- 29 Temmuz 2020
- 144
- 172
- 18
- 40
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.761
Kaygım artınca nabzım yükseliyor onun için içiyorum .Dideral kaygı icinmi nabız için degilmi cnm
Amin inşallah güzel günler görürüz.çok geçmiş olsun, bana da doktorum ,bu kaygılar genetik miras .ailende olduğu için sende de var.senin yapman gereken üzerine gitmek Dedi.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Arkadaşlar ben tansiyon olcuyorum işyerinde basım uyusuyor sanki beyin kanamasi geçireceğim ama eve gelince hep düzgün ben çok iyi kalp doktoruna gittim carpintiyla ilgili bana dediki bu çarpıntı 3 günde sürse seni oldurmez carpintinin çeşitleri var bendeki sinüs tasikardisi ama bide şey dedi anjiyoyla bakiyolarmis varmı yokmu onuda eseletmek istemedim banada saneloc verdi günde yarım ama sürekli içme dedi benim heyecan yapınca ve efor sarfedince nabizim 125 leri görüyor tabi birkere 180 oldu diderali bastılar damardan bizim evham panik genetik annem ve kardeşim de dayimlarda var transko dışında ilaç almadim birde bebek olaylari falan zor günler geçirdim düşükler yasadim.Allahin sınavı hepimize ayrı guzel günler baharlar gelecektir mutlaka dua ile
O korku bizde de var maalesefÇok kötüyüm kızlar ağlayıp duruyorum ağlamadan duramıyorum korona olma korkusu başladı çok kötü. Sanki ateşim var gibi hissediyorum çok korkuyorum çok.
Aynen ilk gün kötü olsa bile sonrası daha iyi olacak İnşallahDoğru diyorsun muhtemelen daha iyi olur. İlkler zordur ya o ilk gününün korkusunu yaşıyorum. Sana da nasip olur inşallah
Tranko buskas var, arkadaşlar alabilirsin çok hafif dediler sağ olsunlar ama ben hala cesaret edemiyorum bu kadar kötüyüm işte. Umarım geçer bu ataklarım çok korkuyorum.Bir şeyin yoktur canım. Anlıyorum seni. Bizler de senin gibiyiz. İlacın yok mu alıp rahatlasam biraz.
Ben de ilaç alamıyorum. Ama tranco buskas en uyumlu ilaçlardan. Yine de sen bilirsin tabiTranko buskas var, arkadaşlar alabilirsin çok hafif dediler sağ olsunlar ama ben hala cesaret edemiyorum bu kadar kötüyüm işte. Umarım geçer bu ataklarım çok korkuyorum.
Gerçekten kaygı ve korkudan ateş var gibi hissedilebilir mi. Çünkü evde herkes çok iyi, erkek arkadaşımla görüşmüştüm o be ailesi çok iyi. Bi ben böyle ateşim var gibi hissediyorum, o da görev yerime geldiğimde başladı. Moralim bozulmuştu memleketimden ayrıldım diye ondan mi bu korku tekrar baş gösterdi acabaO korku bizde de var maalesefo kaygı ve korkudan da vücutta ateş varmış gibi oluyor, sıkıntı yapma.kaç kere bende kendimden o şekilde şüphelendim.
Ben de ilaç alamıyorum. Ama tranco buskas en uyumlu ilaçlardan. Yine de sen bilirsin tabi
Aynen öyle. Ben de cesur olmayı çok isterdimSiz neden alamıyorsunuz? Korkudan mi benim gibi?
Ben kaygıdan terleyip sonra titriyordum. Korkma hepsi kaygıdan dolayı.Gerçekten kaygı ve korkudan ateş var gibi hissedilebilir mi. Çünkü evde herkes çok iyi, erkek arkadaşımla görüşmüştüm o be ailesi çok iyi. Bi ben böyle ateşim var gibi hissediyorum, o da görev yerime geldiğimde başladı. Moralim bozulmuştu memleketimden ayrıldım diye ondan mi bu korku tekrar baş gösterdi acaba
Bu sabah panikle 127 ye çıkardım şimdi yarın sabah yine öyle olacak diye korkuyorumAynen ben kalbime taktım,sürekli nabzımı ölçüyorum,kalbim çarpıyor diye.nabız hızı mı 127 di.dideral Allah’ın izni ile gerçekten iyi geldi şu anda .2 gündür dışarı çıkabiliyorum.
Hiç yan etkisi yok hafif uyku yapıyor eziyet etme kendine iç anksiyeteyi baya azaltıyor sağolsun doktorum bugün yazdı 1 kutu daha korkulacak ilaç olsa iç demem zaten kadın doğumcular adet ağrısı için veriyorlar düşün nasıl hafif olduğunu hiç de öyle bağımlılık yapmıyor yani aşırı kaygılı olduğumda alıyorum benTranko buskas var, arkadaşlar alabilirsin çok hafif dediler sağ olsunlar ama ben hala cesaret edemiyorum bu kadar kötüyüm işte. Umarım geçer bu ataklarım çok korkuyorum.
Bu hastalıklar genetik canım bizde de panikatak çok annemde vardı şimdi ben ve kardeşimde daha saysam kaç tane yakın akrabamda var genetik kalp damarlarıma baktırdım ben de geçende korktum beyin kanaması korkusu bende de var bu akşam bile geldi aklımaArkadaşlar ben tansiyon olcuyorum işyerinde basım uyusuyor sanki beyin kanamasi geçireceğim ama eve gelince hep düzgün ben çok iyi kalp doktoruna gittim carpintiyla ilgili bana dediki bu çarpıntı 3 günde sürse seni oldurmez carpintinin çeşitleri var bendeki sinüs tasikardisi ama bide şey dedi anjiyoyla bakiyolarmis varmı yokmu onuda eseletmek istemedim banada saneloc verdi günde yarım ama sürekli içme dedi benim heyecan yapınca ve efor sarfedince nabizim 125 leri görüyor tabi birkere 180 oldu diderali bastılar damardan bizim evham panik genetik annem ve kardeşim de dayimlarda var transko dışında ilaç almadim birde bebek olaylari falan zor günler geçirdim düşükler yasadim.Allahin sınavı hepimize ayrı guzel günler baharlar gelecektir mutlaka dua ile
Aynı ben benim de yakınlarım yine mi diyor eşim bu akşam dalga geçiyor ultrason EKG yi bağlayalım sana baksınlar hep diyor öyle bişey değil ki baktırsan bile rahatlamıyorsun ki ya bu sefer doktor bilemediyse göremediyse diyorsun yaşamayan anlamıyor işteO kadar iyi anlıyorum kiben de bıktım sürekli kötü bir hastalığım mı var diye düşünmekten ,yakınlarıma söyleyince yine mi diyorlar azıcık teslimiyetçi ol.ama elimde değil ki.ağzımda yara çıkıyor ,acaba ağız kanseri miyim ,kolum ağrıyor kalp krizi mi geçiriyorum.çok yorucu ,çok .
Çok güzelmişKızlar nasılsahilden aldık kızıma ama iyi gece lambası görevi görüyor bakınca çok hoşuma gidiyor
Ben de çok isterdim. Alamıyorum bi türlü ilacı. Bi gidip bi geliyor korku.Aynen öyle. Ben de cesur olmayı çok isterdim
Deneyeceğim almayı, teşekkür ederim yardımın içinHiç yan etkisi yok hafif uyku yapıyor eziyet etme kendine iç anksiyeteyi baya azaltıyor sağolsun doktorum bugün yazdı 1 kutu daha korkulacak ilaç olsa iç demem zaten kadın doğumcular adet ağrısı için veriyorlar düşün nasıl hafif olduğunu hiç de öyle bağımlılık yapmıyor yani aşırı kaygılı olduğumda alıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?