Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aşırı sinirlilik haliyle ilgili doktorumla konuştum az önce tatilde yaşadığım panikatakları da değerlendirdi. Hiç kötü değilsiniz Niloya hanım dedi o kadar yol gitmişsiniz cesaret edip yola çıkmışsınız atak da gelebilir gelmeyecek diye birşey yok dedi bazı hastalarım var hastanenin çevresinden ayrılamıyor bırakın şehir değiştirmeyi evden çıkmıyorlar dedi. O yüzden o gelen atakları kafaya takmayın dedi öfke ve sinirlilik halim için şuan Risperdal 1 mg ın yarısını gece yatmadan evvel dedi. Aslında ilaç almasanız da olur dedi ama ben çok kötüyüm diye ısrar edince terapiye kadar içelim gelince değerlendirelim dedi.

Bu sayfayı okumanızı tavsiye ediyorum soldakiler bizim anksiyete ve panikataklarımız gibi düşünen biri sağdaki de aynı kişinin aslında soldaki düşünceye göre sağdaki düşünceyi tercih etmesi gerektiği

Eklentiler

• IMG_20200814_202741.webp
    37,1 KB · Görüntüleme: 72
Doktora kesinlikle katılıyorum.benim için şu anda tatile gitmenin düşüncesi bile ütopik.ama gidip gelmişsin,maşallah.

Doktora kesinlikle katılıyorum.benim için şu anda tatile gitmenin düşüncesi bile ütopik.ama gidip gelmişsin,maşallah.
Doktor beni pohpohladı dedi içimden kızdım hatta herşeyi tebrik ediyor diye sonra dedi bazı hastalarım şuan evden adım atmıyor siz kaç km gitmişsiniz deyince ikna oldum.

Ben de şuan parka geldim kızımla okuyorum soldaki de aynı benim düşüncelerim

Aynen öyle canım. Tam da benim yaşadığım korkular. Kitabın adı ne acaba? Bana çok uyuyor alıp okuyayım
Ben de doktorun terapisi bitsin diye beklerken kitaplıktan bikaç kitap kurcalarken bu çok dikkatimi çekti aldım biraz okurken çok hoşuma gitti terapiye girerken de doktora deidm alayım ben bu kitabı okuyim okudukça çok beğendim yalnız bi bölümde yemek tarifleri vermiş onu anlamayamadım

Eklentiler

• IMG_20200814_220743.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 43
Çok sağol Niloyacım. Neler yapabiliriz onlardan da bahsediyor mu kitapta?

Çok sağol Niloyacım. Neler yapabiliriz onlardan da bahsediyor mu kitapta?
Evet bahsediyor henüz daha yarıya yenş geliyorum yemek detayına girmeseymiş iyiymiş hala anlamış değilim difrize yemek atmayı falan anlatmış arkadaşı geldiğinde difrizden çıkarmış ama sanırım stres olmamamız için buzluğa yiyecek atıp hazır çıkarmanın bizi strese sokmayacağını amaçlamıştır ama tarif de vermiş o kısımları saymazsak harika bir kitap anksiyete ve panikatak karşısında direncimiz azalıyor ya onun için iyi beslenmeliyiz diye beslenme bölümü de yapmış çok beğendim diyebilirim bunca okuduğum yere kadar

Tamamdır canım. Ben de alayım o zaman. Yemek tariflerini de deneriz ne yapalım

Kızlar nasılsınız? Ben bugün dışarıya çıktım. Allahım eve gelene kadar ter bastı beni. Sıkıntı stres midemde. Hep böyle mi geçecek günlerim
Ben de köye yazlığa gidiyoruz 2 gün kalıcaz inşallah ama pek iyi değilim doktora yeniden gittiğimde seansa ilaca başlamayı söylicem ilaçla en azından bu kadar anksiyete yaşamıyorum tam iyi hissediyordum evime geldim tatilden diye sevinirken kızım ateşlenince bende yine panik oluştu her an kötü bişey olacak hissi başladı

Görümcemler de msj atmış müsaitsen kahvaltıya gelelim korona var kimseyi kabul etmiyorum dedim kimin taşıyıcı olduğu belli değil test yaptırdım sonucu öğrenene kadar akla karayı seçtim anlamıyorum milletteki bu rahatlığı anlamıyorum annem yok bebek hayırlamaya gitmiş şimdi de düğüne gidicem diyor camiden anons ediliyor dikkatli olalım vakalar arttı diye insanlar sanki hiç korona yok gibi davranıyorlar dün kızımı yakınımızdaki kafeye götürecektim tlfdan gösteriyor kapalı oyun alanlarını top havuzları falan sırf çocuklardan geçiyormuş çocuklar taşıyıcı oluyormuş diye gitmedim

Nasıl geçecek bu süreç çok zorlanıyorum. Resmen dışarı mı çıktım ölüme mi gittim belli değil.

Korona bir bizlere var galiba. Ne kimseye gidiyorum ne de kimseyi evime kabul ediyorum. Panik ataklı halimle korona korkusu da yaşayamam

Kızlar nasılsınız? Ben bugün dışarıya çıktım. Allahım eve gelene kadar ter bastı beni. Sıkıntı stres midemde. Hep böyle mi geçecek günlerim
Ben evdeykende öyleyim niye geçmiyo diye diye 2yıl oldu bari evde huZurlu olsam nere gitsem içimdeki huZursuz luk benle öncelerdende oluyo 1ayda toparlıyodum o dönemlerde akıllı telefonlar daha çıkmamıştı araştır anladığım için toparlanıyodum belkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…