- 23 Ocak 2016
- 35.163
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.581
Ben de böyle kötüyken yalnız durmak istiyorumBende şimdi yazdım yarın geleyimmi diye iyice yalnızlık psikolojisine girdim bende umursamıyorum ama var tuhaflıklar
Ben bugün ve dün çok bunalttı iç sıkıntısı yaşadım hiç bu kadar çok yoğun olmamıştı uzun süredir hatta yakın zamanda 2 bebeği düşünüyordum ama şuan bir daha böyle olmak korkusu ile düşünmüyorum önemli olan sağlıklı bir anne olmak bir tane de erkek evladım olsun isterdim ama nasip ileride iyileşirim herşey nasip meselesi inşallah bu 2 gün ki kadar kötü olmam bir daha ilacını alıp hayatını biraz daha rahat idame ettirenler var doktorum da illaki ilaç içmeyeceksin diye bir kaide yok dedi kendisi bırakmamı istemedi aslında ama ben çok iyi hissettiğim için bıraktım denemiş olduk denemeden anlayamayız dedi inşallah ilaçlarım kısa sürede etkisini gösterirBende öyleyim iç sıkıntısı anca üstünkörü iş yemek yapıyorum bende sinirliyim ama dışa vuramıyorum eşime ailesine gıcık oluyorum bazen geçmişe takılıyorum bide çocuk çocuk diye tutturuo eşim ve ben psikiyatriye gitmeden daha iyiydim keşke hiç gitmeseydim güçlü psikolojisi olan bir insan olmak isterdim Allah aklımızı korusun
Ben de iyi olana kadar çocuk düşünmüyorum. Allah tabi ne zaman nasip eder bilinmez ama bu rahatsızlık çok yordu beniBen bugün ve dün çok bunalttı iç sıkıntısı yaşadım hiç bu kadar çok yoğun olmamıştı uzun süredir hatta yakın zamanda 2 bebeği düşünüyordum ama şuan bir daha böyle olmak korkusu ile düşünmüyorum önemli olan sağlıklı bir anne olmak bir tane de erkek evladım olsun isterdim ama nasip ileride iyileşirim herşey nasip meselesi inşallah bu 2 gün ki kadar kötü olmam bir daha ilacını alıp hayatını biraz daha rahat idame ettirenler var doktorum da illaki ilaç içmeyeceksin diye bir kaide yok dedi kendisi bırakmamı istemedi aslında ama ben çok iyi hissettiğim için bıraktım denemiş olduk denemeden anlayamayız dedi inşallah ilaçlarım kısa sürede etkisini gösterir
Sen kaç yaşındaydın canım çocuğun kaç yaşındaBen de iyi olana kadar çocuk düşünmüyorum. Allah tabi ne zaman nasip eder bilinmez ama bu rahatsızlık çok yordu beni
Sero abla senin ağır dönemlerindede sadece panik atakmı vardı böyle bizim gibi şizofren olma yok bipolar olma korkusukorkusu oluyomuyduYarın 4 de randevum gideyimde biraz içimi dökeyim
Senin kaç yaşında canım evladın Allah sağlıklı uzun ömürler versin bazen yavruma bakamama ya da layıkıyla bakamama korkusu sarıyor beniBen de iyi olana kadar çocuk düşünmüyorum. Allah tabi ne zaman nasip eder bilinmez ama bu rahatsızlık çok yordu beni
Sende de var mı şizofren olma korkusuSero abla senin ağır dönemlerindede sadece panik atakmı vardı böyle bizim gibi şizofren olma yok bipolar olma korkusukorkusu oluyomuydu
İnşallah canım Allah şifamızı versin benim kız 9 yaş olcak bende isteyip istemediğime karar veremiyorum cesaret edemiyorumBen bugün ve dün çok bunalttı iç sıkıntısı yaşadım hiç bu kadar çok yoğun olmamıştı uzun süredir hatta yakın zamanda 2 bebeği düşünüyordum ama şuan bir daha böyle olmak korkusu ile düşünmüyorum önemli olan sağlıklı bir anne olmak bir tane de erkek evladım olsun isterdim ama nasip ileride iyileşirim herşey nasip meselesi inşallah bu 2 gün ki kadar kötü olmam bir daha ilacını alıp hayatını biraz daha rahat idame ettirenler var doktorum da illaki ilaç içmeyeceksin diye bir kaide yok dedi kendisi bırakmamı istemedi aslında ama ben çok iyi hissettiğim için bıraktım denemiş olduk denemeden anlayamayız dedi inşallah ilaçlarım kısa sürede etkisini gösterir
Ben de gidicem ama bu ara ara nüksetme dönemlerini neden atlatamıyoruz ya da çok ağır geldiğinde neden başedemiyorum anlayamıyorum aslında doktoruma göre başettiğimi söylüyor hastaneye kaçmamam yaptığım işime devam etmem başarı diyor ama gel de bana sor ne hale geliyorum işime devam ederken tüm enerjim bitiyorYarın 4 de randevum gideyimde biraz içimi dökeyim
Nişana gitmeseydiniz baya riskli kalabalık ortamAkşam akrabanın nişanı var.stresten ölüyorum. Ya orda atak gelirse diye. Allahım ne olur şifa ver bize daha dayanamıyorum
Ben bu 2 gündür yaşadığım için şuan düşünmüyorum aslında 2 3 gün öncesi resmen 2.çocuğu düşünüyordum sonra 2 yavruya nasıl bakarım belki iyileşiriz o zaman illa da kardeşi olacak diye de bi kaide yok niye şartlandırıyoruz kendimizi onu da anlamış değilim yahu ben 1 tane olsun ona düzgün bakabilelim düşüncesindeyim ama bazen de evimizde 1 tane erkek çocuk gezse ne güzel olur diyorum ahh ahh annem hasta oldu masta oldu ama bak bizi büyütüp bu güne getirdi o da çok ağır yaşadı takdir ediyorum annemi ben becerisiksizim diyorum kendimeİnşallah canım Allah şifamızı versin benim kız 9 yaş olcak bende isteyip istemediğime karar veremiyorum cesaret edemiyorum
Evet oluyo biyerden duyarsam özellikle bende çocuğuma örnek bi anne olmak isterdim önceden kızımın benim gibi bir annesi olduğu içiniçin şanslı olduğunu düşünüyodum şimdi tam tersiSende de var mı şizofren olma korkusu
Atak gelirse geçiyor korkma canım anksiyete uzun sürüyor tranko falan vermedi mi Dr ben bugün yarım zanax aldımAkşam akrabanın nişanı var.stresten ölüyorum. Ya orda atak gelirse diye. Allahım ne olur şifa ver bize daha dayanamıyorum
Aynen öyle ben de öyle düşüyorum aslında iyi olduğum zamanlarda kızımla kaliteli zaman geçiriyorum ama şu sıra ona bakmak çok zor geliyor ateşi yükseldiği günden sonra benim anksiyete tavan yaptı bu kadar değildim ooo şen şakrak evimi temizliyordum tatilden gelinceEvet oluyo biyerden duyarsam özellikle bende çocuğuma örnek bi anne olmak isterdim önceden kızımın benim gibi bir annesi olduğu içiniçin şanslı olduğunu düşünüyodum şimdi tam tersi
Bak annen şizofren olmamış ağır yaşamış ilaç kullanmışmıydı Rabbim evlatlarımıza güzel kader huzurlu ömür nasip etsin çok güçlü sağlam psikolojileri olsunBen bu 2 gündür yaşadığım için şuan düşünmüyorum aslında 2 3 gün öncesi resmen 2.çocuğu düşünüyordum sonra 2 yavruya nasıl bakarım belki iyileşiriz o zaman illa da kardeşi olacak diye de bi kaide yok niye şartlandırıyoruz kendimizi onu da anlamış değilim yahu ben 1 tane olsun ona düzgün bakabilelim düşüncesindeyim ama bazen de evimizde 1 tane erkek çocuk gezse ne güzel olur diyorum ahh ahh annem hasta oldu masta oldu ama bak bizi büyütüp bu güne getirdi o da çok ağır yaşadı takdir ediyorum annemi ben becerisiksizim diyorum kendime
Ben belirtilerini de yaşar gibi oluyorum sana da oluyor mu okuduklarım hep aklıma geliyorEvet oluyo biyerden duyarsam özellikle bende çocuğuma örnek bi anne olmak isterdim önceden kızımın benim gibi bir annesi olduğu içiniçin şanslı olduğunu düşünüyodum şimdi tam tersi
Amin canım amin annem ilaç kullandı hatta o dönem ananemde kaldık en iyi Dr lara götürdüler aklıma gelince o günleri annem ne zor günler atlattı biz de iyi olucaz inşallah diyorum daha sonrasında annem risale sohbetlerine gitmiş ondan çok şifa buldum dedi ben öyle iyileştim diyor korona geçsin ben de gidicem inşallahBak annen şizofren olmamış ağır yaşamış ilaç kullanmışmıydı Rabbim evlatlarımıza güzel kader huzurlu ömür nasip etsin çok güçlü sağlam psikolojileri olsun
30 yaşımdayım canım. Kızım da 4,5 yaşında.Sen kaç yaşındaydın canım çocuğun kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?