun sen de hasta değil sadece bir buhran yaşamışsın

Sen tedavinin yapmıyorsun canım hastasın ve ilaç almıyorsun direniyorsun neden doktorunu dinlemiyorsun

Doğru diyorsun canım ama psikoloğumdan da memnunum. Belki ikisi birlikte aynı yerde çalışıyor ya indirim falan olur. Bir sonraki seansta onu soracağım..

Yoo ben gayet iyi anladım algım çok iyidir zekamda Bipolar değilse zaten niye bipolar desinki öyleysede diyecek tabiki bugün kanserin bile evresi var bu hastalığında evresi var şizofrenlerede akılsağlığı yerinde desin bari sizin hocanız hastalık varsa tedavide vardır bence siz tezata düşüyosunuz hem hastalık değil diyosunuz hemde doktorun tedavi ilaç uygular diyosunuz zaten baksana narin doktor olarak bile görmüyo izzet hoca diyo sizin algınızda psikolog öğretici gibi size öğreten gibi benim öyle değil benim hiçbişey öğrenmeye ihtiyacım yok herşeyi gayet iyi bilicek zekadayım sadece işin içinden çıkamadığım durumlarda sağlıklı düşünemeyip tereddütte kaldığımda hastalandığımda fikir alışverişi ve içimi dökmek ama tabiki saygı duyuyorum herkesin görüşüne düşüncesine

Sen tedavinin yapmıyorsun canım hastasın ve ilaç almıyorsun direniyorsun neden doktorunu dinlemiyorsun
Neden ataklarım bitti anksiyetem yok denilecek kadar azaldı neye direniyorum bazen bilginiz olmadan fikriniz oluyo buda şaşırtıcı doktorum bana hiçbirzaman ilaç alman şart demedi sen çok güçlüsün beraber başarıyoruz iyileşmeyi dedi

Bi izzet güllü karıştırdı ortalığı neyse ben uzatmayayım fikir ayrılıkları olabilir normaldir ben hayatım boyunca doğrularımdan şaşmam herkesede saygı sevgi duyarım arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bi hatam olduysada yazılımlarımda kusuruma bakmayın iyi sağlıklı akşamlar

Demekki doğru yoldayımki örnek bile oluyorum konuşuluyorum fikir alışverişi yapıyorum istek doğrultusunda kaç kişiyi etkiliyorum umut oluyorumki özel msj kutumdan ulaşılıyorum canım bunlar örnektir

Bipolar ve şizofreni zaten bu doktorlar bu sınıfa almıyor onlar evet hastalık ama anksiyeteyi örnek verecek olacak olursak biz diğer insanlara göre biraz fazla kaygılıyız anksiyete hastası değiliz biz sadece fazla kaygılıyız bunu demek istiyorum ben de doktoruma hocam derim çünkü o benim bilmediklerimi öğreticim benden bilgice oldukça oldukça üstün her zmaan Okan bey yahut hocam derim örneğin sen mesela bu sabah ağlamışsın ve ağlamayı kafaya taksaydın ve doktorun yolunu tutsaydın Dr sana depresyon ve yoğun anksiyete diyecekti ilaç verip yollayacaktı ama sen ne yaptın ben ağladım evet ama bu duygu geçti şimdi buna müsaade etmicem ve yürüyüşüme devam edicem dedin değil mi

Sero abla izzet güllü psikolog doktor değil ki.

Demekki doğru yoldayımki örnek bile oluyorum konuşuluyorum fikir alışverişi yapıyorum istek doğrultusunda kaç kişiyi etkiliyorum umut oluyorumki özel msj kutumdan ulaşılıyorum canım bunlar örnektir
Ben bunca senedir doktora gittim şuanki doktorum yanlış tedavi uygulasaydı ben hala ilaç kullanıyor olurdum dmeek ki bunca zmnadır gidip de teşhis konulanlar ilaç yazanlar başarılı olsalardı evet ben hastayım deyip yine yola devam ederdim şimdi ağlasam da kendime depresyondayım teşhisi koymuyorum valla msj kutusuna gelecek olursak o kadar çok yazan bana da oldu şuan benim msj kutum kapalı yeni msj atacak olanlar atamıyor soran olursa zaten burada iletişim halinde oluyoruz

Sero abla izzet güllü psikolog doktor değil ki.
Psikologlar doktor değilmi yani her tamam hocaydı dimi

Ortalığı karıştırmadı güzelim biz hasta değiliz sadece diğer insanlara göre kaygı seviyemiz yüksek eğer bunca zamandır bize teşhis koyup ilaç verenler haklı olsaydı ilaçlarla şimdiye 10 kere düzelmiştik hani 10 senedir bu yoldayım Bursada devlet bünyesinde çalışan doktorların hepsinin adını soyadını sayayım sana hani sonuç nerede kaç senedir uyguladıkları tedavi niye cevap vermedi ben bunu sorgularım

Psikologlar doktor değilmi yani her tamam hocaydı dimi
Evet doktor ama onlar bizim öğreticimiz nasıl okulda öğrenciler öğretmenlerinden bişey öğreniyorsa biz de terapistlerimizden pskologlarımızdan birşeyler öğreniyoruz benim evet hocamdır bana bilgi öğrettiği için de her zaman saygım sonsuzdur.

Bak niloyacım benim derdim yarış aşık atmak değil benim doğrularım bana seninki sana bu düşüncelere ben katılmıyorum ilaç yazanlar başarılı olsalardı diyosun ilk fırsatta zanax a sarılıyosun işte burda çelişiyosun ben örnek verdim psikoloğunla bile beni konuşabildiysen benim yolum doğru demektir neyse bu ispat çatışmalarını pek sevmem ben sizde kendinizce haklısınızdır tabi

Ben böyle düşünmüyorum kesinlikle bendende bişiler öğrenenler var demekki bende bi hoca öğretici olmuşum yaşasınnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…