Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Yaa ben sesli çok severdim eskiden evimiz şanslıydı. O günlere gittim şimdi ne güzeldi Çocuktum hep ailemin yanındaydım, ayrılmak zorunda değildim
O soba ile ısındığımız günleri ben de özledim ne yalan söyliyim gerçekten çok güzel günlerdi güzel de kelime mi harikaydı bence

Rüyalarını kimseye anlatma. Allah hayırlara çıkarsın.

Siz Bursalıydınız sanırım Benim de sobalı günlerim Bursanin bir ilçesinde geçmişti, orda yaşıyorduk eskiden.
Canım siz diye hitap etmesen olur mu kendimi devlet dairesinde memur gibi hissediyorum da
Evet Bursalıyım canım ama şuan Bilecikteyim malum eşim buralı
Bursa'nın hangi ilçesinde bir dönem kaldın?

Covidli hastaların paylaşımlarını gördükce dahada korkuyo insan yok anam yok evde sıkıl patla çatla ama covid olmakdan iyi
Aynen öyle bi yakınımız bizim sadece grip belirtisi vermiş nefes darlığı falan yaşamış ama çoğu kişide nefes darlığı oluyormuş burada bi bayan bir hafta hastanede solunum cihazıyla rahat ettiğini çok zor geçirdiğini yazmış zor nefes almış onu okuyunca ben çok korktum 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı gelmiş bize de gelmesi yakındır şuan vakalar çok arttı test yapılmayıp teşhis konmayıp çok pozitif olduğunu düşünüyorum çünkü herkeste rahatsızlık göstermezmiş anlamazmış hasta olduğunu kardeşim şuan çom fena grip olmuş öksürük falan hastaneye gitti inşallah negatif çıkar hem çalışıyor hem sürücü kursuna akşamları kursa gidiyor ya pozitifse anneme geçerse annem hem şeker tansiyon kolesterol astım bronşit hastası Allahım bu korona nolursun artık bitsin

Ben de rüyalardan çok korkuyorum yakınlarımdan biri bile anlatsa tamam kesin kötü bişey olacak diyorum

Allah korktuğunuza uğratmasın canım

Şuan salça yapıyoruz kızlar eşim izinde diye o işi de halledelim dedik sabah kalktığımda yine yoğun kaygı vardı domateslere girişince geçti ama sonra adetim sökülünce çok ağrı oldu parol içtim geçmesi yarım saati bulmadı korktum dedim karnım ağrıyor noldu acaba adetten olduğunu bile bile insan niye korkar niye anlamıyorum

Ben de yürüyüş yaparken arada Bim ya da kıyafet tarzı satan yerlere züccaciye olabilir öyle yerlere girerdim düşüncelerim dağılırdı
Niloya maske var ya ağzımızda hep aynı karbondioksit verdiğimiz havayı soluyoruz. Bu da benim tansiyonumu düşürüyor. Allah dışarda maskeyle çalışanların yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…