- 23 Ocak 2016
- 35.247
- 51.149
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.741
Ben de aynı şekilde hep içimde bir korku var hayatımda menfaatçi insanların verdiği yorgunluk var anksiyete ve panikatağın verdiği yorgunluk var anksiyete arttığında tranko buskas akşam anafranil 37.5 devam inşallah kısa sürede etki eder böyle ağlamaklı bir halim var Narincim yüreğim yorgunNiloya geçecek inşallah. Ben de iyi değilim. Şimdi okul açılıyor. Pazartesi okula gideceğim. Stresten ölüyorum. Ama diyorum belki daha iyi olurum. Bir de korkuyorum başkalarının yanında kötü olmaktan. Allaha sığındım başka gidecek kapım yok
Benim de öyle canım benim deBen de aynı şekilde hep içimde bir korku var hayatımda menfaatçi insanların verdiği yorgunluk var anksiyete ve panikatağın verdiği yorgunluk var anksiyete arttığında tranko buskas akşam anafranil 37.5 devam inşallah kısa sürede etki eder böyle ağlamaklı bir halim var Narincim yüreğim yorgun
Bazen insanın içine bi huzur geliyor ya parayla pulla değişilmez. Allahım o gelen huzuru daim etsin.Bende aynıyım kızlar çok özledim huzurlu olmayı o kadarrkadar yorgunumki Allah büyüktürbüyüktür
AminnnKesinlikle öyle. Ben o yüzden dışarda dolaşamıyorum. Allah kurtarsın bizi koronadan. Hem korona hem panik atak iyice zorlaştı hayatımız ☹
Tranko ilk başlarda çok iyi gelmişti bana ,biraz bağımlılık yapan bir ilaç olduğunu söylüyorlar ama gerçekten hafif,doktor verdiyse çekinmeden içmelisin.Tam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyüm
İlaçsız geçmesini ben de çok isterdim ama bir raddeden sonra en azından biraz kendini toparlasana kadar ilaç şart .en azından ben de öyleSen beni bu sabah görseydin mecbur içtim kafamdan uğultular geldi dedim ya beyin kanaması geçiriyorum ya şizofren oluyorum 3 ölçek passiflora şurup 1 tane tranko içince 1 saat sonra tranko etki etmeye başladım öyle korktum ki şimdi terapistime gidiyorum ilaçlarımı düzenlicez ilaçsız 1.5 ay sonuç anksiyete ataklar
Aynen ben kalbime taktım,sürekli nabzımı ölçüyorum,kalbim çarpıyor diye.nabız hızı mı 127 di.dideral Allah’ın izni ile gerçekten iyi geldi şu anda .2 gündür dışarı çıkabiliyorum.Sen miydin tansiyon ölçen beyhude miydi tam hatırlamıyorum kalbe mi taktın sende dideral yazmış sana sabah ben de tansiyonumu ölçtüm 127 nabızdı
Evet çok iyi bir ilaç.sürekli çantamdaydı, hatta bir keresinde yanıma almamışım.eczaneye girdim, reçeteli dedi.ay allahım ne kötü olmuştum.O an çarpıntım azalsın diye Melisa çayı almıştım ve o da kaygılarıma çok iyi gelmişti o zamanlar.Aynen sadece çok az uyku getiriyor yeni içince bir de bikaç kez fazla idrara çıkarıyor trankoyla kaç kez anksiyetem azalmıştı
Şu anlık günde bir tane ama yeterli gelmediğini düşünürsen 2 yada 3 hafta sonra günde iki taneye çıkar dedi doktorum.PROZAC GÜNDE NE KADAR ALIYORSUNUZ. BEN SABAHLARI 20 MG,
Evet geçecek inşallah .şu an sıkıntılı ve korkutucu kısımlarını geçiriyoruz.inşallah ilerde daha iyi olacak.Terapiden çıktım şimdi anlattım ya yüreğim böyle hüzünlü çok tuhafım geçen seansta kahkaha atıp o kadar iyiyken şimdi bu kadar kötü olmak
Doktorum bu duruma hava durumuna örnek verdi bazen bulutlu bazen güneşli bir gökyüzü hayatamız her zaman aynı rutinde gitmiyor. İlacı bırakmamalıydım dedim hayır 1.5 ay ilaçsız geçirdiniz tecrübe ettiniz bu daha sonra 2 aya çıkacak dedi yılların verdiği bir anksiyete geçmişiniz var öğreneceksiniz ilaç karşıtı ve ilaç yanlısı bir doktor değilim sadece şuan ilaç koltuk değneği görevi görüyor dedi. Yüreğim öyle bir tuhaf ki kızlar hayatımda da geçen seanstan bu seansa bazı olumsuzluklar da oldu onları da anlattım bi yorgunluk bi hüzün var içimde
Okul ilk açıldığında kötü olsan bile bir süre sonra daha iyi olacaksın inşallah.ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum demiştim ya ,İnan okul zamanı daha iyiydim,arkadaşlarla ,çocuklarla vakit akıp geçiyor,kaygıya zaman kalmıyordu.keşke benim de net olsaydı da başlayabilseydim.Niloya geçecek inşallah. Ben de iyi değilim. Şimdi okul açılıyor. Pazartesi okula gideceğim. Stresten ölüyorum. Ama diyorum belki daha iyi olurum. Bir de korkuyorum başkalarının yanında kötü olmaktan. Allaha sığındım başka gidecek kapım yok
O kadar iyi anlıyorum kiKimseyle muhabbet etmek istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum sakin sakin evimde oturmak istiyorum.Bir gün düzelir miyiz kızlar bi yerim en ufak ağrısa şu hastalık mı acaba diyorum herşeye kaygı duyuyorum kızımla kaliteli vakit geçiremiyorum arkadaşlarım 2.çocuğu doğurdular ya ben
Doğru diyorsun muhtemelen daha iyi olur. İlkler zordur ya o ilk gününün korkusunu yaşıyorum. Sana da nasip olur inşallahOkul ilk açıldığında kötü olsan bile bir süre sonra daha iyi olacaksın inşallah.ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum demiştim ya ,İnan okul zamanı daha iyiydim,arkadaşlarla ,çocuklarla vakit akıp geçiyor,kaygıya zaman kalmıyordu.keşke benim de net olsaydı da başlayabilseydim.
Dideral kaygı icinmi nabız için degilmi cnmO kadar hafif bir ilaç ki , atak anlarında al diye önermişti önceden doktorum,ama kaygılarım çok arttığı içİn şu an diderale geçtim.
Arkadaşlar ben tansiyon olcuyorum işyerinde basım uyusuyor sanki beyin kanamasi geçireceğim ama eve gelince hep düzgün ben çok iyi kalp doktoruna gittim carpintiyla ilgili bana dediki bu çarpıntı 3 günde sürse seni oldurmez carpintinin çeşitleri var bendeki sinüs tasikardisi ama bide şey dedi anjiyoyla bakiyolarmis varmı yokmu onuda eseletmek istemedim banada saneloc verdi günde yarım ama sürekli içme dedi benim heyecan yapınca ve efor sarfedince nabizim 125 leri görüyor tabi birkere 180 oldu diderali bastılar damardan bizim evham panik genetik annem ve kardeşim de dayimlarda var transko dışında ilaç almadim birde bebek olaylari falan zor günler geçirdim düşükler yasadim.Allahin sınavı hepimize ayrı guzel günler baharlar gelecektir mutlaka dua ileSen miydin tansiyon ölçen beyhude miydi tam hatırlamıyorum kalbe mi taktın sende dideral yazmış sana sabah ben de tansiyonumu ölçtüm 127 nabızdı
Bir şeyin yoktur canım. Anlıyorum seni. Bizler de senin gibiyiz. İlacın yok mu alıp rahatlasam biraz.Çok kötüyüm kızlar ağlayıp duruyorum ağlamadan duramıyorum korona olma korkusu başladı çok kötü. Sanki ateşim var gibi hissediyorum çok korkuyorum çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?