- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.421
İnşAllah sero abla. Sen yaşadın en iyi sen bilirsin bizleriKorkma geçmesede artık onunla yaşamaya alışıyosun bu derece olmuyosun ozamanda yeterki sabır
Siz gene iyisiniz ben hastane bahçesinde yatıyodum kimseyle konuşmuyodum yada sokak sokak aç susuz geziyodum bildiğin aklını yitirmiş gibiydimİnşAllah sero abla. Sen yaşadın en iyi sen bilirsin bizleri
Ben yapıcam diye çok korkuyorum bunaldığım anlarda
[/QUOTE
Narin arkadaşın dediği gibi bizler zaten vücudumuza ,yakınlarımıza vs. Bir şey olacak diye korkularımızdan kaygı içerisindeyiz,allah korusun.Hatta psikiyatri bana sormuştu böyle düşüncelerin var mı diye ,olur mu öyle şey canım çok tatlı o yüzden bu haldeyim zaten demiştim.
Aslında o korkuyu bir kaç kere yenebilsek atlatırız diye düşünüyorum.Mart ayında çalışırken günde 2 saate yakın yürüyordum ve eve girmiyordum orada burada dolaşmaktan, şimdi kendime inanamıyorum nasıl böyle olduğuma .Ben arabada panik atak geçirdim. Şimdi ne zamanki arabaya binip evden uzaklaşsam midemde kaygı korku stres hepsi oluyor. Bayılacak gibi hissediyorum. Bir de kendimi kaybedeceğim diye korkuyorum. Bunları düşününce zaten gerisi geliyor nefes alamamak, kalpte çarpıntı. Gerçekten çok zorlanıyorum. Dışarı çıkmak resmen işkence ☹
Gerçekten muhteşem bir düzelme olmuş durumunda ,maşallah .allah daha da iyi etsin inşallah.bir daha o günleri göstermesin.Siz gene iyisiniz ben hastane bahçesinde yatıyodum kimseyle konuşmuyodum yada sokak sokak aç susuz geziyodum bildiğin aklını yitirmiş gibiydimo günleri ne bana ne kimseye Rabbim yaşatmasın nerdee ben sizin gibi işlerimi yapayım evde veya başka biyerde durayım tahmininizden çokkk daha kötüydü herşey burda anlatamadığım neler var psikoloğum biliyo hepsini ahhhh narin ahhh geçiyoda unutulmuyo
Allah bir daha yaşatmasın sero abla. Korona olmasa belki benim de gideceğim yer olurdu hastane ama evden çıkmaya bile korkuyorumSiz gene iyisiniz ben hastane bahçesinde yatıyodum kimseyle konuşmuyodum yada sokak sokak aç susuz geziyodum bildiğin aklını yitirmiş gibiydimo günleri ne bana ne kimseye Rabbim yaşatmasın nerdee ben sizin gibi işlerimi yapayım evde veya başka biyerde durayım tahmininizden çokkk daha kötüydü herşey burda anlatamadığım neler var psikoloğum biliyo hepsini ahhhh narin ahhh geçiyoda unutulmuyo
Ben de öyle. Geçen sene bu zamanlar il il geziyorduk ailecek. Şimdi başka ilçeye gidemiyorum korkudanAslında o korkuyu bir kaç kere yenebilsek atlatırız diye düşünüyorum.Mart ayında çalışırken günde 2 saate yakın yürüyordum ve eve girmiyordum orada burada dolaşmaktan, şimdi kendime inanamıyorum nasıl böyle olduğuma .
Çok şükür aminnnn kimseye göstermesin Allah herkese şifa versin geçiyo arkadaşlar geçmeyen bişi yok bu dünyada çekiyosun çok ama geçiyoGerçekten muhteşem bir düzelme olmuş durumunda ,maşallah .allah daha da iyi etsin inşallah.bir daha o günleri göstermesin.
Acaba korona yüzünden evde çok kalmak zorunda olduğumuz için mi böyle olduk diye düşünüyorum.david burns ü bende okuyorum,okurken çok iyi,çok mantıklı diyorum.ama uygulamaya gelince yok bir şey değişmiyor.Ben de öyle. Geçen sene bu zamanlar il il geziyorduk ailecek. Şimdi başka ilçeye gidemiyorum korkudan ☹ davıd burns kitabını okudum. Orda mesela taşırma tekniği var. Kaygıyı yaşıyorsunuz ordan ayrılmadan kaygının söndüğünü görüyorsunuz. Ben 2 saat de kalsam evden uzakta o kaygı azalmıyor ki. Aksine artıyor. Nasıl yok olacak ki ☹
AminnnÇok şükür aminnnn kimseye göstermesin Allah herkese şifa versin geçiyo arkadaşlar geçmeyen bişi yok bu dünyada çekiyosun çok ama geçiyo
Aynen öyle. Korona da tuz biber ekti yaşadıklarımızın üzerine. Kendi başıma uygulayamadığımdan terapiye başladım. O da ne zaman iyi gelir bana Allah bilirAcaba korona yüzünden evde çok kalmak zorunda olduğumuz için mi böyle olduk diye düşünüyorum.david burns ü bende okuyorum,okurken çok iyi,çok mantıklı diyorum.ama uygulamaya gelince yok bir şey değişmiyor.
Niçin sıkıntı bastı acaba virüsten dolayı mı bizde bugün parktaydık kızım bi kızla arkadaşlık kurdu ikisi de maskesizdi oynadılar bende diken üstündeydim ama olmuyor artık çocuğu tutamıyorum Allah korusunKızlar nasılsınız? Ben bugün dışarıya çıktım. Allahım eve gelene kadar ter bastı beni. Sıkıntı stres midemde. Hep böyle mi geçecek günlerim
Bi işle uğraşmak bana iyi geliyor onu fark ettim ev işi temizlik orayı burayı düzelt unutuyorum içimdeki bana sıkıntı veren hisleriAminnnDoğru illa ki geçecek ,inşallah ben de yazabilirim iyi oldum diye buraya
Ben kesinlikle coronadan sonra böyle oldum öncesinde de evhamlı bi insandım ama iyiydimAynen öyle. Korona da tuz biber ekti yaşadıklarımızın üzerine. Kendi başıma uygulayamadığımdan terapiye başladım. O da ne zaman iyi gelir bana Allah bilir
Virüs artı dışarıda atak geçirdiğimden yine atak geçirebilirim korkusu. Kızımı zaten arkadaşlarıyla oynatamıyorum bile. En fazla vaka sayısı varken bile çevremde bu kadar çok korona olan duymamıştım.Niçin sıkıntı bastı acaba virüsten dolayı mı bizde bugün parktaydık kızım bi kızla arkadaşlık kurdu ikisi de maskesizdi oynadılar bende diken üstündeydim ama olmuyor artık çocuğu tutamıyorum Allah korusun
Korona çok korkuttu beni. Bir de evdeyim onca zamandır. Ben de kötüydüm ama bu kadar değil.Ben kesinlikle coronadan sonra böyle oldum öncesinde de evhamlı bi insandım ama iyiydim
Siz bi de öğretmensiniz ne güzel bende öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım ev hanım olarak kaldımKorona çok korkuttu beni. Bir de evdeyim onca zamandır. Ben de kötüydüm ama bu kadar değil.
Neden umudunuz yok atama için? Bence denemeye devam edin. Ataması az mı branşınızın?Siz bi de öğretmensiniz ne güzel bende öğretmenlik mezunuyum ama atanamadım ev hanım olarak kaldım
Evet ataması az hatta son zamanlarda atama yapıldı mı hiç bilmiyorum tekstil öğretmenliği mezunuyum atanan arkadaşlarım var özelde çalışanlarda var ama ben yapamadımNeden umudunuz yok atama için? Bence denemeye devam edin. Ataması az mı branşınızın?
Semineri okulda alacağız , bu hafta görev yerine gideceğim ama geri memlekete dönemezsem, yasak çıkarsa diye çok korkuyorum. Ailemden uzakta kalacağım ya hasta olursam tek başıma ne yaparımKorona çok korkuttu beni. Bir de evdeyim onca zamandır. Ben de kötüydüm ama bu kadar değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?