- 3 Haziran 2020
- 157
- 200
- 18
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.661
Hamilemisin canım sen ne güzel kaç aylıkArkadaşlar bu arada bu covid 19 korkusu benide sardı..
Belirtileri tam olarak neler
Şimdiye kadar yoktu böyle bir korkum doğuma az kala birde başladı yaaa. Ah ah
Bende troid var euthrox kullanıyorum magnezyum düşük baktırdım hapıda gaz isal yapıyo çok içemiyorum d vitaminim çok düşüktü anca 26felan olmuştu kan değerim sınırdan az yüksek kan ilacıda gaz yapıyo diye kullanamıyorum birde üstüne yüksek doz kortizonkortizon aldım damardan optik nörit geçirdimgeçirdim dahiliye doktorları hiç yorum yapmıyo şu vitaminin şu olmalı dikkat etmelisin diye onlar önemsemediği için bizde önemsemiyoruz galibaÇünkü ben anksiyete ve panik atak yaşadığımı düşündüğüm o 8-9 ay boyunca ortalarında anca d vitaminime baktırmak aklıma gelmişti. 7 çıktı sadece yediolması gereken değer minimum 80... ve maalesef d vitamini depresyon panik atak anksiyete ile doğrudan ilişkili... şimdi d vitamini spreyim olmadan adım atmıyorum ama hala 35 lerde değerim anca bu kadar çıkarabildim,zamanla daha da yükselteceğim inşallah
Cnm çok geçmiş olsun benimde ekstrasistollerim var herhangi ilaç almadan mi yendin bunu süreçten bahsedebilir misin ve diğer arkadaşlar başka ne belirtiler yaşıyorsunuz yaAbikirmisiniz anksiyete anında neler oluyor bende ölüm korkusu basım uyusuyor baş dönmesi biseyleri unutucakmis hissi hemen doktora gitme isteği hastane bahçesinde rahatlama ve esneme uykuya dalma bu anksiyete mi oluyor anlamadimMagnezyum da önemli. Ben yaklaşık bir yıldan beri her gün çörekotu yağı kapsülü, omega 3 kapsülü ve d vitamini spreyi kullanıyorum. Magnezyumda alıyorum ara ara. Şizofrenmiyim acaba diye yazmışsınız, kızlar toplumun sadece %1’i şizofren teşhisi alıyor. Bu kadar kolay değil bu. Halüsilasyonlar, olmayam şeyleri var diye algılamalar ve buna ikna çabaları falan.... Çok uçlarda bence. Benim zamanında en büyük sorunum; sürekli ağlamamdı. Durduramıyordum kendimi. Uykuma vurmuştu, uyuyamıyordum ve sürekli ağlıyordum. Sürekli bir kaygı hali, sürekli çarpıntım ekstrasistollerim oluyordu. Dua ile yendim bence. Sürekli okudum. Ayetel kürsi ve inşirah süresi... sürekli.
1 sene falan sürdüRabbim bir daha yaşatmasın..şuan geçtimi peki ne kadar sürdü bu korkunuz ? Bende kötü haber görmeye dayanamıyorum
Amin canım Rabbim korusun tüm kötülüklerden hepimizi1 sene falan sürdüevet geçti çok şükür haberden çok etkileniyorum ben hiç haber izlemiyorum ama bu sefer sosyal platformlarda duyup etkileniyorum çevremdekiler anlatıyor illa duyuyor insan Allah korusun ne diyelim
Aynılarını ben de yaşıyorum bikaç gündür başım dönüyor korku gelince de uyuşma da oluyor başım dönmesini kafaya taktım bişey mi var diye hastane bahçesinde değil de tetkikleri yaptırınca rahatlıyorum onda da bazen ya ultrasonu çeken anlayamadıysa emar sonucunu yazan ya tam göremediyse diye kafamda da kuruyorum esneme uykuya dalma hali de anksiyete panikataktan sonra yorulduğu için zihnin yorulduğu için ben de öyle olduğumda yatmak istiyorum kimseyle konuşmak istemiyorumCnm çok geçmiş olsun benimde ekstrasistollerim var herhangi ilaç almadan mi yendin bunu süreçten bahsedebilir misin ve diğer arkadaşlar başka ne belirtiler yaşıyorsunuz yaAbikirmisiniz anksiyete anında neler oluyor bende ölüm korkusu basım uyusuyor baş dönmesi biseyleri unutucakmis hissi hemen doktora gitme isteği hastane bahçesinde rahatlama ve esneme uykuya dalma bu anksiyete mi oluyor anlamadim
Evet şuan 36 haftalık oldu..Hamilemisin canım sen ne güzel kaç aylık
Aminnnn inşallah canımAmin canım Rabbim korusun tüm kötülüklerden hepimizi
Benim de öyle az önce yarım zanax aldım bugün yine kaygı var diye ilaç çantasına bak biraz büyütmek istiyor sığmıyor dedim ne ararsan var içinde mini eczane korona ilacı verdiler pozitif çıkma ihtimaline karşı o bile cüzdanda tansiyon ilacı kas gevşetici ağrı kesici zanax tranko paxera 20 anafranil alerji ilacım burun spreyi daha yazayım mıDahası da var sürekli hastalık araştırma tansiyon aletini yanımda tasiyorum çantam ilaç dolu genelde içmiyorum ama yanımda tasiyorum
Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım inşallah bebeğin sağlık getirir sana benim artık 2.ye cesaretim yok ilaçsız 1.5 ay dayanabildim bazen bu yavruma bakamıcam korkusu varEvet şuan 36 haftalık oldu..
Doktorunun böyle anlarda rahatlamak için verdiği ilaç yok mu ben bugün yine kaygı var aşırı yarım zanax aldımKizlar yarın görev yerime gideceğim sabahtan beri sürekli ağlıyorum ağlamamı durduramıyorum bir de panik geldi şimdi uyuyamiyorum bacaklarım kasiliyor titriyor ne yapicam
En çok karşılaşılan belirtiler düşmeyen ateş koku ve tat kaybı bazılarında da grip semptomlarıyla aynı geneli çevremde duyduklarım yüksek ateşArkadaşlar bu arada bu covid 19 korkusu benide sardı..
Belirtileri tam olarak neler
Şimdiye kadar yoktu böyle bir korkum doğuma az kala birde başladı yaaa. Ah ah
Anladım canım. Benim boğazım çok ağrıyor. Dün gece başladı ama uyumadan önce akşam soğuk gazoz içmiştimEn çok karşılaşılan belirtiler düşmeyen ateş koku ve tat kaybı bazılarında da grip semptomlarıyla aynı geneli çevremde duyduklarım yüksek ateş
Evet canım ondan ben de soğuk gazoz içmiştimAm
Anladım canım. Benim boğazım çok ağrıyor. Dün gece başladı ama uyumadan önce akşam soğuk gazoz içmiştimondan olabilir mi acaba
AminAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım inşallah bebeğin sağlık getirir sana benim artık 2.ye cesaretim yok ilaçsız 1.5 ay dayanabildim bazen bu yavruma bakamıcam korkusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?