- 21 Şubat 2019
- 107
- 92
- 18
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.341
Ahahahhahaha hoşbuldum diyeyim o zamanhoşgeldin bebeğim ozaman
Ooo sayıyım mı okurum dersen yazcam bakAhahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlarbaşka bir şeyle oyalanmayı denediniz mi hiç. Mesela müzik aleti, resim yapma yazı yazma falan
Yazıyı yazıp duruyoruz burda görüp durunAhahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlarbaşka bir şeyle oyalanmayı denediniz mi hiç. Mesela müzik aleti, resim yapma yazı yazma falan
Oo gitar çok romantikiz yaniBen mandala yapıyorum gitar çalıyorum
Ooo bazen kurulur masalar hem çalar hem söyler sero sesimde güzeldirOo gitar çok romantikiz yani
Ben gitar falan görmedim ninni söylediydin bi kereOoo bazen kurulur masalar hem çalar hem söyler sero sesimde güzeldir
Şimdi bu ninniyi de arkadaşlar yanlış anlamasın grubumuz vardı bizim orda yeğeni uyuturken ben de kızı uyutuyordum güzel ninni söylerim deyip söylemişti yoksa kendime özel ninni söyletmiyorumBen gitar falan görmedim ninni söylediydin bi kere
Yok kız kızımın arabalarını garaja yerleştiriyoruzNiloyaa nerdesin Ankara havasımı açtın oynuyonmu
Çok güzelmişBugün dedim Niloya çok spor yapıyorsun bunu almadan olmucakevdeki de baya eskidiydi amma rahatmış hee sadece üst kullanıyordum alt da çok rahatmış şaştım kaldım
Ama spor yaptım mı hayır saldım bu aralar iyiceÇok güzelmiş
Başlarsın yine çok şaapmaAma spor yaptım mı hayır saldım bu aralar iyice
Fosforlu yeşil de vardı da beden yoktu aklım onda da kaldıBaşlarsın yine çok şaapmatakım çok güzel ama
Teşekkür ederim ben iyiyim. 10 mg kullanıyorum ben de. Belki size bi doz fazla verse daha iyi olabilir yetmiyor olabilir, yetmediği dönemlerde doktorum bana fazla veriyordu ama tabii en doğrusunu doktorunuz bilir. Umarım geçer sıkıntılarınız en yakın zamanda.Doktorum özel muayenehane açacaktı ayrıldı hastaneden. Ben de 2. Kutu ilacı eczaneden kendim aldım. Terapiye giderken düşük doz kullanılır diye bana 10mg vermişti. İlaç değil de terapiden fayda görmeyi bekliyorumsiz nasılsınız?
Çok teşekkür ederim. Bakalım kendime yeni bir doktor bulmam lazım. İlaca da fazla bağlanmak istemiyorum açıkçası. Allah şifa versin bizlereTeşekkür ederim ben iyiyim. 10 mg kullanıyorum ben de. Belki size bi doz fazla verse daha iyi olabilir yetmiyor olabilir, yetmediği dönemlerde doktorum bana fazla veriyordu ama tabii en doğrusunu doktorunuz bilir. Umarım geçer sıkıntılarınız en yakın zamanda.
Merhaba bağırsak sendromu için eğer ishal olursam lopermid içiyorum o durduruyor. Ankisiyete için duloxx içiyorum gece yatarkende zestat içiyorum.Hangi ilacı kullanıyorsun canım ve ne kadar zamandır aynı ilaç ilaçlar da neden iyi gelmez ben hiç anlamıyorum artık
Aynı durumdayız o zaman bende çalışmıyorumYok canım denemedim ben çalışmıyorum Allahtan birşey deneyemiyorum çalışsam bende çok paralar harcardım iyileşmeye :)
İshale reflör de iyi geliyor yatarken zestat içiyorsunuz iyi gelmiyor mu bir dönem bana iyi gelmişti o ilaçMerhaba bağırsak sendromu için eğer ishal olursam lopermid içiyorum o durduruyor. Ankisiyete için duloxx içiyorum gece yatarkende zestat içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?