- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.401
Amin sero abla Allah daim etsin senin ağır dönemin ne kadar sürmüştüMerhaba ben sabah alışveriş yaptım 1 buçuk saattirde güzel tempolu bi yürüyüs yaptım bu sıcakda zordu ama şuan kendimi harika hissediyorum sonsuz şükrediyorum Allah a hergeçen gün daha iyiye darısı tüm şifa bekleyenlere
Evde iyiysen şayet evde dur canım ya da dışarı çıkyorsan yeşillik olan bir parka git ferahlatıyor çok Narinim anlıyorum seni sabah da ben çok kötüydümNasıl geçecek bu süreç çok zorlanıyorum. Resmen dışarı mı çıktım ölüme mi gittim belli değil.
Ben de kimseye gitmiyorum kimseyi de kabul etmiyorum ama annem kabul ediyor diye çok kızıyorumKorona bir bizlere var galiba. Ne kimseye gidiyorum ne de kimseyi evime kabul ediyorum. Panik ataklı halimle korona korkusu da yaşayamam ☹
3 sene sürdüAmin sero abla Allah daim etsin senin ağır dönemin ne kadar sürmüştü
Bazen ölsem de kurtulsam diyor musun sen deBen evdeykende öyleyim niye geçmiyo diye diye 2yıl oldu bari evde huZurlu olsam nere gitsem içimdeki huZursuz luk benle öncelerdende oluyo 1ayda toparlıyodum o dönemlerde akıllı telefonlar daha çıkmamıştı araştır anladığım için toparlanıyodum belkide
2 yıldır geçmemiş. Neden geçmiyor ki? Ömür boyu böyle olacağımı düşünerek yaşama sevincimi kaybettimBen evdeykende öyleyim niye geçmiyo diye diye 2yıl oldu bari evde huZurlu olsam nere gitsem içimdeki huZursuz luk benle öncelerdende oluyo 1ayda toparlıyodum o dönemlerde akıllı telefonlar daha çıkmamıştı araştır anladığım için toparlanıyodum belkide
Evde daha iyiyim ama dışarıya çıkma korkum var. Orda daha kötü oluyorum çünkü. Ne yapacağım hep evde mi kalacağım? Okul açılınca nasıl olacak onu da düşünüp korkuyorum. Niloya inan sana ağlayarak yazıyorumEvde iyiysen şayet evde dur canım ya da dışarı çıkyorsan yeşillik olan bir parka git ferahlatıyor çok Narinim anlıyorum seni sabah da ben çok kötüydüm
Ben aynen böyle söylüyorum. Sonra isyana düşüyorum diye de kendime kızıyorum. Kısır döngünün içinde yaşamaya çalışıyorumBazen ölsem de kurtulsam diyor musun sen de
Diyorum ama istekli değil Rabbim biliyo gerçekten ölmek değil iyi olmak istediğimizi daralınca deniliyo malesef zor birbir durumBazen ölsem de kurtulsam diyor musun sen de
Benim 2yıl 3ay oldu Rabbim geçirsin inşallah benimkide geçer Allah büyüktür3 sene sürdü
Ne bilim ben arada kortizon felanda kullandım yüksek doz anrisepresanlarada çıktım beynimin kimyasınımı boZdum bende bilmiyorum 1yıldırda sadece arada uyku için zestat alıyorum2 yıldır geçmemiş. Neden geçmiyor ki? Ömür boyu böyle olacağımı düşünerek yaşama sevincimi kaybettim
Geçicek tabiki canım sabır ,Allah dayanamıcağı yük vermezmş derdi veren Rabbim dermanıda verecek elbetBenim 2yıl 3ay oldu Rabbim geçirsin inşallah benimkide geçer Allah büyüktür
Korkma geçmesede artık onunla yaşamaya alışıyosun bu derece olmuyosun ozamanda yeterki sabır2 yıldır geçmemiş. Neden geçmiyor ki? Ömür boyu böyle olacağımı düşünerek yaşama sevincimi kaybettim
Kendilerini düşünmüyorlar,bari karşılarındaki düşünseler.Görümcemler de msj atmış müsaitsen kahvaltıya gelelim korona var kimseyi kabul etmiyorum dedim kimin taşıyıcı olduğu belli değil test yaptırdım sonucu öğrenene kadar akla karayı seçtim anlamıyorum milletteki bu rahatlığı anlamıyorum annem yok bebek hayırlamaya gitmiş şimdi de düğüne gidicem diyor camiden anons ediliyor dikkatli olalım vakalar arttı diye insanlar sanki hiç korona yok gibi davranıyorlar dün kızımı yakınımızdaki kafeye götürecektim tlfdan gösteriyor kapalı oyun alanlarını top havuzları falan sırf çocuklardan geçiyormuş çocuklar taşıyıcı oluyormuş diye gitmedim
Ben de aynıyım,dışarı çıkmak korku filmi gibi geliyor ve cidden korkunca fiziksel belirtiler de veriyor bende ,çarpıntı gibi. Ama bugün dışarı çıktım ve hiç kötü bir şey yaşamadan korkmadan eve geldim,çok mutluyum.şaka gibi 4,5 ay evvel çok sıradan olan bir şey için şimdi şükür ediyorum.son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra mucize gibi geldi bana.siz de nasıl oluyor dışarı çıkınca ne gibi şeyden korkuyorsunuz.Evde daha iyiyim ama dışarıya çıkma korkum var. Orda daha kötü oluyorum çünkü. Ne yapacağım hep evde mi kalacağım? Okul açılınca nasıl olacak onu da düşünüp korkuyorum. Niloya inan sana ağlayarak yazıyorum
Ben yapıcam diye çok korkuyorum bunaldığım anlardaBen aynen böyle söylüyorum. Sonra isyana düşüyorum diye de kendime kızıyorum. Kısır döngünün içinde yaşamaya çalışıyorum
Ben de ağladım bugün bazen çok yoğun geliyor nasıl geçecek diyorumEvde daha iyiyim ama dışarıya çıkma korkum var. Orda daha kötü oluyorum çünkü. Ne yapacağım hep evde mi kalacağım? Okul açılınca nasıl olacak onu da düşünüp korkuyorum. Niloya inan sana ağlayarak yazıyorum
Ben arabada panik atak geçirdim. Şimdi ne zamanki arabaya binip evden uzaklaşsam midemde kaygı korku stres hepsi oluyor. Bayılacak gibi hissediyorum. Bir de kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum. Bunları düşününce zaten gerisi geliyor nefes alamamak, kalpte çarpıntı. Gerçekten çok zorlanıyorum. Dışarı çıkmak resmen işkenceBen de aynıyım,dışarı çıkmak korku filmi gibi geliyor ve cidden korkunca fiziksel belirtiler de veriyor bende ,çarpıntı gibi. Ama bugün dışarı çıktım ve hiç kötü bir şey yaşamadan korkmadan eve geldim,çok mutluyum.şaka gibi 4,5 ay evvel çok sıradan olan bir şey için şimdi şükür ediyorum.son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra mucize gibi geldi bana.siz de nasıl oluyor dışarı çıkınca ne gibi şeyden korkuyorsunuz.
Allah korusun niloya. Biz yaşamayı çok seven insanlarız. Yoksa hasta olma korkusundan bu kadar korkmayız. Ama işte çok yorulduk. Her yerden derman arıyorum. Herkse soruyorum. Terapi hemen etki etmez ama ben de bitmiş hissediyorum kendimiBen yapıcam diye çok korkuyorum bunaldığım anlarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?