- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.721
Şimdi iyimisin cnmGörev yerime geldim. Huzursuzdum gün boyu. Şimdi de uyandım birden hasta gibi hissettim atak geldi. Çok korkuyorum çok ne yapicam bilmiyorum
Tranko al biraz kaygını azaltacak doktorun da vermiş kullanGörev yerime geldim. Huzursuzdum gün boyu. Şimdi de uyandım birden hasta gibi hissettim atak geldi. Çok korkuyorum çok ne yapicam bilmiyorum
aslında iki yıldan beri devam ediyor bende. Daha önce uyku ilacı da vermişlerdi yanında. Ama onların etkileri günler sonra kayboluyor. Her akşam acaba bu gece uyuyabilcek miyim diye takıntı oluştu. Uyuyorum önce sonra erken saatte uyanıp, tekrar uykuya dalmaya zorlanıyorum. Beynim izin vermiyor sanki. Aslında çözümü basit olabilir. Tatile filan çıkınca sorunum kalmıyor. Bu hafta izin dönüşü idi işe. Çok zorladı beni. Bakalım başka bir doktora gitmeyi daha düşünüyorum.Yan etkilerini hiç okumayın bence her ilaca aynı şeyleri yazıyorlar artık yeni başladıysanız ilacın etki süresi 6 hafta eğer 6 hafta sonra etki görmez iseniz doktorunuzla yeniden görüşün uyku için akşam başka ilaç vermedi mi uyku sorunu olanlar için bu tarz ilacın yanında uyku ilacı da yazıyorlar benim de bir dönem olmuştu bu kategorideki ilacın yanında gece de desryel diye bir ilaç yazmışlardı uyku için isterseniz bir doktora daha görünün içinize sinsin
Daha iyiyim evet teşekkür ederim.Şimdi iyimisin cnm
Niloya inan kullanamıyorum o an kaygım o kadar çok ki ilacı içmeye deli gibi korkuyorum.Tranko al biraz kaygını azaltacak doktorun da vermiş kullan
Uyuyabilecek miyim diye düşündükçe uyuyamıyor insan .aslında iki yıldan beri devam ediyor bende. Daha önce uyku ilacı da vermişlerdi yanında. Ama onların etkileri günler sonra kayboluyor. Her akşam acaba bu gece uyuyabilcek miyim diye takıntı oluştu. Uyuyorum önce sonra erken saatte uyanıp, tekrar uykuya dalmaya zorlanıyorum. Beynim izin vermiyor sanki. Aslında çözümü basit olabilir. Tatile filan çıkınca sorunum kalmıyor. Bu hafta izin dönüşü idi işe. Çok zorladı beni. Bakalım başka bir doktora gitmeyi daha düşünüyorum.
O kadar hafif bir ilaç ki , atak anlarında al diye önermişti önceden doktorum,ama kaygılarım çok arttığı içİn şu an diderale geçtim.Niloya inan kullanamıyorum o an kaygım o kadar çok ki ilacı içmeye deli gibi korkuyorum.
Ben de çok sık görürüm,aslında biraz psikolojik olarakta görünüyor bence .zaten sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz .sırf o yüzden bile bu tür rüyalar görüyor olabiliriz.Evet ondan korkuyorum
Maske ,Mesela benim ataklarımı arttıran en büyük nedenlerden biri .nefes alamıyorum,çarpıntım artıyor,terleme,sıcak resmen atağa davetiye çıkarıyorum.Sıcaktan ben de kaç kez baygınlık geçirdim. Ağzımızda da maske olunca. Ben de ona taktım ama demek ki normal. Sen de yaşamışsın.
Kesinlikle öyle. Ben o yüzden dışarda dolaşamıyorum. Allah kurtarsın bizi koronadan. Hem korona hem panik atak iyice zorlaştı hayatımızMaske ,Mesela benim ataklarımı arttıran en büyük nedenlerden biri .nefes alamıyorum,çarpıntım artıyor,terleme,sıcak resmen atağa davetiye çıkarıyorum.
Tam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyümO kadar hafif bir ilaç ki , atak anlarında al diye önermişti önceden doktorum,ama kaygılarım çok arttığı içİn şu an diderale geçtim.
Sen beni bu sabah görseydin mecbur içtim kafamdan uğultular geldi dedim ya beyin kanaması geçiriyorum ya şizofren oluyorum 3 ölçek passiflora şurup 1 tane tranko içince 1 saat sonra tranko etki etmeye başladım öyle korktum ki şimdi terapistime gidiyorum ilaçlarımı düzenlicez ilaçsız 1.5 ay sonuç anksiyete ataklarNiloya inan kullanamıyorum o an kaygım o kadar çok ki ilacı içmeye deli gibi korkuyorum.
İnan bana çekme anksiyeteyi iç dediğimi anlıcaksın doktorun vermiş sonuçta yan etkisi olan bi ilaç değil adet sancısı olanlara kadın doğumcularda yazıyor bağımlılıktan kasıt ne biliyor musun kas gevşetici özelliği olduğu için ilaçta diğer kas gevşeticilerden ziyade bir madde var bizim anksiyetemize iyi gelen o yüzden kısıtlı yazıyorlarTam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyüm
Sabah erken kalkacak olduğunuz için uyumalıyım diye baskı yapıyorsunuz sanırım kendinize o yüzden oluyor çünkü tatilde olmuyor diyorsunuz bence başka bir doktora daha görünün içiniz rahat etsin anksiyeteye bağlı uyuyamıyorsunuz ondan prozac yazılmış ama o etki edene kadar uyku ilacı yazarlardı diye düşünüyorum 1 başka doktora daha gidinaslında iki yıldan beri devam ediyor bende. Daha önce uyku ilacı da vermişlerdi yanında. Ama onların etkileri günler sonra kayboluyor. Her akşam acaba bu gece uyuyabilcek miyim diye takıntı oluştu. Uyuyorum önce sonra erken saatte uyanıp, tekrar uykuya dalmaya zorlanıyorum. Beynim izin vermiyor sanki. Aslında çözümü basit olabilir. Tatile filan çıkınca sorunum kalmıyor. Bu hafta izin dönüşü idi işe. Çok zorladı beni. Bakalım başka bir doktora gitmeyi daha düşünüyorum.
Sen miydin tansiyon ölçen beyhude miydi tam hatırlamıyorum kalbe mi taktın sende dideral yazmış sana sabah ben de tansiyonumu ölçtüm 127 nabızdıBen de doktora gittim. prozac ve dideral verdi yeniden.bakalım inşallah işe yarar.
Aynen sadece çok az uyku getiriyor yeni içince bir de bikaç kez fazla idrara çıkarıyor trankoyla kaç kez anksiyetem azalmıştıO kadar hafif bir ilaç ki , atak anlarında al diye önermişti önceden doktorum,ama kaygılarım çok arttığı içİn şu an diderale geçtim.
PROZAC GÜNDE NE KADAR ALIYORSUNUZ. BEN SABAHLARI 20 MG,Ben de doktora gittim. prozac ve dideral verdi yeniden.bakalım inşallah işe yarar.
Niloya geçecek inşallah. Ben de iyi değilim. Şimdi okul açılıyor. Pazartesi okula gideceğim. Stresten ölüyorum. Ama diyorum belki daha iyi olurum. Bir de korkuyorum başkalarının yanında kötü olmaktan. Allaha sığındım başka gidecek kapım yokTerapiden çıktım şimdi anlattım ya yüreğim böyle hüzünlü çok tuhafım geçen seansta kahkaha atıp o kadar iyiyken şimdi bu kadar kötü olmak
Doktorum bu duruma hava durumuna örnek verdi bazen bulutlu bazen güneşli bir gökyüzü hayatamız her zaman aynı rutinde gitmiyor. İlacı bırakmamalıydım dedim hayır 1.5 ay ilaçsız geçirdiniz tecrübe ettiniz bu daha sonra 2 aya çıkacak dedi yılların verdiği bir anksiyete geçmişiniz var öğreneceksiniz ilaç karşıtı ve ilaç yanlısı bir doktor değilim sadece şuan ilaç koltuk değneği görevi görüyor dedi. Yüreğim öyle bir tuhaf ki kızlar hayatımda da geçen seanstan bu seansa bazı olumsuzluklar da oldu onları da anlattım bi yorgunluk bi hüzün var içimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?