Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Serocum sen de bir dönem buhran yaşadın ve geçti gitti sen hasta değildin o dönem geçmişte yaşadığın şeylerden kaynaklı buhran dönemi atlattın ve bitti sen normal ilaç yazan bir doktora gitmiş olsaydın şuan ki hocan diyorum sana bunca şeyleri öğretmeseydi sen farkına varmasaydın kendini hasta diye adlandırsaydın şuan hala ilaç kullanıyor ve tedaviye ilerleme kaydetmeden devam ediyor olurdun minikkkkkkk

He he niloya he tamam

Ben zanaxa sarılıyorum sen hastaneye koşuyorsun ikis de bir rahatlama yöntemi ben de aşık atma derdinde değilim

İçebilsen ilaç senin de yapacağın iş ilacı almak olacaktı

Ben böyle düşünmüyorum kesinlikle bendende bişiler öğrenenler var demekki bende bi hoca öğretici olmuşum yaşasınnnn
Hayır sen hoca olamazsın çünkü onların aldığı eğitimi almadın sadece tecrübeli tecrübesini paylaşan vatandaş olabilirsin olabiliriz onlar eğitim almış uzman kişilerdir bir eğitim ve araştırma hastanesine atandıklarında gelen stajyerlerin hocasıdır onlar çünkü belli bir eğitim almışlardır

Ben zanaxa sarılıyorum sen hastaneye koşuyorsun ikis de bir rahatlama yöntemi ben de aşık atma derdinde değilim
Bendeki buhranlar gitmez geçmez malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…