- 23 Ocak 2016
- 35.163
- 51.097
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.601
Senle aynıyız canım ya ben de 30 yaşımdayım kızım 3 yaşında30 yaşımdayım canım. Kızım da 4,5 yaşında.
4,5 yaşında canım. Ben de senin gibiyim. İyi olmadan istemiyorum çocuk.Senin kaç yaşında canım evladın Allah sağlıklı uzun ömürler versin bazen yavruma bakamama ya da layıkıyla bakamama korkusu sarıyor beni
Yok canım koca salonda (1000 kişilik normalde bir de açık hava) 50 kişiydik. Bayağı sosyal mesafeli, Maskeli ve dejenfektanlı olarak gittik geldik hemen.Nişana gitmeseydiniz baya riskli kalabalık ortam
Atak anında o kadar korkuyorum ki. Bir de benim hemen geçmiyor. Allahtan bir şey olmadı 1 saatte gidip geldik.Atak gelirse geçiyor korkma canım anksiyete uzun sürüyor tranko falan vermedi mi Dr ben bugün yarım zanax aldımtatildeyken eşimin arkadaşları yanında atak gelince de aldım yarım hele asansöre bi gidişim vardı görmen lazım tamam şimdi rezil olucam dedim ağlanacak halimize gülüyorum
Bizimde iyileşme zamanımız gelince iyileşiriz elbet Allah büyüktürAmin canım amin annem ilaç kullandı hatta o dönem ananemde kaldık en iyi Dr lara götürdüler aklıma gelince o günleri annem ne zor günler atlattı biz de iyi olucaz inşallah diyorum daha sonrasında annem risale sohbetlerine gitmiş ondan çok şifa buldum dedi ben öyle iyileştim diyor korona geçsin ben de gidicem inşallah
Ah okumasak araştırmasak bu hale gelmezdik internet akıllı telefonlar mahvetti biziBen belirtilerini de yaşar gibi oluyorum sana da oluyor mu okuduklarım hep aklıma geliyor
Ben 32kızımda 9olcak eylülde ilaca başlamadan yapimmi yapmimmi kararsızım 2yıldır erteliyorum hayırlısı bakalım peşpeşe olsaydı güzel olurdu şimdi büyümüş olurlardı nasip değilmiş30 yaşımdayım canım. Kızım da 4,5 yaşında.
Korkusu ne kelime benle dalga geçiyolardı deli diyeSero abla senin ağır dönemlerindede sadece panik atakmı vardı böyle bizim gibi şizofren olma yok bipolar olma korkusukorkusu oluyomuydu
Bak maşallah olmadı bişey onu okadar düşünüp üzüldüğüne değdimiAtak anında o kadar korkuyorum ki. Bir de benim hemen geçmiyor. Allahtan bir şey olmadı 1 saatte gidip geldik.
Aynen öyle bi özel hastanede gittiğim psikiyatri doktoru o telefonları çıkaranın Allah belasını versin okuyup okuyup geliyorsunuz biz boşuna okuduk biz boşuna diploma aldık dedi annem dedi okuma kızım dedim nerden okudum bilinçaltına yerleştiAh okumasak araştırmasak bu hale gelmezdik internet akıllı telefonlar mahvetti bizi
Ben de çok korkuyorum bir de çok yoruluyorum halim kalmıyor direkt yatmak yalnız kalmak istiyorumAtak anında o kadar korkuyorum ki. Bir de benim hemen geçmiyor. Allahtan bir şey olmadı 1 saatte gidip geldik.
Allah hayırlısını nasip etsin. Kendini hiç sıkma. Çok şükür bizlerin bir tane evladı var. İyi olalım da ilerde olur inşallah yine.Ben 32kızımda 9olcak eylülde ilaca başlamadan yapimmi yapmimmi kararsızım 2yıldır erteliyorum hayırlısı bakalım peşpeşe olsaydı güzel olurdu şimdi büyümüş olurlardı nasip değilmiş
Aynen öyle sero abla. Bendeki sıkıntı o. İyiysem bile ya kötü olursam diye mahvediyorum kendimiBak maşallah olmadı bişey onu okadar düşünüp üzüldüğüne değdimi
İlaçsız nasıl duruyorsun bak 1.5 ay dayanabildimBen 32kızımda 9olcak eylülde ilaca başlamadan yapimmi yapmimmi kararsızım 2yıldır erteliyorum hayırlısı bakalım peşpeşe olsaydı güzel olurdu şimdi büyümüş olurlardı nasip değilmiş
Ben de öyle iyi olunca yine gelecek işte diyorum o zaman nasıl başedeceksin gelecek yine gelecek diyorumAynen öyle sero abla. Bendeki sıkıntı o. İyiysem bile ya kötü olursam diye mahvediyorum kendimi
İzzet güllü bu akşam 10 da sanırım Instagram da canlı yayında. İyi olan biri nasıl iyi olduğunu anlatacak. İzle istersen. Ben izleyecem. Belki bize de bir faydası olur.Ben de çok korkuyorum bir de çok yoruluyorum halim kalmıyor direkt yatmak yalnız kalmak istiyorum
Bu duruma bir çözüm bulsak inan iyi olacağız ama ben öğrenemedim hala ne yapmam gerektiğiniBen de öyle iyi olunca yine gelecek işte diyorum o zaman nasıl başedeceksin gelecek yine gelecek diyorum
Aslında atakla başediyorum ama inanılmaz yorgunluk oluyor sonrasında da ben pert bir daha gelecek o zamana halin kalacak mı diyorum çok zor ilaçsız artık direnmicem en azından ilaç biraz bastırıyor bu kadar yoğun gelmiyor çok yoruldum benBu duruma bir çözüm bulsak inan iyi olacağız ama ben öğrenemedim hala ne yapmam gerektiğini
Kızım hastalanınca benim de Elim ayağıma dolanıyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versinNe duysam etkileniyorum komşumuz kaza geçirdiler ya yoldayız ya biz de geçirirsek eşim balığa gidecek ya o geçirirsekaygı korku kıızm bugün karnım ağrıyor dedi ya yine ateşi yükselirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?