- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.621
Anksiyete oluyo daralma ataktan daha zor hepimizinki de zor ilaç fobim oluştu biraz psikiyatri fobim oluştu heralde ondan kullandığım zamanda işe yaramadı yan etkilerini ağır hissettimİlaçsız nasıl duruyorsun bak 1.5 ay dayanabildimdemek ki atakların ağır değil
Amin canım aminnnKızım hastalanınca benim de Elim ayağıma dolanıyor. Allah evlatlarımıza sağlık sıhhat versin
Evet anksiyete de çok zor bugün o kadar çok geldi ki ilaç aldım çok şükür azaldı bayadır bu kadar kötü olmamıştım nasıl bu kadar kötü oldum onu da anlamıyorum o kadar iyiyken bu akşam eski ilacımı alıcam dün akşam dedim hadi azcık daha dayan kötü olursan zanax alırsın dedim yokk olmucak bu gece yatarken ilacımı alıcam inşallah baş etmek oldukça zorAnksiyete oluyo daralma ataktan daha zor hepimizinki de zor ilaç fobim oluştu biraz psikiyatri fobim oluştu heralde ondan kullandığım zamanda işe yaramadı yan etkilerini ağır hissettim
Ağız yaraları bende de ara ara çıkar soda tuz ile gargara yap rüyalardan etkilenmem mi yukarıda yazdım dün gece kar gördüm ya dert gelirse diye kafamda kuruyorumArkadaşlar merhabalar bende bugun berbattı.agzimin içi yara dolu yüzümün canlılığı yok rüyalardan çok korkuyorum sizinde vücudunuzda ağrılar oluyormu ya bendeki tam panik değil gibi bugünkü modemden ağzıma kadar yanka var
İlaç fobisi bende de var her ilacı kullanamıyorum Dr sinirlilik için Risperdal verdi gece yarım içemedim korkuma yan etki yaparsa diye daha önce hiç içmediğim bir ilaç çünküAnksiyete oluyo daralma ataktan daha zor hepimizinki de zor ilaç fobim oluştu biraz psikiyatri fobim oluştu heralde ondan kullandığım zamanda işe yaramadı yan etkilerini ağır hissettim
Ah ah bi uygulayabilsek
Canım izledin mi canlı yayını?Amin canım aminnn
Yok canım fırsatım olmadı eve geldim valiz boşalt kavanozları yerleştir dolapta vişne vardı onu kaynattım kavanozladım çamaşır attım makinaya şimdi asıcam inşallah fırsatım olmadı başka müsait olduğum bi akşam inşallahCanım izledin mi canlı yayını?
Ne dedi ne anlattı kısaca yazar mısın faydalı mıydı?Canım izledin mi canlı yayını?
İyileşen kişi 14 senedir bizlerin yaşadıklarını yaşamış. Gitmediği doktor kalmamış. Yeşil reçeteli ilaçları günlük olarak sabah öğle akşam kullanıyormuş. Hatta çevre illerdeki doktorlara da gitmeye başlamış. En sonunda bir gün izzet güllüyü dinlemiş. Orda hasta olmadığını söylemiş izzet hoca. Ondan sonra hergün ders çalışır gibi dinlemeye başlamış. 4.5 senedir Çok iyiymiş. Evde yalnız kalamıyormuş, dışarıya yalnız çıkamıyormuş. Tatile gidemiyormuş hepsi geçmiş. Hatta dün yazlıktan canlı yayındaydı. İnşallah biz de iyi oluruz ya. Umut oluyor bunlar bana.Ne dedi ne anlattı kısaca yazar mısın faydalı mıydı?
Paxeraya azar azarazar başlassydın canım birden 20sarsar bende iZledim iZzet güllüyü canlı yayınıEvet anksiyete de çok zor bugün o kadar çok geldi ki ilaç aldım çok şükür azaldı bayadır bu kadar kötü olmamıştım nasıl bu kadar kötü oldum onu da anlamıyorum o kadar iyiyken bu akşam eski ilacımı alıcam dün akşam dedim hadi azcık daha dayan kötü olursan zanax alırsın dedim yokk olmucak bu gece yatarken ilacımı alıcam inşallah baş etmek oldukça zorbugün 2 tane ilaç aldım hem paxera 20 mg hem yarım zanax
İnşAllah bi umutİyileşen kişi 14 senedir bizlerin yaşadıklarını yaşamış. Gitmediği doktor kalmamış. Yeşil reçeteli ilaçları günlük olarak sabah öğle akşam kullanıyormuş. Hatta çevre illerdeki doktorlara da gitmeye başlamış. En sonunda bir gün izzet güllüyü dinlemiş. Orda hasta olmadığını söylemiş izzet hoca. Ondan sonra hergün ders çalışır gibi dinlemeye başlamış. 4.5 senedir Çok iyiymiş. Evde yalnız kalamıyormuş, dışarıya yalnız çıkamıyormuş. Tatile gidemiyormuş hepsi geçmiş. Hatta dün yazlıktan canlı yayındaydı. İnşallah biz de iyi oluruz ya. Umut oluyor bunlar bana.
Benim bünye 20 ye alışıkPaxeraya azar azarazar başlassydın canım birden 20sarsar bende iZledim iZzet güllüyü canlı yayını
Ben de çok takarım rüyaları.ailemden biri ile ilgili kötü bir şey gördüm diyelim ,o günü bırak o hafta boyunca içimdeki korkunç korkularla dolaşırım,belli bir süre sonra da olsa çıkardı diye kendimi ikna etmeye çalışırımDüzelemiyorum diye herkesin dediği batıyor her dediklerine sinirleniyorum canım çok sıkkın iyiyken yeniden bu kadar kötü olmak çok zor hastanelik mi olucam acaba kızlar sizde de bendeki olanlar oluyor mu rüya gördüm rüyamda kar vardı tamam dert gelecek diye de üzmeye başladım kendimi
İzzet güllü de aynısını diyor.köyde hiç bir şey bilmeyen biriyle,şehirde yaşayıp her şeyi internetten okuyan ,gören birinin atakları aynı olur mu ? Tabi ki olmaz ne kadar çok şey görürsen o kadar fazla yaşarsın diyor.mantıklı aslında .Aynen öyle bi özel hastanede gittiğim psikiyatri doktoru o telefonları çıkaranın Allah belasını versin okuyup okuyup geliyorsunuz biz boşuna okuduk biz boşuna diploma aldık dedi annem dedi okuma kızım dedim nerden okudum bilinçaltına yerleşti
Benim bazen çıkar o yüzden korkarımBen de çok takarım rüyaları.ailemden biri ile ilgili kötü bir şey gördüm diyelim ,o günü bırak o hafta boyunca içimdeki korkunç korkularla dolaşırım,belli bir süre sonra da olsa çıkardı diye kendimi ikna etmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?