Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de öyleyim sebebi bile bile korkuyorum. Buna çare yok mu acaba? Ne olacak halimiz

Evet kişiye göre çok değişken belirtiler valla bitse artık hersabah boğazım ağrıyo nefesim daralıyo alerjik biliyorum ama yinede ayyy covidmi oldum diye bi panik geliyo Allah korusun tedbir alıyoruz ama ne biliyim korkuyo insan yinede

Evet dediğin imkanlar var ben evlendim çoluk çocuk derken her şeyden koptum

İşimi yaptım ama hep kaygı endişe ardından gelen korku ilaçla da geliyor ama bu kadar değil yine ilacıma başlıcam sanırım
İlaçla da baskılanıyor iyileşme olmuyor. Nerde hata yapıyoruz acaba? Hani panik atak bir kez gelir yarım saat kadar sürer biter. Ama kaygı korku sürekli var. Savaşma deniyor ama ne kadar düşünmesem de hep hissediyorum ki o korkuyu

Beynin kimyasını düzeltmek için çok spor düzenli beslenme uyku ve bolca dua çok önemli arkadaşlar yoksa bu hayat çekilmez bende yalnızlık psikolojisine girdim depresyon panık olmasın sonu diye elimden geleni yapıyorum uykuma dikkat ediyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum aşırı sağlıklı besleniyorum ve kolumu kaldıracak halim bile olmazken temizlik yaptım kahvemi içtim yürüyüşe çıktım ama nasıl midem ağrıyo o ağrıyı çeke çeke yoluma devam ettim ve ağrı gitti yani sadece oturduğun yerden kitap okumakla olmuyo yanlış anlamayın ben herkes bir nebze olsun iyi olsun istiyorum bak niloya negüzel nasıl iyiydi en çok ben sevindim ama pes etmeyin lütfen yoksa bunu ömür boyu çekeceksiniz

Bende de öyle dayanamayıp artık kendime bişey yaparsam düşüncesi beni kötü yapıyor ilacıma başlıcam böyle olmucak

Koca gün bir sürü iş yaptım ama endişe kaygı dolu düşünceler benimleydi iş yapayım da dağılsın ama dağılmıcak oldu mu dağılmıyor bugün yine o günlerden biri ne güzel iyiydim ya kızım ateşlendikten ertesi gün ben yine kötü oldum bugün aşırı tavan yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…