- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.441
Ama bakanın açıklamasını okudum. Daha belli değil ki okulda alıp almayacağımız. Karar vereceklermişSemineri okulda alacağız , bu hafta görev yerine gideceğim ama geri memlekete dönemezsem, yasak çıkarsa diye çok korkuyorum. Ailemden uzakta kalacağım ya hasta olursam tek başıma ne yaparımya ailem hasta olursa bu düşünceler beni yiyip bitiriyor ne yapacağım bilmiyorum
Olsun belki ilerde sizin de kendinize ait bir iş yeriniz olur. Siz de başkalarına öğretirsiniz hem de işinizi yaparsınız. Her şeyin hayırlısını nasip etsin bizlere Allah.Evet ataması az hatta son zamanlarda atama yapıldı mı hiç bilmiyorum tekstil öğretmenliği mezunuyum atanan arkadaşlarım var özelde çalışanlarda var ama ben yapamadım
Mesaj tekrarı.Evet ataması az hatta son zamanlarda atama yapıldı mı hiç bilmiyorum tekstil öğretmenliği mezunuyum atanan arkadaşlarım var özelde çalışanlarda var ama ben yapamadım
Her okulda az öğretmen yok ki. 100 öğretmeni olan okullar var. O kadar öğretmen aynı yerde seminer alırsa düğüne gidene kızmamak lazım.Semineri okulda alacağız , bu hafta görev yerine gideceğim ama geri memlekete dönemezsem, yasak çıkarsa diye çok korkuyorum. Ailemden uzakta kalacağım ya hasta olursam tek başıma ne yaparımya ailem hasta olursa bu düşünceler beni yiyip bitiriyor ne yapacağım bilmiyorum
Bakanlıktan resmi yazı geldi, okullarda alınacakmış seminerler. Dün değerlendirilecek deniyordu ama bugün netlesti.Her okulda az öğretmen yok ki. 100 öğretmeni olan okullar var. O kadar öğretmen aynı yerde seminer alırsa düğüne gidene kızmamak lazım.
Hayırlısı olsun bizler için. İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırız bu dönemi.Bakanlıktan resmi yazı geldi, okullarda alınacakmış seminerler. Dün değerlendirilecek deniyordu ama bugün netlesti.
Ben de öyleydim şimdi de evde çok kalınca korku geliyor dışarı çıkınca biraz rahatlıyorum ama dışarda da panikatak gelince bu sefer evim rahat diyorum çıkmaBen arabada panik atak geçirdim. Şimdi ne zamanki arabaya binip evden uzaklaşsam midemde kaygı korku stres hepsi oluyor. Bayılacak gibi hissediyorum. Bir de kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum. Bunları düşününce zaten gerisi geliyor nefes alamamak, kalpte çarpıntı. Gerçekten çok zorlanıyorum. Dışarı çıkmak resmen işkence ☹
Amin inşallah. Ailemden ayrılacağım için çok üzülüyorum.Hayırlısı olsun bizler için. İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırız bu dönemi.
Ben de bu hastalıkta yalnız kalmayı daha çok seviyorum kızım uyuyunca sessiz sessiz yatıyorum ben de internette geziyorum instagramda herkes mutlu görüyorum ben niye öyle değilim diye çok üzülüyorumYalnızlıkda ne zormuş Allah kimseyi yalnız bırakmasın sıkıntıdan patlıcam , 1 hafta geçermi
Okullar açılacakmış mıymış yaniHayırlısı olsun bizler için. İnşallah sağlıkla sıhhatle atlatırız bu dönemi.
Covidden biyerede gidilmiyo valla bir hafta nasıl geçicek bilmiyorum internettende sıkıldım bende ailelere özenirim hep görünce üzülürüm amann kimsesiz olmakda zor hastalıkda zor bu hayat zor gerçektenBen de bu hastalıkta yalnız kalmayı daha çok seviyorum kızım uyuyunca sessiz sessiz yatıyorum ben de internette geziyorum instagramda herkes mutlu görüyorum ben niye öyle değilim diye çok üzülüyorum
Hayır bizim seminerlerimiz vae 24 ağustosta o başlıyor. Okullarda yüz yüze yapılacakmış, o netleşti bugünOkullar açılacakmış mıymış yani
Covidden bi yere gitmeye ben de korkuyorum aslında korkmuyordum tatilden gelince boğazım çok ağrıyıp test yaptırana kadar korku yoktu şuan tavan yaptı ama eninde sonunda herkese bulaşacakmış bu şuan evde müşahede altında olan 1 milyon insan varmış aslı var mı bilmem ben de ailecek pikniklere özenirim ama bunu bizde başarmak biraz zor babam gelmez bizi hep mahrum bırakır kalbim bu yüzden hep kırıktırCovidden biyerede gidilmiyo valla bir hafta nasıl geçicek bilmiyorum internettende sıkıldım bende ailelere özenirim hep görünce üzülürüm amann kimsesiz olmakda zor hastalıkda zor bu hayat zor gerçekten
Ben tedbirimi alayımda takdir Allah dan olursada artık üst komşum gel kahve içelim diyo yok teşekkürler dedim bugün içtim ben günde 1 tane içiyorum dedim kibarca kimse çekinmiyo covid olmuş kişilerin videolarını bi izlesen korkulmucak gibi değilCovidden bi yere gitmeye ben de korkuyorum aslında korkmuyordum tatilden gelince boğazım çok ağrıyıp test yaptırana kadar korku yoktu şuan tavan yaptı ama eninde sonunda herkese bulaşacakmış bu şuan evde müşahede altında olan 1 milyon insan varmış aslı var mı bilmem ben de ailecek pikniklere özenirim ama bunu bizde başarmak biraz zor babam gelmez bizi hep mahrum bırakır kalbim bu yüzden hep kırıktır
Meslek bölümü öğretmenlerinin ataması biraz zor oluyor ben de mesleğimin öğretmenliğini okumadım okuyan arkadaşlarımın hiçbiri atanmadı hepsi fabrikaların proje departmanında çalışıyorlar çünkü meslek liselerine atanan öğretmenler o okuldan ancak emekli olunca ayrılıyor bu da demektir ki yeni nesil öğretmenlere okullarda eğitim öğretim görevi yapma imkanı doğmuyor 10 yıldır hiçbir arkadaşım devlete atanmadı üstelik kpss de iyi puan çıkarmalarına rağmen neyse ki Bursada otomotiv ve makina sanayi çok olduğu için iş imkanı çokNeden umudunuz yok atama için? Bence denemeye devam edin. Ataması az mı branşınızın?
İşte o yüzden vakalar bu kadar arttı düğünler dernekler annem bugün köye düğüne giderim belki dedi bi yere gitmiyorsun cami minaresinden anons edip duruyorlar duymuyor musun dedimBen tedbirimi alayımda takdir Allah dan olursada artık üst komşum gel kahve içelim diyo yok teşekkürler dedim bugün içtim ben günde 1 tane içiyorum dedim kibarca kimse çekinmiyo covid olmuş kişilerin videolarını bi izlesen korkulmucak gibi değil
Canım sen tekstil öğretmenisin sanırım sen de istersen özel sektörde giyim üzerine olan fabrikaların tasarım atölyelerinde görevlendirilmek üzere iyi iş imkanlarına sahip olabilirsin hangi şehirdesin bilemiyorum ama büyük şehirlerden birindeysen böyle bir imkanın olur ayrıca bizim burada Busmek var belediyenin hemen hemen her semtte çeşitli branşlarda meslek yahut hobi amaçlı eğitim veriyorlar buralarda tekstil öğretmenliği yapanlar var böyle yerlere başvurabilirsin bulunduğun şehirde varsa örneğin İstanbulda da İsmek varmış mesela bir arkadaşım atanana kadar Busmekte İngilizce öğretmenliği yapmıştıSiz bi de öğretmensiniz ne güzel bende öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım ev hanım olarak kaldım
İsmek çok evet istanbulda benim yakınımdada varCanım sen tekstil öğretmenisin sanırım sen de istersen özel sektörde giyim üzerine olan fabrikaların tasarım atölyelerinde görevlendirilmek üzere iyi iş imkanlarına sahip olabilirsin hangi şehirdesin bilemiyorum ama büyük şehirlerden birindeysen böyle bir imkanın olur ayrıca bizim burada Busmek var belediyenin hemen hemen her semtte çeşitli branşlarda meslek yahut hobi amaçlı eğitim veriyorlar buralarda tekstil öğretmenliği yapanlar var böyle yerlere başvurabilirsin bulunduğun şehirde varsa örneğin İstanbulda da İsmek varmış mesela bir arkadaşım atanana kadar Busmekte İngilizce öğretmenliği yapmıştı
Aynen ya vaka sayılarının en arttığı dönemde bile benim çevremde korona olan yoktu acaba rakamlar mı yanlış şuanda pandemi sürecinde vaka sayısı o kadar çok iken bir tane bile korona olan yoktu çevremde eee şimdi vaka sayısı pandemi dönemine göre düşük ama çevrem korona olan insanlarla dolu artık rakamların doğru olduğuna inanmıyorum akraba yakın çevremden o kadar çok duydum kiVirüs artı dışarıda atak geçirdiğimden yine atak geçirebilirim korkusu. Kızımı zaten arkadaşlarıyla oynatamıyorum bile. En fazla vaka sayısı varken bile çevremde bu kadar çok korona olan duymamıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?