Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Citoles kullanıyorum 10 mg lik. Tranko buskas verdi doktor böyle zamanlar için ama içemiyorum onu da korkuyorum sanki daha kötü olacakmışım gibi geliyor o ilacı içmeye bile korkuyorum
Yok o ilacı içmeye korkmana gerek yok kaygıyı biraz azaltıyor böyle dönemlerde kullanıyorum ben

Yok o ilacı içmeye korkmana gerek yok kaygıyı biraz azaltıyor böyle dönemlerde kullanıyorum ben
Gerçekten mi. Ben seneler önce antidepresana başlarken yan etkilerini azaltmak amaclı almıştım. Düzenli kullanılmıyor mu yani kaygı yogunken ara sıra kullanabilirim öyle mi?

mrblar. bBana da doktor ocak ayında prozac yazmıştı. Ben uyku sorunu yaşıyorum. Anskiyete demişti doktor. Ama ilacı ben yeni kullanmaya başlıyorum daha. Şuan için hiç bir etkisi yok. Hatta uykumu daha çok bozdu diyebilirim . ne yapmalıyım acaba. İlk yan etkilerini okuyunca uyku sorunu daha çok artar yazıyor. devam etmeli miyim ilaca.

Merhaba antidepresanlar ilk onbeş gün paniği dahaada arttırır kullanmaya devam et

Kizlar nerdesiniz ben bugün agdaya gittim orda sıcaktan bir baygınlık geldi binadada korona çıktı birde adamın eşiyle dip dibe oturdum pazar akşamı gelde korkma
Sıcaktan ben de kaç kez baygınlık geçirdim. Ağzımızda da maske olunca. Ben de ona taktım ama demek ki normal. Sen de yaşamışsın.

Gerçekten mi. Ben seneler önce antidepresana başlarken yan etkilerini azaltmak amaclı almıştım. Düzenli kullanılmıyor mu yani kaygı yogunken ara sıra kullanabilirim öyle mi?
Evet ben başlarda ilaç etki edene kadar kaygıyı azaltmak için içiyordum sabahları uyandığımda yoğun kaygı oluyordu şimdi çok aşırı kaygılı olduğum durumlarda alıyorum o sürekli devam edilen yani tedavi amaçlı bir ilaç değil alabilirsin rahatladığını anlayacaksın ben yoğun kaygı geldiğinde çok kötü oluyordum etkisini göstermeye başlayınca rahatlıyordum iyi ki tranko var

Kizlar nerdesiniz ben bugün agdaya gittim orda sıcaktan bir baygınlık geldi binadada korona çıktı birde adamın eşiyle dip dibe oturdum pazar akşamı gelde korkma
Ağdaya mı gittin ben kaşlarım için gitmeye korkuyorum iyi cesaretlisin burada çok korona var gitmeye hiç cesaretim yok geçen hafta test sonucunu beklerken akla karayı seçtim

Yan etkilerini hiç okumayın bence her ilaca aynı şeyleri yazıyorlar artık yeni başladıysanız ilacın etki süresi 6 hafta eğer 6 hafta sonra etki görmez iseniz doktorunuzla yeniden görüşün uyku için akşam başka ilaç vermedi mi uyku sorunu olanlar için bu tarz ilacın yanında uyku ilacı da yazıyorlar benim de bir dönem olmuştu bu kategorideki ilacın yanında gece de desryel diye bir ilaç yazmışlardı uyku için isterseniz bir doktora daha görünün içinize sinsin

Kizlar şimdi memlekete gidiyorum herkes çocuk soracak.ben delirecegim ay ay
Sen tüp bebek denemiştiniz dimi ay şu milletin de saçma saçma sormaları yok mu size ne de geç çocuk olmadan çocuk yok mu olur 2.ne zaman sana ne be kardeşim dimi yeter boş konuşma ama piyasada çok var bunlardan bana da 2.yi arayı açma bak zor oluyor düşünmüyorum 2.yi diyorum aaa kardeşsiz olmaz bi susun da bi susun dimi boşver takma kafana önemli olan senin sağlığın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…