Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Arkadaşlar merhabalar bende bugun berbattı.agzimin içi yara dolu yüzümün canlılığı yok rüyalardan çok korkuyorum sizinde vücudunuzda ağrılar oluyormu ya bendeki tam panik değil gibi bugünkü modemden ağzıma kadar yanka var

Anksiyete oluyo daralma ataktan daha zor hepimizinki de zor ilaç fobim oluştu biraz psikiyatri fobim oluştu heralde ondan kullandığım zamanda işe yaramadı yan etkilerini ağır hissettim
Evet anksiyete de çok zor bugün o kadar çok geldi ki ilaç aldım çok şükür azaldı bayadır bu kadar kötü olmamıştım nasıl bu kadar kötü oldum onu da anlamıyorum o kadar iyiyken bu akşam eski ilacımı alıcam dün akşam dedim hadi azcık daha dayan kötü olursan zanax alırsın dedim yokk olmucak bu gece yatarken ilacımı alıcam inşallah baş etmek oldukça zor bugün 2 tane ilaç aldım hem paxera 20 mg hem yarım zanax

Ağız yaraları bende de ara ara çıkar soda tuz ile gargara yap rüyalardan etkilenmem mi yukarıda yazdım dün gece kar gördüm ya dert gelirse diye kafamda kuruyorum

Anksiyete oluyo daralma ataktan daha zor hepimizinki de zor ilaç fobim oluştu biraz psikiyatri fobim oluştu heralde ondan kullandığım zamanda işe yaramadı yan etkilerini ağır hissettim
İlaç fobisi bende de var her ilacı kullanamıyorum Dr sinirlilik için Risperdal verdi gece yarım içemedim korkuma yan etki yaparsa diye daha önce hiç içmediğim bir ilaç çünkü

İyi geceler kızlar ilacıma bu gece geri döndüm 2 gün bu kadar kötü oldum artık içme kararı aldım ilaç biraz olsun kaygıyı azaltıyor bu şekilde herşeyden kaygı duy çok kötü umarım kısa sürede etki eder zanax etki etmeseydi ben bugün çok kötüydüm bi ara eşime hadi Bursaya dönelim dicektim o kadar kötü oldum zanaxı içtim kızım uyuyunca ben de uyudum öylesine yorgun hissettim ki kendimi aslında beden yorulmuyor ruhun inanılmaz yoruluyor keyifli olacağımız günleri dört gözle bekliyorum

Ne dedi ne anlattı kısaca yazar mısın faydalı mıydı?
İyileşen kişi 14 senedir bizlerin yaşadıklarını yaşamış. Gitmediği doktor kalmamış. Yeşil reçeteli ilaçları günlük olarak sabah öğle akşam kullanıyormuş. Hatta çevre illerdeki doktorlara da gitmeye başlamış. En sonunda bir gün izzet güllüyü dinlemiş. Orda hasta olmadığını söylemiş izzet hoca. Ondan sonra hergün ders çalışır gibi dinlemeye başlamış. 4.5 senedir Çok iyiymiş. Evde yalnız kalamıyormuş, dışarıya yalnız çıkamıyormuş. Tatile gidemiyormuş hepsi geçmiş. Hatta dün yazlıktan canlı yayındaydı. İnşallah biz de iyi oluruz ya. Umut oluyor bunlar bana.

Paxeraya azar azarazar başlassydın canım birden 20sarsar bende iZledim iZzet güllüyü canlı yayını

İnşAllah bi umut

Ben de çok takarım rüyaları.ailemden biri ile ilgili kötü bir şey gördüm diyelim ,o günü bırak o hafta boyunca içimdeki korkunç korkularla dolaşırım,belli bir süre sonra da olsa çıkardı diye kendimi ikna etmeye çalışırım

İzzet güllü de aynısını diyor.köyde hiç bir şey bilmeyen biriyle,şehirde yaşayıp her şeyi internetten okuyan ,gören birinin atakları aynı olur mu ? Tabi ki olmaz ne kadar çok şey görürsen o kadar fazla yaşarsın diyor.mantıklı aslında .

Benim bazen çıkar o yüzden korkarım

İzzet güllü videolarını sıkılmadan izleyin arkadaşlar. Bu aralar sık sık canlı tanıklar ile canlı yayın yapıyor gerçekten geçmez dediğimiz ne var ise geçiyor. Ya Sabır diyelim. Rabbim hepimizin sıkıntılarını gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…