- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.561
Zaman zaman hepimiz neler oluyo kuzum bak ben o olaydan sonra çok kötüydüm ama toparladım şükür bıraksaydım kendimi şuan bende ne haldeydim evet insan bu haldeyken herşey çok kötü geliyo anlıyorum ve üzülğyorumDüzelemiyorum diye herkesin dediği batıyor her dediklerine sinirleniyorum canım çok sıkkın iyiyken yeniden bu kadar kötü olmak çok zor hastanelik mi olucam acaba kızlar sizde de bendeki olanlar oluyor mu rüya gördüm rüyamda kar vardı tamam dert gelecek diye de üzmeye başladım kendimi
Aminnn Allah kabul etsin inşAllahInşirah süresi okuyun arkadaşlar arka arkaya, sakinlesene kadar. Ben Anksiyeteden oturamadigim yerimde duramayıp yüzlerce defa evin içinde turladıgım günlerde bu duayı okuyup sakinlesip oturup yatabiliyordum. Şifa versin inşallah Allahım bizlere.
Benim bu hastalıkla kendimi ikna etmem gerek de bu sizin yardımınızla de başedemiyorum çok zorlanıyorum de senin derecedeki insana ayda 1 az bence böyle zor psikologdan geldiğin gün nasıl özgüvenli konuşuyodun keyifliydin hatırlasana bu aranın çok uzamaması lazımki öyle kalman için ilerde tabi ara uzayabilirPsikolog öyle uygun gördüğü için 3 haftada bir gidiyorum. Ben hiç karışmadım gününe o karar verdi. Olmadı arayıp öne çekerim randevuyu
Okudum kaç kez okudum yine de geçmedi zanax aldım şimdi sende de iç sıkıntısı oluyor muydu?Inşirah süresi okuyun arkadaşlar arka arkaya, sakinlesene kadar. Ben Anksiyeteden oturamadigim yerimde duramayıp yüzlerce defa evin içinde turladıgım günlerde bu duayı okuyup sakinlesip oturup yatabiliyordum. Şifa versin inşallah Allahım bizlere.
Doğru söyle senin de öyle mi gerçekten evinin işini nasıl yapıyorsun çocuğuna nasıl bakıyorsun ben en başa sardım çok kötüyüm az önce çok kötü oldum ilaçlarımı aldım yeniden gelicek korkusu var şimdi şifa bulalım inşallah en kısa zamandaBen de senin gibiyim niloya. Başka bir şeyin yok. Panik atak ve anksiyete bu.
Öyle yapayım sero abla. Arayı açmamak lazım. Akşam mesaj atıp sorayım. İnşallah ben de iyi olurum.Benim bu hastalıkla kendimi ikna etmem gerek de bu sizin yardımınızla de başedemiyorum çok zorlanıyorum de senin derecedeki insana ayda 1 az bence böyle zor psikologdan geldiğin gün nasıl özgüvenli konuşuyodun keyifliydin hatırlasana bu aranın çok uzamaması lazımki öyle kalman için ilerde tabi ara uzayabilir
Evet başlarda 2 haftada 1 çağırıyorBenim bu hastalıkla kendimi ikna etmem gerek de bu sizin yardımınızla de başedemiyorum çok zorlanıyorum de senin derecedeki insana ayda 1 az bence böyle zor psikologdan geldiğin gün nasıl özgüvenli konuşuyodun keyifliydin hatırlasana bu aranın çok uzamaması lazımki öyle kalman için ilerde tabi ara uzayabilir
Vallahi öyleyim niloya. Ev işlerimi üstün körü yapıyorum. Yemek yapıyorum ama kızım için. Benimki biraz daha büyük olduğu için kendi kendine oynuyor. İnşallah Rabbim verirdi şifamızıDoğru söyle senin de öyle mi gerçekten evinin işini nasıl yapıyorsun çocuğuna nasıl bakıyorsun ben en başa sardım çok kötüyüm az önce çok kötü oldum ilaçlarımı aldım yeniden gelicek korkusu var şimdi şifa bulalım inşallah en kısa zamanda
Tatilden geldiğimin ertesi günü korona mıyım dedim şimdi de bu iç sıkıntısı patlayacakmış gibi olma geçmeyince öfke sinir iç daralması olunca şizofren miyim diyorum kuzenim ilk iç daralması ile başlamıştı Allahım yaZaman zaman hepimiz neler oluyo kuzum bak ben o olaydan sonra çok kötüydüm ama toparladım şükür bıraksaydım kendimi şuan bende ne haldeydim evet insan bu haldeyken herşey çok kötü geliyo anlıyorum ve üzülğyorum
İç sıkıntısı geliyor mu sana daVallahi öyleyim niloya. Ev işlerimi üstün körü yapıyorum. Yemek yapıyorum ama kızım için. Benimki biraz daha büyük olduğu için kendi kendine oynuyor. İnşallah Rabbim verirdi şifamızı
Ben çok kötü dönemimde hafta 2 defa gittim 1 hafta yatış yaptım kendi isteğimleEvet başlarda 2 haftada 1 çağırıyor
Gelmez olur mu sürekli öyle kaygı korku bunaltı. Benim günlerim hep böyle.İç sıkıntısı geliyor mu sana daşuan ağlayarak yazıyorum
Git git geciktirme yine başa döndünTatilden geldiğimin ertesi günü korona mıyım dedim şimdi de bu iç sıkıntısı patlayacakmış gibi olma geçmeyince öfke sinir iç daralması olunca şizofren miyim diyorum kuzenim ilk iç daralması ile başlamıştı Allahım yaeşim görmeden ağlayım diyorum kızımı sallıyorum eve döncez bugün inşallah bir de kötü rüya gördüm kar kesin dert gelecek dedim kendi kendime kafamda kurdum çok kötüyüm Sero bu hafta seansa gidicem inşallah
Hastanelik olucam diye çok korkuyorum bu kadar nasıl başa döndümBen çok kötü dönemimde hafta 2 defa gittim 1 hafta yatış yaptım kendi isteğimle
Aynen ben de söyleyim. Odamda kimse bana dokunmasın yalnız kalayım istiyorum.Böyle olduğum anlarda kimseyle görüşmek istemiyorum sadece yatmak istiyorum sessiz sakin siz de öyle oluyor musunuz kafa dinlemek istiyorum
Aynı ben aynı şimdi kızım uyudu yatıyorum ben de nasıl başa çıkıcam bununla çok yoruldum diye düşünüyorum yavrumu nasıl büyütücem böylesine dermanım yok ikenAynen ben de söyleyim. Odamda kimse bana dokunmasın yalnız kalayım istiyorum.
Bende şimdi yazdım yarın geleyimmi diye iyice yalnızlık psikolojisine girdim bende umursamıyorum ama var tuhaflıklarTatilden geldiğimin ertesi günü korona mıyım dedim şimdi de bu iç sıkıntısı patlayacakmış gibi olma geçmeyince öfke sinir iç daralması olunca şizofren miyim diyorum kuzenim ilk iç daralması ile başlamıştı Allahım yaeşim görmeden ağlayım diyorum kızımı sallıyorum eve döncez bugün inşallah bir de kötü rüya gördüm kar kesin dert gelecek dedim kendi kendime kafamda kurdum çok kötüyüm Sero bu hafta seansa gidicem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?