Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Amin sero abla Allah daim etsin senin ağır dönemin ne kadar sürmüştü

Bazen ölsem de kurtulsam diyor musun sen de

2 yıldır geçmemiş. Neden geçmiyor ki? Ömür boyu böyle olacağımı düşünerek yaşama sevincimi kaybettim

Evde iyiysen şayet evde dur canım ya da dışarı çıkyorsan yeşillik olan bir parka git ferahlatıyor çok Narinim anlıyorum seni sabah da ben çok kötüydüm
Evde daha iyiyim ama dışarıya çıkma korkum var. Orda daha kötü oluyorum çünkü. Ne yapacağım hep evde mi kalacağım? Okul açılınca nasıl olacak onu da düşünüp korkuyorum. Niloya inan sana ağlayarak yazıyorum

Kendilerini düşünmüyorlar,bari karşılarındaki düşünseler.

Ben de aynıyım,dışarı çıkmak korku filmi gibi geliyor ve cidden korkunca fiziksel belirtiler de veriyor bende ,çarpıntı gibi. Ama bugün dışarı çıktım ve hiç kötü bir şey yaşamadan korkmadan eve geldim,çok mutluyum.şaka gibi 4,5 ay evvel çok sıradan olan bir şey için şimdi şükür ediyorum.son zamanlarda yaşadıklarımdan sonra mucize gibi geldi bana.siz de nasıl oluyor dışarı çıkınca ne gibi şeyden korkuyorsunuz.

Ben de ağladım bugün bazen çok yoğun geliyor nasıl geçecek diyorum

Ben arabada panik atak geçirdim. Şimdi ne zamanki arabaya binip evden uzaklaşsam midemde kaygı korku stres hepsi oluyor. Bayılacak gibi hissediyorum. Bir de kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum. Bunları düşününce zaten gerisi geliyor nefes alamamak, kalpte çarpıntı. Gerçekten çok zorlanıyorum. Dışarı çıkmak resmen işkence

Ben yapıcam diye çok korkuyorum bunaldığım anlarda
Allah korusun niloya. Biz yaşamayı çok seven insanlarız. Yoksa hasta olma korkusundan bu kadar korkmayız. Ama işte çok yorulduk. Her yerden derman arıyorum. Herkse soruyorum. Terapi hemen etki etmez ama ben de bitmiş hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…