- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.361
Zestat uyumam için iyi oluyor. Uykuya dalmamı sağlıyor. Diğer rahatsızlığım için fayda vermedi.İshale reflör de iyi geliyor yatarken zestat içiyorsunuz iyi gelmiyor mu bir dönem bana iyi gelmişti o ilaç
Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. İlaç artı terapiyle yoluma devam ediyorum. Henüz çok bir düzelme yok. Umutla bekliyorum.Merhabalar bende panik atak, anksiyete, karışımı bir durum var. Birden midem bulanmaya başlıyor ve uzun bir süre böyle devam ediyor yemek yiyemiyorum. Aniden kötü bir his yaşıyorum böyle kafayı yemekten, akıl sağlığımı yitirmekten çok korkuyorum. Gelecek kaygılarım var. Hiç beklenmedik bir anda dünyamı başıma yıkıyor. Böyle boş boş bakıyorum, hissizleşiyorum. Şu an da kendimi iyi hissetmediğim için tüm mesajları okuyamadım. Aranızda bunları yaşayıp çözümünü bulan var mı acaba? Lütfen bana yardım edin çok yoruldum gücüm kalmadı.
Aynı durumdayım. David burns ün kitabını okuyorum, hassas insanların hastalığı diyor kaygı bozukluğu için .benim de en üzüldüğüm nokta neden güçsüzüm.diğer insanlara nefes almak kadar kolay gelen şeyler bana neden bu kadar korkutucu geliyorBu kadar nasıl hassas olduk anlayamıyorum. Diyelim kalbim çarptı dünya başıma yıkılıyor. Güçlü insanlara hayranım
O kitabı ben de okudum. Ama kendi başıma yapamadığım için terapiye başladım. Bizler kırılgan yapıdayız. Hatta empatinin dibine vururum o kadar yani. Keşke böyle olmasaydım.Aynı durumdayım. David burns ün kitabını okuyorum, hassas insanların hastalığı diyor kaygı bozukluğu için .benim de en üzüldüğüm nokta neden güçsüzüm.diğer insanlara nefes almak kadar kolay gelen şeyler bana neden bu kadar korkutucu geliyor
Kötü hisler hep var bende. Anksiyeteden. Başka bir şey yoktur merak etme.Kizlar hastalık yazamyin demişsiniz ama bende ölüm korkusu var içimde kötü hisler kötü ruyalar Allah hayırlara gotursunde
Resim yapıyorum,defter tasarlıyorum,etamin,kitap,dizi,film ,çeşitli hobiler ,fakat geldi mi öyle bir geliyorum hiç bir hobim işe yaramıyor.Ahahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlarbaşka bir şeyle oyalanmayı denediniz mi hiç. Mesela müzik aleti, resim yapma yazı yazma falan
Evet ben de iki 2 kitabını okudum ama kendi başıma yapamadım,bir yere kadar işe yarıyor.O kitabı ben de okudum. Ama kendi başıma yapamadığım için terapiye başladım. Bizler kırılgan yapıdayız. Hatta empatinin dibine vururum o kadar yani. Keşke böyle olmasaydım.
Akıl sağlığını yitirme korkusu kaygıları annemde vardı.İlaç kullanıyor,şimdi iyiMerhabalar bende panik atak, anksiyete, karışımı bir durum var. Birden midem bulanmaya başlıyor ve uzun bir süre böyle devam ediyor yemek yiyemiyorum. Aniden kötü bir his yaşıyorum böyle kafayı yemekten, akıl sağlığımı yitirmekten çok korkuyorum. Gelecek kaygılarım var. Hiç beklenmedik bir anda dünyamı başıma yıkıyor. Böyle boş boş bakıyorum, hissizleşiyorum. Şu an da kendimi iyi hissetmediğim için tüm mesajları okuyamadım. Aranızda bunları yaşayıp çözümünü bulan var mı acaba? Lütfen bana yardım edin çok yoruldum gücüm kalmadı.
Bana da bulantı için vermişlerdiZestat uyumam için iyi oluyor. Uykuya dalmamı sağlıyor. Diğer rahatsızlığım için fayda vermedi.
Bende de ölüm korkusu var rüyaları da takıyorum kafaya bişey görünce ya çıkarsa diyeKizlar hastalık yazamyin demişsiniz ama bende ölüm korkusu var içimde kötü hisler kötü ruyalar Allah hayırlara gotursunde
Ben de aynı şekilde hep huzursuzluk endişe varAynı durumdayım. David burns ün kitabını okuyorum, hassas insanların hastalığı diyor kaygı bozukluğu için .benim de en üzüldüğüm nokta neden güçsüzüm.diğer insanlara nefes almak kadar kolay gelen şeyler bana neden bu kadar korkutucu geliyor
Yalnız değilsin ben de aklımı kaybetmekten çok korkuyorum bazen boş bakıyorum hep kaygı korku gelecekte kötü olma korkusu çözüm yolu biz de bulamadıkMerhabalar bende panik atak, anksiyete, karışımı bir durum var. Birden midem bulanmaya başlıyor ve uzun bir süre böyle devam ediyor yemek yiyemiyorum. Aniden kötü bir his yaşıyorum böyle kafayı yemekten, akıl sağlığımı yitirmekten çok korkuyorum. Gelecek kaygılarım var. Hiç beklenmedik bir anda dünyamı başıma yıkıyor. Böyle boş boş bakıyorum, hissizleşiyorum. Şu an da kendimi iyi hissetmediğim için tüm mesajları okuyamadım. Aranızda bunları yaşayıp çözümünü bulan var mı acaba? Lütfen bana yardım edin çok yoruldum gücüm kalmadı.
Benim sıkıntı mideme vuruyor. Kaygı korku endişe hepsi midemde oturuyor sankiYalnız değilsin ben de aklımı kaybetmekten çok korkuyorum bazen boş bakıyorum hep kaygı korku gelecekte kötü olma korkusu çözüm yolu biz de bulamadık
Nasıl geçecek bu böyle ruhum çok daralıyor bugün aşırı sinir var adetim geleceği zaman da böyle oluyorum benBenim sıkıntı mideme vuruyor. Kaygı korku endişe hepsi midemde oturuyor sanki ☹
Ya o bende de var. eğer kötü bir rüya görürsem bütün gün sersem gibi dolaşıyorum,ya kötü bir şey olursa diye.Bende de ölüm korkusu var rüyaları da takıyorum kafaya bişey görünce ya çıkarsa diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?