Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Ben de aynı şekilde hep içimde bir korku var hayatımda menfaatçi insanların verdiği yorgunluk var anksiyete ve panikatağın verdiği yorgunluk var anksiyete arttığında tranko buskas akşam anafranil 37.5 devam inşallah kısa sürede etki eder böyle ağlamaklı bir halim var Narincim yüreğim yorgun

Benim de öyle canım benim de

Kimseyle muhabbet etmek istemiyorum kimseyle görüşmek istemiyorum sakin sakin evimde oturmak istiyorum. Bir gün düzelir miyiz kızlar bi yerim en ufak ağrısa şu hastalık mı acaba diyorum herşeye kaygı duyuyorum kızımla kaliteli vakit geçiremiyorum arkadaşlarım 2.çocuğu doğurdular ya ben

Tam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyüm
Tranko ilk başlarda çok iyi gelmişti bana ,biraz bağımlılık yapan bir ilaç olduğunu söylüyorlar ama gerçekten hafif,doktor verdiyse çekinmeden içmelisin.

İlaçsız geçmesini ben de çok isterdim ama bir raddeden sonra en azından biraz kendini toparlasana kadar ilaç şart .en azından ben de öyle

Sen miydin tansiyon ölçen beyhude miydi tam hatırlamıyorum kalbe mi taktın sende dideral yazmış sana sabah ben de tansiyonumu ölçtüm 127 nabızdı
Aynen ben kalbime taktım,sürekli nabzımı ölçüyorum,kalbim çarpıyor diye.nabız hızı mı 127 di.dideral Allah’ın izni ile gerçekten iyi geldi şu anda .2 gündür dışarı çıkabiliyorum.

Aynen sadece çok az uyku getiriyor yeni içince bir de bikaç kez fazla idrara çıkarıyor trankoyla kaç kez anksiyetem azalmıştı
Evet çok iyi bir ilaç.sürekli çantamdaydı, hatta bir keresinde yanıma almamışım.eczaneye girdim, reçeteli dedi.ay allahım ne kötü olmuştum.O an çarpıntım azalsın diye Melisa çayı almıştım ve o da kaygılarıma çok iyi gelmişti o zamanlar.

Evet geçecek inşallah .şu an sıkıntılı ve korkutucu kısımlarını geçiriyoruz.inşallah ilerde daha iyi olacak.

Okul ilk açıldığında kötü olsan bile bir süre sonra daha iyi olacaksın inşallah.ben de ücretli öğretmenlik yapıyorum demiştim ya ,İnan okul zamanı daha iyiydim,arkadaşlarla ,çocuklarla vakit akıp geçiyor,kaygıya zaman kalmıyordu.keşke benim de net olsaydı da başlayabilseydim.

O kadar iyi anlıyorum ki ben de bıktım sürekli kötü bir hastalığım mı var diye düşünmekten ,yakınlarıma söyleyince yine mi diyorlar azıcık teslimiyetçi ol.ama elimde değil ki.ağzımda yara çıkıyor ,acaba ağız kanseri miyim ,kolum ağrıyor kalp krizi mi geçiriyorum.çok yorucu ,çok .

Doğru diyorsun muhtemelen daha iyi olur. İlkler zordur ya o ilk gününün korkusunu yaşıyorum. Sana da nasip olur inşallah

Çok kötüyüm kızlar ağlayıp duruyorum ağlamadan duramıyorum korona olma korkusu başladı çok kötü. Sanki ateşim var gibi hissediyorum çok korkuyorum çok.

Sen miydin tansiyon ölçen beyhude miydi tam hatırlamıyorum kalbe mi taktın sende dideral yazmış sana sabah ben de tansiyonumu ölçtüm 127 nabızdı
Arkadaşlar ben tansiyon olcuyorum işyerinde basım uyusuyor sanki beyin kanamasi geçireceğim ama eve gelince hep düzgün ben çok iyi kalp doktoruna gittim carpintiyla ilgili bana dediki bu çarpıntı 3 günde sürse seni oldurmez carpintinin çeşitleri var bendeki sinüs tasikardisi ama bide şey dedi anjiyoyla bakiyolarmis varmı yokmu onuda eseletmek istemedim banada saneloc verdi günde yarım ama sürekli içme dedi benim heyecan yapınca ve efor sarfedince nabizim 125 leri görüyor tabi birkere 180 oldu diderali bastılar damardan bizim evham panik genetik annem ve kardeşim de dayimlarda var transko dışında ilaç almadim birde bebek olaylari falan zor günler geçirdim düşükler yasadim.Allahin sınavı hepimize ayrı guzel günler baharlar gelecektir mutlaka dua ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…