Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

aslında iki yıldan beri devam ediyor bende. Daha önce uyku ilacı da vermişlerdi yanında. Ama onların etkileri günler sonra kayboluyor. Her akşam acaba bu gece uyuyabilcek miyim diye takıntı oluştu. Uyuyorum önce sonra erken saatte uyanıp, tekrar uykuya dalmaya zorlanıyorum. Beynim izin vermiyor sanki. Aslında çözümü basit olabilir. Tatile filan çıkınca sorunum kalmıyor. Bu hafta izin dönüşü idi işe. Çok zorladı beni. Bakalım başka bir doktora gitmeyi daha düşünüyorum.

Uyuyabilecek miyim diye düşündükçe uyuyamıyor insan .

Sıcaktan ben de kaç kez baygınlık geçirdim. Ağzımızda da maske olunca. Ben de ona taktım ama demek ki normal. Sen de yaşamışsın.
Maske ,Mesela benim ataklarımı arttıran en büyük nedenlerden biri .nefes alamıyorum,çarpıntım artıyor,terleme,sıcak resmen atağa davetiye çıkarıyorum.

Maske ,Mesela benim ataklarımı arttıran en büyük nedenlerden biri .nefes alamıyorum,çarpıntım artıyor,terleme,sıcak resmen atağa davetiye çıkarıyorum.
Kesinlikle öyle. Ben o yüzden dışarda dolaşamıyorum. Allah kurtarsın bizi koronadan. Hem korona hem panik atak iyice zorlaştı hayatımız

O kadar hafif bir ilaç ki , atak anlarında al diye önermişti önceden doktorum,ama kaygılarım çok arttığı içİn şu an diderale geçtim.
Tam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyüm

Niloya inan kullanamıyorum o an kaygım o kadar çok ki ilacı içmeye deli gibi korkuyorum.
Sen beni bu sabah görseydin mecbur içtim kafamdan uğultular geldi dedim ya beyin kanaması geçiriyorum ya şizofren oluyorum 3 ölçek passiflora şurup 1 tane tranko içince 1 saat sonra tranko etki etmeye başladım öyle korktum ki şimdi terapistime gidiyorum ilaçlarımı düzenlicez ilaçsız 1.5 ay sonuç anksiyete ataklar

Tam alacağım ya çok uyusturursa, ya bağımlı olursam başka türlü sakinlesemezsem diye çok korkuyorum alamadım bi türlü. Yine tetiklendi anksiyetem çok kötüyüm
İnan bana çekme anksiyeteyi iç dediğimi anlıcaksın doktorun vermiş sonuçta yan etkisi olan bi ilaç değil adet sancısı olanlara kadın doğumcularda yazıyor bağımlılıktan kasıt ne biliyor musun kas gevşetici özelliği olduğu için ilaçta diğer kas gevşeticilerden ziyade bir madde var bizim anksiyetemize iyi gelen o yüzden kısıtlı yazıyorlar

Sabah erken kalkacak olduğunuz için uyumalıyım diye baskı yapıyorsunuz sanırım kendinize o yüzden oluyor çünkü tatilde olmuyor diyorsunuz bence başka bir doktora daha görünün içiniz rahat etsin anksiyeteye bağlı uyuyamıyorsunuz ondan prozac yazılmış ama o etki edene kadar uyku ilacı yazarlardı diye düşünüyorum 1 başka doktora daha gidin

Terapiden çıktım şimdi anlattım ya yüreğim böyle hüzünlü çok tuhafım geçen seansta kahkaha atıp o kadar iyiyken şimdi bu kadar kötü olmak

Doktorum bu duruma hava durumuna örnek verdi bazen bulutlu bazen güneşli bir gökyüzü hayatamız her zaman aynı rutinde gitmiyor. İlacı bırakmamalıydım dedim hayır 1.5 ay ilaçsız geçirdiniz tecrübe ettiniz bu daha sonra 2 aya çıkacak dedi yılların verdiği bir anksiyete geçmişiniz var öğreneceksiniz ilaç karşıtı ve ilaç yanlısı bir doktor değilim sadece şuan ilaç koltuk değneği görevi görüyor dedi. Yüreğim öyle bir tuhaf ki kızlar hayatımda da geçen seanstan bu seansa bazı olumsuzluklar da oldu onları da anlattım bi yorgunluk bi hüzün var içimde

Niloya geçecek inşallah. Ben de iyi değilim. Şimdi okul açılıyor. Pazartesi okula gideceğim. Stresten ölüyorum. Ama diyorum belki daha iyi olurum. Bir de korkuyorum başkalarının yanında kötü olmaktan. Allaha sığındım başka gidecek kapım yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…