- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.781
PMS ne demek canım adet öncesi evet daha yoğun atak oluyorRegl öncesi PMS dönemindeyim belki de o yüzden böyle yoğun ataklar yaşıyorum, kızlar sizde de böyle mi durum regl öncesi?
Ben de öyle dedimO ne demekki
Adet öncesi gerginlik sendromu gibi, adetten önce fiziksel olduğu gibi (şişkinlik, sivilcelenme vs.) Duygusal olarak da bazı bozukluklar yaşıyoruz bu döneme verilen isim PMS dönemi diye biliyorumO ne demekki
Adet öncesi gerginlik dönemini ifade ediyor, ruhsal olarak gergin sıkıntılı olan dönem diye biliyorumPMS ne demek canım adet öncesi evet daha yoğun atak oluyor
Oluyor canım adet öncesi inanılmaz sinir oluyor meselaAdet öncesi gerginlik dönemini ifade ediyor, ruhsal olarak gergin sıkıntılı olan dönem diye biliyorum
Mesela kaygı ve korkudan vücudumu ateş basıyor sanki ateşim varmış gibi hissediyorum,ölçünce normal çıkıyor ateşim.Gerçekten kaygı ve korkudan ateş var gibi hissedilebilir mi. Çünkü evde herkes çok iyi, erkek arkadaşımla görüşmüştüm o be ailesi çok iyi. Bi ben böyle ateşim var gibi hissediyorum, o da görev yerime geldiğimde başladı. Moralim bozulmuştu memleketimden ayrıldım diye ondan mi bu korku tekrar baş gösterdi acaba
Süreklimi yoksa birkaç dakikamı ya sizlerin yine atak benim hiç gelmiyo iç sıkıntısı şaştım kaldım ne var bilinç altımda acabaMesela kaygı ve korkudan vücudumu ateş basıyor sanki ateşim varmış gibi hissediyorum,ölçünce normal çıkıyor ateşim.
Zaten sağolsun nabız paniği hissettiği an yükseliyorBu sabah panikle 127 ye çıkardım şimdi yarın sabah yine öyle olacak diye korkuyorum
Yok benim de hiç geçmiyor ama bazı anlarda korkumu abartıp üstüne bir de atak geçiriyorumSüreklimi yoksa birkaç dakikamı ya sizlerin yine atak benim hiç gelmiyo iç sıkıntısı şaştım kaldım ne var bilinç altımda acaba
Benim de pms dönemlerinde iç sıkıntıma artı bir iç sıkıntısı daha ekleniyor.kötü bir şey olacakmış hissi tavan yapıyor.Adet öncesi gerginlik sendromu gibi, adetten önce fiziksel olduğu gibi (şişkinlik, sivilcelenme vs.) Duygusal olarak da bazı bozukluklar yaşıyoruz bu döneme verilen isim PMS dönemi diye biliyorum
Ben de öyleyim. Günlük yapılacak işleri yapıp uzanıyorum hep. Bir de buralarda korona çok arttı. Ondan da korkuyorum. Bari korona olmasaydı hepsi üst üste geldiKızlar napıyorsunuz kızım uyudu eşimin izni bitti işe gitti ben de uyumaya yattım canım yine hiçbiiiir iş yapmak istemiyorgünde 10bin adım yürüyen ben 1000 adım anca oluyor ne spor ne zumba ne de işimle ilgili yapmam gerekenleri yapıyorum geçecek mi acaba bu hal?
Aleykümselam. Siz nasılsınız? Hangi dertten muzdaripsiniz?Selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız
Aynen korona korkumuza da bi yere gidemez olduk. Kızım da bana çok bağlandı bu ara yürüyüşe de pek çıkamıyorum anneme bırakıp ben de günlük işlerimi zor yapıyorum bulaşık makinası boşaltılacak duruyor çamaşırlar toplanıp dürülecek ben kızımla parka geldimBen de öyleyim. Günlük yapılacak işleri yapıp uzanıyorum hep. Bir de buralarda korona çok arttı. Ondan da korkuyorum. Bari korona olmasaydı hepsi üst üste geldi
Aleyküm selam elhamdulillah iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın? HoşgeldinSelamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız
Özge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diyeBenimde iç sıkıntım hiçç gitmiyo yatamıyorum ben midem bağırsaklarımda huzursuz sero ablaabla nerelerde acaba senin arkadaşın nasıl özge
Benim de öyle bazen abartıp atak da getiriyorumYok benim de hiç geçmiyor ama bazı anlarda korkumu abartıp üstüne bir de atak geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?