- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.501
Ben de öyleyim sebebi bile bile korkuyorum. Buna çare yok mu acaba? Ne olacak halimizŞuan salça yapıyoruz kızlar eşim izinde diye o işi de halledelim dedik sabah kalktığımda yine yoğun kaygı vardı domateslere girişince geçti ama sonra adetim sökülünce çok ağrı oldu parol içtim geçmesi yarım saati bulmadı korktum dedim karnım ağrıyor noldu acaba adetten olduğunu bile bile insan niye korkar niye anlamıyorum
Evet kişiye göre çok değişken belirtiler valla bitse artık hersabah boğazım ağrıyo nefesim daralıyo alerjik biliyorum ama yinede ayyy covidmi oldum diye bi panik geliyo Allah korusun tedbir alıyoruz ama ne biliyim korkuyo insan yinedeAynen öyle bi yakınımız bizim sadece grip belirtisi vermiş nefes darlığı falan yaşamış ama çoğu kişide nefes darlığı oluyormuş burada bi bayan bir hafta hastanede solunum cihazıyla rahat ettiğini çok zor geçirdiğini yazmış zor nefes almış onu okuyunca ben çok korktum 65 yaş üstü sokağa çıkma yasağı gelmiş bize de gelmesi yakındır şuan vakalar çok arttı test yapılmayıp teşhis konmayıp çok pozitif olduğunu düşünüyorum çünkü herkeste rahatsızlık göstermezmiş anlamazmış hasta olduğunu kardeşim şuan çom fena grip olmuş öksürük falan hastaneye gitti inşallah negatif çıkar hem çalışıyor hem sürücü kursuna akşamları kursa gidiyor ya pozitifse anneme geçerse annem hem şeker tansiyon kolesterol astım bronşit hastasıAllahım bu korona nolursun artık bitsin
Amin evet gerçekten çok zor maskeyle dolaşması kolay değilNiloya maske var ya ağzımızda hep aynı karbondioksit verdiğimiz havayı soluyoruz. Bu da benim tansiyonumu düşürüyor. Allah dışarda maskeyle çalışanların yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor.
Sabahtan beri kaçıncı endişe yaşıyorum ilaç alsam mı almasam mı çok kararsızımBen de öyleyim sebebi bile bile korkuyorum. Buna çare yok mu acaba? Ne olacak halimiz
Kendini en iyi sen bilirsin canım. Kendine fazla yüklenme. Biraz sakinleşmek istersen al ilacınıSabahtan beri kaçıncı endişe yaşıyorum ilaç alsam mı almasam mı çok kararsızım
Tamam nasıl istersenCanım siz diye hitap etmesen olur mu kendimi devlet dairesinde memur gibi hissediyorum da
Evet Bursalıyım canım ama şuan Bilecikteyim malum eşim buralı
Bursa'nın hangi ilçesinde bir dönem kaldın?
Isini yapmana engel oluyorsa, çok kötü hissediyorsan al istersenSabahtan beri kaçıncı endişe yaşıyorum ilaç alsam mı almasam mı çok kararsızım
Evet dediğin imkanlar var ben evlendim çoluk çocuk derken her şeyden koptumCanım sen tekstil öğretmenisin sanırım sen de istersen özel sektörde giyim üzerine olan fabrikaların tasarım atölyelerinde görevlendirilmek üzere iyi iş imkanlarına sahip olabilirsin hangi şehirdesin bilemiyorum ama büyük şehirlerden birindeysen böyle bir imkanın olur ayrıca bizim burada Busmek var belediyenin hemen hemen her semtte çeşitli branşlarda meslek yahut hobi amaçlı eğitim veriyorlar buralarda tekstil öğretmenliği yapanlar var böyle yerlere başvurabilirsin bulunduğun şehirde varsa örneğin İstanbulda da İsmek varmış mesela bir arkadaşım atanana kadar Busmekte İngilizce öğretmenliği yapmıştı
Anladım bize 60 km kadar uzak biz merkezdeyizTamam nasıl istersenInegölde kalmıştık, harika bir yer
İlaçsız nereye kadar bilmiyorum ilaç biraz kaygıları azaltıyor hep kaygı endişe korku bazen çok zor oluyorIsini yapmana engel oluyorsa, çok kötü hissediyorsan al istersen
İşimi yaptım ama hep kaygı endişe ardından gelen korku ilaçla da geliyor ama bu kadar değil yine ilacıma başlıcam sanırımKendini en iyi sen bilirsin canım. Kendine fazla yüklenme. Biraz sakinleşmek istersen al ilacını
İlaçla da baskılanıyor iyileşme olmuyor. Nerde hata yapıyoruz acaba? Hani panik atak bir kez gelir yarım saat kadar sürer biter. Ama kaygı korku sürekli var. Savaşma deniyor ama ne kadar düşünmesem de hep hissediyorum ki o korkuyuİşimi yaptım ama hep kaygı endişe ardından gelen korku ilaçla da geliyor ama bu kadar değil yine ilacıma başlıcam sanırım
İlacın yoksunluğu olabilir mi bu niloya?Öylesine üzgünüm ki bu hastalık ne zaman geçecek ne güzel iyiydim ben yanasıl yine başa sardım ben ilaç aldım az önce rahatlatıcı gece yatarken de daha önceki ilacımı içicem inşallah
Bende de öyle dayanamayıp artık kendime bişey yaparsam düşüncesi beni kötü yapıyor ilacıma başlıcam böyle olmucakİlaçla da baskılanıyor iyileşme olmuyor. Nerde hata yapıyoruz acaba? Hani panik atak bir kez gelir yarım saat kadar sürer biter. Ama kaygı korku sürekli var. Savaşma deniyor ama ne kadar düşünmesem de hep hissediyorum ki o korkuyu
Koca gün bir sürü iş yaptım ama endişe kaygı dolu düşünceler benimleydi iş yapayım da dağılsın ama dağılmıcak oldu mu dağılmıyor bugün yine o günlerden biriBeynin kimyasını düzeltmek için çok spor düzenli beslenme uyku ve bolca dua çok önemli arkadaşlar yoksa bu hayat çekilmez bende yalnızlık psikolojisine girdim depresyon panık olmasın sonu diye elimden geleni yapıyorum uykuma dikkat ediyorum beslenmeme çok dikkat ediyorum aşırı sağlıklı besleniyorum ve kolumu kaldıracak halim bile olmazken temizlik yaptım kahvemi içtim yürüyüşe çıktım ama nasıl midem ağrıyo o ağrıyı çeke çeke yoluma devam ettim ve ağrı gitti yani sadece oturduğun yerden kitap okumakla olmuyo yanlış anlamayın ben herkes bir nebze olsun iyi olsun istiyorum bak niloya negüzel nasıl iyiydi en çok ben sevindim ama pes etmeyin lütfen yoksa bunu ömür boyu çekeceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?