Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Zaman zaman hepimiz neler oluyo kuzum bak ben o olaydan sonra çok kötüydüm ama toparladım şükür bıraksaydım kendimi şuan bende ne haldeydim evet insan bu haldeyken herşey çok kötü geliyo anlıyorum ve üzülğyorum

Aminnn Allah kabul etsin inşAllah

Psikolog öyle uygun gördüğü için 3 haftada bir gidiyorum. Ben hiç karışmadım gününe o karar verdi. Olmadı arayıp öne çekerim randevuyu
Benim bu hastalıkla kendimi ikna etmem gerek de bu sizin yardımınızla de başedemiyorum çok zorlanıyorum de senin derecedeki insana ayda 1 az bence böyle zor psikologdan geldiğin gün nasıl özgüvenli konuşuyodun keyifliydin hatırlasana bu aranın çok uzamaması lazımki öyle kalman için ilerde tabi ara uzayabilir

Okudum kaç kez okudum yine de geçmedi zanax aldım şimdi sende de iç sıkıntısı oluyor muydu?

Ben de senin gibiyim niloya. Başka bir şeyin yok. Panik atak ve anksiyete bu.
Doğru söyle senin de öyle mi gerçekten evinin işini nasıl yapıyorsun çocuğuna nasıl bakıyorsun ben en başa sardım çok kötüyüm az önce çok kötü oldum ilaçlarımı aldım yeniden gelicek korkusu var şimdi şifa bulalım inşallah en kısa zamanda

Öyle yapayım sero abla. Arayı açmamak lazım. Akşam mesaj atıp sorayım. İnşallah ben de iyi olurum.

Evet başlarda 2 haftada 1 çağırıyor

Vallahi öyleyim niloya. Ev işlerimi üstün körü yapıyorum. Yemek yapıyorum ama kızım için. Benimki biraz daha büyük olduğu için kendi kendine oynuyor. İnşallah Rabbim verirdi şifamızı

Tatilden geldiğimin ertesi günü korona mıyım dedim şimdi de bu iç sıkıntısı patlayacakmış gibi olma geçmeyince öfke sinir iç daralması olunca şizofren miyim diyorum kuzenim ilk iç daralması ile başlamıştı Allahım ya eşim görmeden ağlayım diyorum kızımı sallıyorum eve döncez bugün inşallah bir de kötü rüya gördüm kar kesin dert gelecek dedim kendi kendime kafamda kurdum çok kötüyüm Sero bu hafta seansa gidicem inşallah

Git git geciktirme yine başa döndün

Herşey var maddi anlamda hiç sıkıntımız yok ama soğan ekmek yeseydim de iyi olsaydım varsın evimde otursaydım da mutlu huzurlu olsaydım bin manzara olsun içinde huzur olmadıktan sonra şuan hüngür hüngür ağlıyorum

Böyle olduğum anlarda kimseyle görüşmek istemiyorum sadece yatmak istiyorum sessiz sakin siz de öyle oluyor musunuz kafa dinlemek istiyorum

Bende öyleyim iç sıkıntısı anca üstünkörü iş yemek yapıyorum bende sinirliyim ama dışa vuramıyorum eşime ailesine gıcık oluyorum bazen geçmişe takılıyorum bide çocuk çocuk diye tutturuo eşim ve ben psikiyatriye gitmeden daha iyiydim keşke hiç gitmeseydim güçlü psikolojisi olan bir insan olmak isterdim Allah aklımızı korusun

Bende şimdi yazdım yarın geleyimmi diye iyice yalnızlık psikolojisine girdim bende umursamıyorum ama var tuhaflıklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…