- 23 Ocak 2016
- 35.162
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.481
Ben de videolarını izledim gerçekten çok faydalı sevdiğim bir psikiyatristBeyhan Budak ı ben de takip ediyorum. Güzel bilgiler veriyor. Kendimi bu kitaplara adadım belki bir yerden yakalarım diye. Onu da alayım
İşte korkup dönme zamanla geçecek oBen anlamıyorum zaten. Dışarda olunca azalması lazım. Ama yok ben eve gelene kadar resmen ölüp ölüp diriliyorum. Bir yerde hata yapıyorum ama bulamadım.
Yok o kadar gümbür gümbür yakmıyoruz ya ses çıkaracak kadar sessiz yanıyor şuanBen de şimdi sobanın içindeki odunların çıkardığı ses eşliğinde uykuya dalmak isterdim çok huzur verici
Uyuyan soba moduna soktuk biz şuan maşıngayıYok o kadar gümbür gümbür yakmıyoruz ya ses çıkaracak kadar sessiz yanıyor şuan
Ne bileyim niloya iki saat de kalsam dışarda o korkum hiç azalmıyor. O da beni daha çok paniğe sürüklüyor.İşte korkup dönme zamanla geçecek o
Yaa ben sesli çok severdim eskiden evimiz şanslıydı. O günlere gittim şimdi ne güzeldiUyuyan soba moduna soktuk biz şuan maşıngayı
Ama boş boş durma dışarıda da olsa mesela kendini bişeylere ver kitap oku yahut bir markete dalan gir arada ki düşüncelerin dağılsınNe bileyim niloya iki saat de kalsam dışarda o korkum hiç azalmıyor. O da beni daha çok paniğe sürüklüyor.
O soba ile ısındığımız günleri ben de özledim ne yalan söyliyimYaa ben sesli çok severdim eskiden evimiz şanslıydı. O günlere gittim şimdi ne güzeldiÇocuktum hep ailemin yanındaydım, ayrılmak zorunda değildim
Siz Bursalıydınız sanırımO soba ile ısındığımız günleri ben de özledim ne yalan söyliyimgerçekten çok güzel günlerdi güzel de kelime mi harikaydı bence
Doğru diyorsun canım öyle yaparım artıkAma boş boş durma dışarıda da olsa mesela kendini bişeylere ver kitap oku yahut bir markete dalan gir arada ki düşüncelerin dağılsın
Rüyalarını kimseye anlatma. Allah hayırlara çıkarsın.Kizlar günaydın çok kötü rüyalar goruyorum aynı rüyaları daha öncede görmüştüm pek iyi şeyler olmamisti bacaklarımda hiç halim yok sanki yuruyemiyecegim gibi korkuyorum çok hiç mutlu değilim ne yapsam acaba
Canım siz diye hitap etmesen olur mu kendimi devlet dairesinde memur gibi hissediyorum daSiz Bursalıydınız sanırımBenim de sobalı günlerim Bursanin bir ilçesinde geçmişti, orda yaşıyorduk eskiden.
Ben de yürüyüş yaparken arada Bim ya da kıyafet tarzı satan yerlere züccaciye olabilir öyle yerlere girerdim düşüncelerim dağılırdıDoğru diyorsun canım öyle yaparım artık
Aynen öyle bi yakınımız bizim sadece grip belirtisi vermiş nefes darlığı falan yaşamış ama çoğu kişide nefes darlığı oluyormuş burada bi bayan bir hafta hastanede solunum cihazıyla rahat ettiğini çok zor geçirdiğini yazmış zor nefes almış onu okuyunca ben çok korktum 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı gelmiş bize de gelmesi yakındır şuan vakalar çok arttı test yapılmayıp teşhis konmayıp çok pozitif olduğunu düşünüyorum çünkü herkeste rahatsızlık göstermezmiş anlamazmış hasta olduğunu kardeşim şuan çom fena grip olmuş öksürük falan hastaneye gitti inşallah negatif çıkar hem çalışıyor hem sürücü kursuna akşamları kursa gidiyor ya pozitifse anneme geçerse annem hem şeker tansiyon kolesterol astım bronşit hastasıCovidli hastaların paylaşımlarını gördükce dahada korkuyo insanyok anam yok evde sıkıl patla çatla ama covid olmakdan iyi
Ben de rüyalardan çok korkuyorum yakınlarımdan biri bile anlatsa tamam kesin kötü bişey olacak diyorumKizlar günaydın çok kötü rüyalar goruyorum aynı rüyaları daha öncede görmüştüm pek iyi şeyler olmamisti bacaklarımda hiç halim yok sanki yuruyemiyecegim gibi korkuyorum çok hiç mutlu değilim ne yapsam acaba
Allah korktuğunuza uğratmasın canımAynen öyle bi yakınımız bizim sadece grip belirtisi vermiş nefes darlığı falan yaşamış ama çoğu kişide nefes darlığı oluyormuş burada bi bayan bir hafta hastanede solunum cihazıyla rahat ettiğini çok zor geçirdiğini yazmış zor nefes almış onu okuyunca ben çok korktum 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı gelmiş bize de gelmesi yakındır şuan vakalar çok arttı test yapılmayıp teşhis konmayıp çok pozitif olduğunu düşünüyorum çünkü herkeste rahatsızlık göstermezmiş anlamazmış hasta olduğunu kardeşim şuan çom fena grip olmuş öksürük falan hastaneye gitti inşallah negatif çıkar hem çalışıyor hem sürücü kursuna akşamları kursa gidiyor ya pozitifse anneme geçerse annem hem şeker tansiyon kolesterol astım bronşit hastasıAllahım bu korona nolursun artık bitsin
Niloya maske var ya ağzımızda hep aynı karbondioksit verdiğimiz havayı soluyoruz. Bu da benim tansiyonumu düşürüyor. Allah dışarda maskeyle çalışanların yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor.Ben de yürüyüş yaparken arada Bim ya da kıyafet tarzı satan yerlere züccaciye olabilir öyle yerlere girerdim düşüncelerim dağılırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?