- 23 Ocak 2016
- 35.160
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.281
He he niloya he tamamSerocum sen de bir dönem buhran yaşadın ve geçti gitti sen hasta değildin o dönem geçmişte yaşadığın şeylerden kaynaklı buhran dönemi atlattın ve bitti sen normal ilaç yazan bir doktora gitmiş olsaydın şuan ki hocan diyorum sana bunca şeyleri öğretmeseydi sen farkına varmasaydın kendini hasta diye adlandırsaydın şuan hala ilaç kullanıyor ve tedaviye ilerleme kaydetmeden devam ediyor olurdunminikkkkkkk
Ben zanaxa sarılıyorum sen hastaneye koşuyorsun ikis de bir rahatlama yöntemi ben de aşık atma derdinde değilimBak niloyacım benim derdim yarış aşık atmak değil benim doğrularım bana seninki sana bu düşüncelere ben katılmıyorum ilaç yazanlar başarılı olsalardı diyosun ilk fırsatta zanax a sarılıyosun işte burda çelişiyosun ben örnek verdim psikoloğunla bile beni konuşabildiysen benim yolum doğru demektir neyse bu ispat çatışmalarını pek sevmem ben sizde kendinizce haklısınızdır tabi
İçebilsen ilaç senin de yapacağın iş ilacı almak olacaktıBak niloyacım benim derdim yarış aşık atmak değil benim doğrularım bana seninki sana bu düşüncelere ben katılmıyorum ilaç yazanlar başarılı olsalardı diyosun ilk fırsatta zanax a sarılıyosun işte burda çelişiyosun ben örnek verdim psikoloğunla bile beni konuşabildiysen benim yolum doğru demektir neyse bu ispat çatışmalarını pek sevmem ben sizde kendinizce haklısınızdır tabi
Hayır sen hoca olamazsın çünkü onların aldığı eğitimi almadın sadece tecrübeli tecrübesini paylaşan vatandaş olabilirsin olabiliriz onlar eğitim almış uzman kişilerdir bir eğitim ve araştırma hastanesine atandıklarında gelen stajyerlerin hocasıdır onlar çünkü belli bir eğitim almışlardırBen böyle düşünmüyorum kesinliklebendende bişiler öğrenenler var demekki bende bi hoca öğretici olmuşum yaşasınnnn
Ben zanaxa sarılıyorum sen hastaneye koşuyorsun ikis de bir rahatlama yöntemi ben de aşık atma derdinde değilim
Bendeki buhranlar gitmez geçmez malesefSerocum sen de bir dönem buhran yaşadın ve geçti gitti sen hasta değildin o dönem geçmişte yaşadığın şeylerden kaynaklı buhran dönemi atlattın ve bitti sen normal ilaç yazan bir doktora gitmiş olsaydın şuan ki hocan diyorum sana bunca şeyleri öğretmeseydi sen farkına varmasaydın kendini hasta diye adlandırsaydın şuan hala ilaç kullanıyor ve tedaviye ilerleme kaydetmeden devam ediyor olurdunminikkkkkkk
Kimin geçer biter ki sanıyor muyuz ki o çok gülenler çok mutlu biz sadece kaygısı çok olan hayata karşı direnci az olan insanlarız evet çok şükür ki hasta değilizBendeki buhranlar gitmez geçmez malesef
Aman yokkk ben ilaçsızda iyileşebiliyorum istemem benim ilaç şeklim farklıİçebilsen ilaç senin de yapacağın iş ilacı almak olacaktı
Bitti bitti çok şükür o işler darısı size dicemde siz hasta değilsiniz gerek yok o içtiklerinizde ilaç değil şeker bonibonBen zanaxa sarılıyorum sen hastaneye koşuyorsun ikis de bir rahatlama yöntemi ben de aşık atma derdinde değilim
Valla ben hep ağlıyom az gülüyorumKimin geçer biter ki sanıyor muyuz ki o çok gülenler çok mutlu biz sadece kaygısı çok olan hayata karşı direnci az olan insanlarız evet çok şükür ki hasta değiliz
Sen rezene de içemiyorsunAman yokkk ben ilaçsızda iyileşebiliyorum istemem benim ilaç şeklim farklı
Sero abla ilaçla olmuyor zaten iyileşemedikBitti bitti çok şükür o işler darısı size dicemde siz hasta değilsiniz gerek yok o içtiklerinizde ilaç değil şeker bonibon
Tamam o zaman doktorları dinliyoruz ve sen depresyondasınValla ben hep ağlıyom az gülüyorum
Aynen öyle bunca senedir aynı yöntemi kullandık ne değiştiSero abla ilaçla olmuyor zaten iyileşemedik
Elbet bigün olacak inşAllahSero abla ilaçla olmuyor zaten iyileşemedik
İyileşse 20 senedir antidepresan kullanıp hala panik atak krizleri yaşayan akrabam iyileşirdiAynen öyle bunca senedir aynı yöntemi kullandık ne değişti
Öyleyim zaten beni depresyona sokanlar utansınTamam o zaman doktorları dinliyoruz ve sen depresyondasın
Sizde genetikmi varmı ailedeİyileşse 20 senedir antidepresan kullanıp hala panik atak krizleri yaşayan akrabam iyileşirdi
Ailede var. Ama olmayan da var.Sizde genetikmi varmı ailede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?