Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Aynen öyle ben de hep bir şeylerle uğraşıyorum ama yok gitmiyor kaygı korku

O kaygı hiç geçmiyor,sanki olması gerekiyor hayatımın bir parçasıymış gibi geliyor. Kendi kendime diyorum ki ,normal olan bu zaten milyarlarca insan senin yaşadığın bu kaygıları, korkuları yaşamadan günlerini geçiriyorlar ,ama yok. Kendimi iyi hissettim diyelim,kafamın arka planında hep kötü olmam gerekiyormuş gibi .işte ne bileyim kalbim çarpıntı yapacak, baygınlık hissi gelecek.bunlar olmak zorunda değil diye kendimi ikna edemiyorum.

Bugün dedim nolurdu ben de sanki bu kadar kaygılı bir insan olmasaydım iyi olmayı öyle çok istedim ki düşünürken gözümden yaş geldi

Ev
Bugün dedim nolurdu ben de sanki bu kadar kaygılı bir insan olmasaydım iyi olmayı öyle çok istedim ki düşünürken gözümden yaş geldi
evet insan her türlü duyguyu hissediyor.Neden böyleyim, keşke normal hissedebilseydim.moralimi bozan, güne iyi başlasam da ilerleyen saatlerde kendimi yine endişelere boğuyorum.Eskiden bu kadar değildim.eminim hiç birimiz değildik.insallah güzel günlerimize döneriz.

İnşallaj döneriz ben de saatim saatimi tutmuyor bazen yoğun geliyor sen ilaç alıyor musun

Aynen ben de bu haldeyim. Allah yardımcımız olsun

Aşırı mide ağrı ve gaz ağrısı var bugün yine korona videolarına denk geldim etkilendim korona korkusu oluşuyo korkuda mideye vuruyo
Zaten stresin en vurduğu yerlerden biri mide rahatsızlıkları.ben bakamıyorum artık haberlere bazen denk geliyorum,şansıma en kötülerine rastlıyorum. Sonra gelsin evhamlar.

Hepimizin dediği eskiden bu kadar değildim evet eskiden bu kadar kötü değildik inşallah şu virüs biter

Covid olsa ağrı bi gidip bi gelmez devamlı olur benim ağrı belli saatlerde havada bi açık bi kapalı etki ediyo kötü düşünmüyelim günümüz güzel geçsin ben biraz yürüyüş yapayım stres atmanın en iyi yolu

Akşam akrabanın nişanı var.stresten ölüyorum. Ya orda atak gelirse diye. Allahım ne olur şifa ver bize daha dayanamıyorum
Düşünürsen atağı çağırırsın canım aman gelirsede gelir öldürmüyoya gelir gider diyebilsen olay çözülcek beynine bunu kodla kötü yerine bide böyle denesen bakalım nolucak bak hala çarpıntım devam ediyo elim ayağım titredi kötü oldum ama biliyorum şekerim düştü elbet geçicek ve beni öldürmücek sakınlığımı korumaya çalışıyorum içim kötü olsada bunlar oluyo diye yürüyüşü bırakmammı gerekiyo hayır tabiki pes etmeyelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…