- 21 Şubat 2019
- 107
- 92
- 18
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.321
Çok geçmiş olsun inşallah yenersiniz bir günUmarım yaşamazsınız sizinki tabiri caizse bekara koca boşamak kolay misali olmuş çünküevet çok ciddi bi durum malesef
Onları okuduysan iyi okumuşsun az buz değilAhahhah evet onları okuduktan sonra daha okuyamadım ama konu başka yerlere gitmiş sanırım
Yaşamadıysanız açın bir Ankara havası da göbek atınHiç yaşamadım o yüzden garip geldi ama herkes yazınca dedim demek ki baya ciddi bir şey
Teşekkür ederim Ben yendim şükürler olsunÇok geçmiş olsun inşallah yenersiniz bir gün
Ahhahaha o zaman size bizim yaptıklarımızdan bahsedeyim. Bir şey mi oldu amannnnn boşver diyorum. Bazı şeyler bilinmeden daha iyi. Her şeyi düşünürsek olan bize olurYaşamadıysanız açın bir Ankara havası da göbek atınbu durumları yaşamayan insanlara hayranım o derece
Panik atak yaşayan hamileler topiğini açan admin ilk yazı olarak ne yazmış biliyor musun varlığına hiçbir zaman inanmadığım ama zamanın hastalığı olan paylaşım alanı yazmış yaşasa bir kez atak yaşasa öyle bir inanır ki şapka çıkarır yaşayanlaraUmarım yaşamazsınız sizinki tabiri caizse bekara koca boşamak kolay misali olmuş çünküevet çok ciddi bi durum malesef
Niye Ankara belki roman seviyo arkadaşYaşamadıysanız açın bir Ankara havası da göbek atınbu durumları yaşamayan insanlara hayranım o derece
Ne güzel amannn boşver nerde dicem sinirden kendimi yerimAhhahaha o zaman size bizim yaptıklarımızdan bahsedeyim. Bir şey mi oldu amannnnn boşver diyorum. Bazı şeyler bilinmeden daha iyi. Her şeyi düşünürsek olan bize olur
O da olur beaNiye Ankara belki roman seviyo arkadaş
Amannn boşver diyosan tamam sen olmuşsun sana bişey olmaz bende artık amannnnnn boşverciyim çünküAhhahaha o zaman size bizim yaptıklarımızdan bahsedeyim. Bir şey mi oldu amannnnn boşver diyorum. Bazı şeyler bilinmeden daha iyi. Her şeyi düşünürsek olan bize olur
Ahahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlarNe güzel amannn boşver nerde dicem sinirden kendimi yerim
Ay kalsın oO da olur beaisterse hey sexy Lady oynasın oynasın işte bişey
Ben mandala yapıyorum gitar çalıyorumAhahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlarbaşka bir şeyle oyalanmayı denediniz mi hiç. Mesela müzik aleti, resim yapma yazı yazma falan
Prenses canımızı sıkmayalım bence deAmannn boşver diyosan tamam sen olmuşsun sana bişey olmaz bende artık amannnnnn boşverciyim çünkü ❤
İyi geliyor mu pekiBen mandala yapıyorum gitar çalıyorum
Ay kalsın o
Prenses canımızı sıkmayalım bence de
Sıkılıyorum bi süre sonraİyi geliyor mu peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?