- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.541
Aklıma söz geçiremiyorum sero abla. Bakalım elbet bir gün benim için de güneş doğacak. Güçlü bir insan olmayı çok isterdimDüşünürsen atağı çağırırsın canım aman gelirsede gelir öldürmüyoya gelir gider diyebilsen olay çözülcek beynine bunu kodla kötü yerine bide böyle denesen bakalım nolucak bak hala çarpıntım devam ediyo elim ayağım titredi kötü oldum ama biliyorum şekerim düştü elbet geçicek ve beni öldürmücek sakınlığımı korumaya çalışıyorum içim kötü olsada bunlar oluyo diye yürüyüşü bırakmammı gerekiyo hayır tabiki pes etmeyelim lütfen
Bunları yaşadım biliyorum okadar ağlar Allah a yalvarırdımkiAklıma söz geçiremiyorum sero abla. Bakalım elbet bir gün benim için de güneş doğacak. Güçlü bir insan olmayı çok isterdim
İnşAllah sero abla inşallahBunları yaşadım biliyorum okadar ağlar Allah a yalvarırdımkiama olabildiğinide gördüm umarım Allah herkese şifasını versin Çok zor bi durum inş güzel geçer hiçbişey olmaz
Covid değilsin canım çünkü kimseyle görüşmedin temasta bulunmadın kas ağrısıGünaydın kıZlar kolum bacağım felçli gibi çok ağrıda var covidde kas ağrısıda olurmuşcam kapı açık uyudum geçen gün yada üşüttümü offf yine hastaneyemi gitsem bu covid bizi paranoyak yaptı yaa
Benim ruhum çok daralıyor sinir var üstümde çok daralıyorum nasıl geçecek nasıl iş yapsam da aynıDüşünürsen atağı çağırırsın canım aman gelirsede gelir öldürmüyoya gelir gider diyebilsen olay çözülcek beynine bunu kodla kötü yerine bide böyle denesen bakalım nolucak bak hala çarpıntım devam ediyo elim ayağım titredi kötü oldum ama biliyorum şekerim düştü elbet geçicek ve beni öldürmücek sakınlığımı korumaya çalışıyorum içim kötü olsada bunlar oluyo diye yürüyüşü bırakmammı gerekiyo hayır tabiki pes etmeyelim lütfen
Benim de beynime söz geçmiyor ruhum daralıyor sinirleniyorum atak geliyor hep olumsuz düşünmeAklıma söz geçiremiyorum sero abla. Bakalım elbet bir gün benim için de güneş doğacak. Güçlü bir insan olmayı çok isterdim
Akşamüstü çok kötüydüm Sero şuan kimse görmeden hüngür hüngür ağlamak istiyorum iş yaptığıma bakma iş yaparken bile sıkıntı benleydiBugün niloyadan ses yok nerelerde aceba dün salçalar reçeller yoruldu
Nette artt diye güneş tan ın bir tekniğini gördüm. Nasıl yapıyor diye bile bilgim yok ama panik atak ve anksiyete sorunu olanlar da var iyi olan. İnanın artık parasında değilim. Gerçekten işe yarar mı? O kadar çaresiz kaldım ki biri dese şu dağa çık şunu iç geçer gidip yapacağım denilenleriBenim de beynime söz geçmiyor ruhum daralıyor sinirleniyorum atak geliyor hep olumsuz düşünme
Aynen öyle bugün yine çok anksiyete var kızıma zor bakıyorumNette artt diye güneş tan ın bir tekniğini gördüm. Nasıl yapıyor diye bile bilgim yok ama panik atak ve anksiyete sorunu olanlar da var iyi olan. İnanın artık parasında değilim. Gerçekten işe yarar mı? O kadar çaresiz kaldım ki biri dese şu dağa çık şunu iç geçer gidip yapacağım denilenleri
Korkuyo insan en ufacık bişeydeCovid değilsin canım çünkü kimseyle görüşmedin temasta bulunmadın kas ağrısı
Sana iyi gelen şeyleri yapsan ya kaç gün nasıl iyiydin ne güzel dedim tamam iyileşiyoAynen öyle bugün yine çok anksiyete var kızıma zor bakıyorum
Sen biraz ileri derece olduğun için teknik hipnoz bunlar fayda etmiyo ben hepsine başvurmuştum çünkü Allah dan paramı almadılar sana fayda etmez dediler sakın kanıp maddi açıdanda boşa kayıp yapma ben bu hastalıkda orta halli bi ev parası harcadım nelerimi sattım bi çare diyeNette artt diye güneş tan ın bir tekniğini gördüm. Nasıl yapıyor diye bile bilgim yok ama panik atak ve anksiyete sorunu olanlar da var iyi olan. İnanın artık parasında değilim. Gerçekten işe yarar mı? O kadar çaresiz kaldım ki biri dese şu dağa çık şunu iç geçer gidip yapacağım denilenleri
Terapi çözüm olacak mı çok merak ediyorum abla benim durumuma.Sen biraz ileri derece olduğun için teknik hipnoz bunlar fayda etmiyo ben hepsine başvurmuştum çünkü Allah dan paramı almadılar sana fayda etmez dediler sakın kanıp maddi açıdanda boşa kayıp yapma ben bu hastalıkda orta halli bi ev parası harcadım nelerimi sattım bi çare diyebu akılda olsaydım yapmazdım
Yok Sero gerçekten hiç iyi değilim en başa sardım bakma salça reçel eşim de yardım etti çok ruhum daralıyor acaba ben şizofren miyim kuzenimin iç sıkıntısı ile başlamıştı çok fena iç sıkıntım varSana iyi gelen şeyleri yapsan ya kaç gün nasıl iyiydin ne güzel dedim tamam iyileşiyo
Inşirah süresi okuyun arkadaşlar arka arkaya, sakinlesene kadar. Ben Anksiyeteden oturamadigim yerimde duramayıp yüzlerce defa evin içinde turladıgım günlerde bu duayı okuyup sakinlesip oturup yatabiliyordum. Şifa versin inşallah Allahım bizlere.Yok Sero gerçekten hiç iyi değilim en başa sardım bakma salça reçel eşim de yardım etti çok ruhum daralıyor acaba ben şizofren miyim kuzenimin iç sıkıntısı ile başlamıştı çok fena iç sıkıntım var
Ben de senin gibiyim niloya. Başka bir şeyin yok. Panik atak ve anksiyete bu.Düzelemiyorum diye herkesin dediği batıyor her dediklerine sinirleniyorum canım çok sıkkın iyiyken yeniden bu kadar kötü olmak çok zor hastanelik mi olucam acaba kızlar sizde de bendeki olanlar oluyor mu rüya gördüm rüyamda kar vardı tamam dert gelecek diye de üzmeye başladım kendimi
En azından başetmeyi öğrenicek kabulleniceksin terapiyle ama senin durumunda ben haftada bir iki bile gidiyodum imkanın varsa git nekadar çok okadar çabuk iyileşme demekTerapi çözüm olacak mı çok merak ediyorum abla benim durumuma.
Psikolog öyle uygun gördüğü için 3 haftada bir gidiyorum. Ben hiç karışmadım gününe o karar verdi. Olmadı arayıp öne çekerim randevuyuEn azından başetmeyi öğrenicek kabulleniceksin terapiyle ama senin durumunda ben haftada bir iki bile gidiyodum imkanın varsa git nekadar çok okadar çabuk iyileşme demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?