Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Atak anında o kadar korkuyorum ki. Bir de benim hemen geçmiyor. Allahtan bir şey olmadı 1 saatte gidip geldik.

Bizimde iyileşme zamanımız gelince iyileşiriz elbet Allah büyüktür

Ah okumasak araştırmasak bu hale gelmezdik internet akıllı telefonlar mahvetti bizi
Aynen öyle bi özel hastanede gittiğim psikiyatri doktoru o telefonları çıkaranın Allah belasını versin okuyup okuyup geliyorsunuz biz boşuna okuduk biz boşuna diploma aldık dedi annem dedi okuma kızım dedim nerden okudum bilinçaltına yerleşti

Allah hayırlısını nasip etsin. Kendini hiç sıkma. Çok şükür bizlerin bir tane evladı var. İyi olalım da ilerde olur inşallah yine.

Ne duysam etkileniyorum komşumuz kaza geçirdiler ya yoldayız ya biz de geçirirsek eşim balığa gidecek ya o geçirirse kaygı korku kıızm bugün karnım ağrıyor dedi ya yine ateşi yükselirse

Bu duruma bir çözüm bulsak inan iyi olacağız ama ben öğrenemedim hala ne yapmam gerektiğini
Aslında atakla başediyorum ama inanılmaz yorgunluk oluyor sonrasında da ben pert bir daha gelecek o zamana halin kalacak mı diyorum çok zor ilaçsız artık direnmicem en azından ilaç biraz bastırıyor bu kadar yoğun gelmiyor çok yoruldum ben

Ne duysam etkileniyorum komşumuz kaza geçirdiler ya yoldayız ya biz de geçirirsek eşim balığa gidecek ya o geçirirse kaygı korku kıızm bugün karnım ağrıyor dedi ya yine ateşi yükselirse
Kızım hastalanınca benim de Elim ayağıma dolanıyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…