Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

N Narinkimse yi örnek verecek olursak o öğretmen bir eğitmen işin uzmanı belli bir eğitim almış çocuklara nasıl davranacağını bizden daha iyi bilir onlara neleri kolay yolla öğretebileceğini o iyi bilir bu yüzden ben ona hocam derim mesela benim bildiğim kendimi yetiştirebildiğim kitaplardan okuduğum kadardır.

Derdin öğretmeni avukatı doktoru hakimi yok geldimmi gelir ve hepimiz aynı katagoride oluruz

Tam abartıyorsun yazacaktım ki alttaki yorumları hepsi bende de var yazmış. Çok geçmiş olsun hepinize. Ama hepsi psikolojik yani siz neye inanırsanız o oluyor yani aslında o kadar güçlü ki hisleriniz bence bunu pozitif anlamda kullanın. Araştırmayı bırakın. Doktora çok giden hasta olur.

Niloya narin okullar açılınca iyileşirmiş aday öyle dedi biz nezaman iyileşirizki aceba bi fikrin varmı
Ben aday la daha önce de konuştum. Okul kapandığından beri daha kötüyüm. Dışarıya çıkıp öğrencilerimle vakit geçirsem onlara bir şeyler anlatsam iyi olacağım öyle düşünüyorum ondan dedi.

İnşAllah tabiki kendini nerde nasıl iyi hissediyosan öyledir biliyorum konuştuğunu bende niloyayla devamlı konuştuğum için ondan sordum

Yaşadınızmı bu rahatsızlığı ?

Abartıyorsun dicektin ya 1.sayfadakiler için mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…