Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Bende troid var euthrox kullanıyorum magnezyum düşük baktırdım hapıda gaz isal yapıyo çok içemiyorum d vitaminim çok düşüktü anca 26felan olmuştu kan değerim sınırdan az yüksek kan ilacıda gaz yapıyo diye kullanamıyorum birde üstüne yüksek doz kortizonkortizon aldım damardan optik nörit geçirdimgeçirdim dahiliye doktorları hiç yorum yapmıyo şu vitaminin şu olmalı dikkat etmelisin diye onlar önemsemediği için bizde önemsemiyoruz galiba

Cnm çok geçmiş olsun benimde ekstrasistollerim var herhangi ilaç almadan mi yendin bunu süreçten bahsedebilir misin ve diğer arkadaşlar başka ne belirtiler yaşıyorsunuz yaAbikirmisiniz anksiyete anında neler oluyor bende ölüm korkusu basım uyusuyor baş dönmesi biseyleri unutucakmis hissi hemen doktora gitme isteği hastane bahçesinde rahatlama ve esneme uykuya dalma bu anksiyete mi oluyor anlamadim

Rabbim bir daha yaşatmasın.. şuan geçtimi peki ne kadar sürdü bu korkunuz ? Bende kötü haber görmeye dayanamıyorum
1 sene falan sürdü evet geçti çok şükür haberden çok etkileniyorum ben hiç haber izlemiyorum ama bu sefer sosyal platformlarda duyup etkileniyorum çevremdekiler anlatıyor illa duyuyor insan Allah korusun ne diyelim

1 sene falan sürdü evet geçti çok şükür haberden çok etkileniyorum ben hiç haber izlemiyorum ama bu sefer sosyal platformlarda duyup etkileniyorum çevremdekiler anlatıyor illa duyuyor insan Allah korusun ne diyelim
Amin canım Rabbim korusun tüm kötülüklerden hepimizi

Aynılarını ben de yaşıyorum bikaç gündür başım dönüyor korku gelince de uyuşma da oluyor başım dönmesini kafaya taktım bişey mi var diye hastane bahçesinde değil de tetkikleri yaptırınca rahatlıyorum onda da bazen ya ultrasonu çeken anlayamadıysa emar sonucunu yazan ya tam göremediyse diye kafamda da kuruyorum esneme uykuya dalma hali de anksiyete panikataktan sonra yorulduğu için zihnin yorulduğu için ben de öyle olduğumda yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum

Dahası da var sürekli hastalık araştırma tansiyon aletini yanımda tasiyorum çantam ilaç dolu genelde içmiyorum ama yanımda tasiyorum
Benim de öyle az önce yarım zanax aldım bugün yine kaygı var diye ilaç çantasına bak biraz büyütmek istiyor sığmıyor dedim ne ararsan var içinde mini eczane korona ilacı verdiler pozitif çıkma ihtimaline karşı o bile cüzdanda tansiyon ilacı kas gevşetici ağrı kesici zanax tranko paxera 20 anafranil alerji ilacım burun spreyi daha yazayım mı hepsini taşıyorum çantamda

Kizlar yarın görev yerime gideceğim sabahtan beri sürekli ağlıyorum ağlamamı durduramıyorum bir de panik geldi şimdi uyuyamiyorum bacaklarım kasiliyor titriyor ne yapicam
Doktorunun böyle anlarda rahatlamak için verdiği ilaç yok mu ben bugün yine kaygı var aşırı yarım zanax aldım annem markete gitti geldi açlıktan mı bilmiyorum titremeye başladım hadi bana yine korku gel kızım arada karnım ağrıyor diyor bana yine korku hep kaygı bi yerim ağrısa kendime kaygı eşim balıktan gelecek yarın inşallah yolda ya bişey olursa hep kaygı Allahım yardım etsin senin ilaçların neydi canım böyle zor durumlarda sana da ilaç fayda etmiyor dimi

Arkadaşlar bu arada bu covid 19 korkusu benide sardı..
Belirtileri tam olarak neler
Şimdiye kadar yoktu böyle bir korkum doğuma az kala birde başladı yaaa. Ah ah
En çok karşılaşılan belirtiler düşmeyen ateş koku ve tat kaybı bazılarında da grip semptomlarıyla aynı geneli çevremde duyduklarım yüksek ateş

Am
En çok karşılaşılan belirtiler düşmeyen ateş koku ve tat kaybı bazılarında da grip semptomlarıyla aynı geneli çevremde duyduklarım yüksek ateş
Anladım canım. Benim boğazım çok ağrıyor. Dün gece başladı ama uyumadan önce akşam soğuk gazoz içmiştim ondan olabilir mi acaba

Kızlar çok yakın bir akrabam onda da endişe panikatak anksiyete var dişi ağrısın o sancıyı çeker ama asla ilaç almaz yıllardır bu böyle gitti kendi başına hep başetti ama şu son 3 aydır ciddi kilo verdi iyi değildi psikoloğa gitti psikolog sadece benimle olmaz bu süreçte ilaç alman gerekiyor demiş çabuk toparlanman için ilaç almalısın dmeiş fenalaşıp hastaneye gidiyorlardı geçmişin verdiği bir birikim tabi ki kaygıyı hep bastırdı aşırı evhamlı ben de biraz ona çektim yakın akrabamız şuan sabah akşam ilaç alıyor biraz daha iyi ona da üzüldüm hayatımızda da bazı bencil insanlar var onların da insanın huzurunu kaçırması çok üzüyor sinirlendiriyor beni deniz manzaralı bi yere git orda da bi huzur vermiyor bazı insanlar dağın başına ev yapıp bazen insanlardan uzak bir hayat yaşamayı planlıyorum Allahım yardımcımız olsun kaygısı olan insanlar için biizm gibi hassas insanları daha da kaygılı yapıyor

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım inşallah bebeğin sağlık getirir sana benim artık 2.ye cesaretim yok ilaçsız 1.5 ay dayanabildim bazen bu yavruma bakamıcam korkusu var
Amin çok teşekkür ederim. Rabbim sizede hayırlısı ile kazasız belasız nasip eder inşaAllah birgün.. benim zarar verme korkum hamileliğim ile beraber başladı dokuz ay oluyor şükür eskisi gibi değil ama.. bu günlerimizede bin şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…