Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

En son videosunu gördüm ama baya uzun geldi süresi.yine de bakmaya çalışacağım.

O kadar çokki.videolar sadece problemimize uygun olanlarımı izlicez acaba

Kızlar bu başlığa daha önce de yazmıştım. Sizi çok iyi anlıyorum. Zamanında anksiyetenin panik atağın kralını yaşamış ama ilaca direnmiş, ilaçsız iyileşmiş biri der ki size ; GEÇECEK! Aydınlanmayan gece mi var
Yıllardır araştırmalarımdan doktor arkadaşlarımla istişarelerimden çıkardığım sonuç ; D Vitamini düzeyinize baktınız mı ?

O kadar çokki.videolar sadece problemimize uygun olanlarımı izlicez acaba
Evet öyle yapın. Hangisi İyi geliyor ise onu seçip sık sık izleyin. Benim zarar verme korkusu ben anksiyete videolarını izliyorum ve Zarar verme korkusu ile ilgili bir videosu vardı İzzet hocanın onu izliyorum canım

Çünkü ben anksiyete ve panik atak yaşadığımı düşündüğüm o 8-9 ay boyunca ortalarında anca d vitaminime baktırmak aklıma gelmişti. 7 çıktı sadece yedi olması gereken değer minimum 80... ve maalesef d vitamini depresyon panik atak anksiyete ile doğrudan ilişkili... şimdi d vitamini spreyim olmadan adım atmıyorum ama hala 35 lerde değerim anca bu kadar çıkarabildim,zamanla daha da yükselteceğim inşallah

Başka bir şey yaptınız mı? Bize vereceğiniz başka tavsiyeler varsa seve seve dinleriz

Magnezyum da önemli. Ben yaklaşık bir yıldan beri her gün çörekotu yağı kapsülü, omega 3 kapsülü ve d vitamini spreyi kullanıyorum. Magnezyumda alıyorum ara ara. Şizofrenmiyim acaba diye yazmışsınız, kızlar toplumun sadece %1’i şizofren teşhisi alıyor. Bu kadar kolay değil bu. Halüsilasyonlar, olmayam şeyleri var diye algılamalar ve buna ikna çabaları falan.... Çok uçlarda bence. Benim zamanında en büyük sorunum; sürekli ağlamamdı. Durduramıyordum kendimi. Uykuma vurmuştu, uyuyamıyordum ve sürekli ağlıyordum. Sürekli bir kaygı hali, sürekli çarpıntım ekstrasistollerim oluyordu. Dua ile yendim bence. Sürekli okudum. Ayetel kürsi ve inşirah süresi... sürekli.

Bende de sürekli kaygı korku var. Dışarıya çıkmaya bile korkuyorum atak geçirirsem diye

İlaçsız 1.5 ay dayanabildim en ufak hayatımda olan olumsuzluklarda yine nüksediyor ilacıma başladım dün akşam içtim iyi olayım ben ilaç içmeye razıyım son 2 gündür yaşadıklarım gerçekten çok zordu benim için

Benim de bu anksiyete doğum sonrası depresyondan sonra oldu ben de sürekli ağlıyordum dinmiyordu şizofren olma korkusu çok yoğun var bende o kadar pişmanım ki belirtileri okuduğuma

Ben de bi baktırayım belki ondan böyle nüksediyor

Bende kızım doğduktan sonra oluşmuştu ya aklımı kaybedersem ona zarar verirsem diye çok korkuyordum kendi kendimi yiyordum ya aklımı kaybedersem diye ağladım durdum bir de haberlerde kötü bişey duyduysam tamam inanılmaz bir korku oluyordu

Sakin olmaya çalışalım Burnumuzdan nefes alıp ağzımızdan verelim. Benimde olurdu, içim titredi ilave olarak. Sanki içimde bir kelebek gezerdi.Deli gibi uykum olurdu uyuyamazdım. Ellerinizi dirseklerinize kadar soğuk suyla yıkayın bakalım şimdi.

Teşekkür ederim söylediklerinizi yaptım. Biraz iyi geldi ama bu panik hali geçmiyor. Hiç böyle değildim koronadan önce

Rabbim bir daha yaşatmasın.. şuan geçtimi peki ne kadar sürdü bu korkunuz ? Bende kötü haber görmeye dayanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…