Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aslında azalması lazım canım ya korkunun üzerine gidince biraz azalıyor demek ki benim asansör fobim gibi senin de azalmıyor camı olan asansörlere biniyorum ama cam olmazsa çelik kasa içine girmek benim için bir kabus üzerine de gitsem olmuyor terapistimle bile çalıştık ama olmuyor

David Burns iyi hissetmek kitabı mı nasıl güzel mi ben de almayı düşünüyorum

Aynen okuyoruz ama uygulaması çok zor gerçekten terapistimi de dinliyorum ama atak anında başarmak mümkün değil düşüncelerini dağıtmak için balkona bile çıkma dedi (genelde balkona çıkarım ben) ne iş yapıyorsan aldırış etmeden ona devam et geçicek diyor o işi bırakıp sırf düşüncelerini dağıtmak için başka şeye yönelme diyor tamam işime devam ediyorum ama atak anında onu başarmak o kadar zor ki evet geçecek biliyorum biliyor insan ama başarmak çok zor geçen doktora deidm atak geldi ne kadar sürdü dedi yarım saat ama o yarım saat gerçekten çok zordu dedim anlatamam size aklıma gelince bile yorgunluk çöktü inanın dedim

Benim 2yıl 3ay oldu Rabbim geçirsin inşallah benimkide geçer Allah büyüktür
Benim de nüksetmesi tam 1 yıl oldu geçen sene eşimin yıllık izni bitmişti Ağustos ayında o gün bugündür tam düzelmedim geçen seneki tatilde ne çok eğlenmiştim ama ya bu seneki geçen sene eşimin izni bitti işe bi gitti o gün benim nüksetti o zamandan beri hastayım işte ara ara Allahtan iyi oluyorum ama bu sıra kötü

Ben yapıcam diye çok korkuyorum bunaldığım anlarda
O korku bendede oluyo ama gerçek bir his olsa korona olmaktan korkmazdık her zaman dua ediyorum Allahım imanlı alsın huzuruna ömründe ölümünde hayırlısını nasip etsşnetsin Rabbim ne diyo Kuran herzorlukla kolaylık vardır zor günlerin ardından güzel günler gelecek Allahın izniyle

Evet bugün bol bol o süreyi okudum bi ara kötü olunca öldüreyim kendimi kurtulayım sürekli kaygı kaygı yeter dedim çok zordu bu sefer de ya yaparsam korkusu sardı

Ben anlamıyorum zaten. Dışarda olunca azalması lazım. Ama yok ben eve gelene kadar resmen ölüp ölüp diriliyorum. Bir yerde hata yapıyorum ama bulamadım.

Neye ihtiyaç varsa ona yakın olmalıydı okulların kontenjanları. O kadar çok var ki böyle açıkta bekleyen. Allah yardımcıları olsun.

Panik atakta kitabı. Tamam kitap güzel bilgiler veriyor ama kendi başına uygulanabilirliği az.
Benim psikiyatristimin bana son önerdiği kitabı önereyim ben de sizlere. Senin Suçun Değil-Beyhan Budak. Bu anksiyetenin altında yatan nedeni çocukluğumuzdan, yaşadığımız travmalardan vs. bize farkettirmeye, geçmişimizi farklı bir bakış acısıyla gozlemlememizi sağlıyor. Ben çok sevdim, okunmaya değer

Beyhan Budak ı ben de takip ediyorum. Güzel bilgiler veriyor. Kendimi bu kitaplara adadım belki bir yerden yakalarım diye. Onu da alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…