Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Merhabalar bende panik atak, anksiyete, karışımı bir durum var. Birden midem bulanmaya başlıyor ve uzun bir süre böyle devam ediyor yemek yiyemiyorum. Aniden kötü bir his yaşıyorum böyle kafayı yemekten, akıl sağlığımı yitirmekten çok korkuyorum. Gelecek kaygılarım var. Hiç beklenmedik bir anda dünyamı başıma yıkıyor. Böyle boş boş bakıyorum, hissizleşiyorum. Şu an da kendimi iyi hissetmediğim için tüm mesajları okuyamadım. Aranızda bunları yaşayıp çözümünü bulan var mı acaba? Lütfen bana yardım edin çok yoruldum gücüm kalmadı.

Merhaba. Ben de sizinle aynı durumdayım. İlaç artı terapiyle yoluma devam ediyorum. Henüz çok bir düzelme yok. Umutla bekliyorum.

Selam canlar. Evliliği sormussunuzz. Evlilik maşallah çok güzel gidiyor insanın kendi düzenini kurması çok çok güzel sevdiği adamla. Daha bugün gözlerim doldu sevinçten ne yollardan geçtik neler atlattık ama başardık diye. Bugün annemgillere gidicez. Sizler ne durumdasınız ara sayfaları okuyamadim

Bu kadar nasıl hassas olduk anlayamıyorum. Diyelim kalbim çarptı dünya başıma yıkılıyor. Güçlü insanlara hayranım
Aynı durumdayım. David burns ün kitabını okuyorum, hassas insanların hastalığı diyor kaygı bozukluğu için .benim de en üzüldüğüm nokta neden güçsüzüm.diğer insanlara nefes almak kadar kolay gelen şeyler bana neden bu kadar korkutucu geliyor

O kitabı ben de okudum. Ama kendi başıma yapamadığım için terapiye başladım. Bizler kırılgan yapıdayız. Hatta empatinin dibine vururum o kadar yani. Keşke böyle olmasaydım.

Ahahhahahah azıcık canınız tatlı olsun yıpratmayın kendinizi bu kadar hanımlar başka bir şeyle oyalanmayı denediniz mi hiç. Mesela müzik aleti, resim yapma yazı yazma falan
Resim yapıyorum,defter tasarlıyorum,etamin,kitap,dizi,film ,çeşitli hobiler ,fakat geldi mi öyle bir geliyorum hiç bir hobim işe yaramıyor.

Akıl sağlığını yitirme korkusu kaygıları annemde vardı.İlaç kullanıyor,şimdi iyi

Ben de aynı şekilde hep huzursuzluk endişe var

Yalnız değilsin ben de aklımı kaybetmekten çok korkuyorum bazen boş bakıyorum hep kaygı korku gelecekte kötü olma korkusu çözüm yolu biz de bulamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…