Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Kızlar napıyorsunuz kızım uyudu eşimin izni bitti işe gitti ben de uyumaya yattım canım yine hiçbiiiir iş yapmak istemiyorgünde 10bin adım yürüyen ben 1000 adım anca oluyor ne spor ne zumba ne de işimle ilgili yapmam gerekenleri yapıyorum geçecek mi acaba bu hal?

Benimde iç sıkıntım hiçç gitmiyo yatamıyorum ben midem bağırsaklarımda huzursuz sero ablaabla nerelerde acaba senin arkadaşın nasıl özge

Mesela kaygı ve korkudan vücudumu ateş basıyor sanki ateşim varmış gibi hissediyorum,ölçünce normal çıkıyor ateşim.

Bu sabah panikle 127 ye çıkardım şimdi yarın sabah yine öyle olacak diye korkuyorum
Zaten sağolsun nabız paniği hissettiği an yükseliyorkuzenimde akıllı saat vardı.nabzını ölçtü,65 çıktı.ben ölçtüm ama tabi panikte yaptım 94 çıktı.sonra taktım kafama onun ki normal,demek ki bende bir şey var diye.ama biliyorum ki koluma taktığım an heyecanım yükseldi aslında.

Adet öncesi gerginlik sendromu gibi, adetten önce fiziksel olduğu gibi (şişkinlik, sivilcelenme vs.) Duygusal olarak da bazı bozukluklar yaşıyoruz bu döneme verilen isim PMS dönemi diye biliyorum
Benim de pms dönemlerinde iç sıkıntıma artı bir iç sıkıntısı daha ekleniyor.kötü bir şey olacakmış hissi tavan yapıyor.

Ben de öyleyim. Günlük yapılacak işleri yapıp uzanıyorum hep. Bir de buralarda korona çok arttı. Ondan da korkuyorum. Bari korona olmasaydı hepsi üst üste geldi

Ben de öyleyim. Günlük yapılacak işleri yapıp uzanıyorum hep. Bir de buralarda korona çok arttı. Ondan da korkuyorum. Bari korona olmasaydı hepsi üst üste geldi
Aynen korona korkumuza da bi yere gidemez olduk. Kızım da bana çok bağlandı bu ara yürüyüşe de pek çıkamıyorum anneme bırakıp ben de günlük işlerimi zor yapıyorum bulaşık makinası boşaltılacak duruyor çamaşırlar toplanıp dürülecek ben kızımla parka geldim

Benimde iç sıkıntım hiçç gitmiyo yatamıyorum ben midem bağırsaklarımda huzursuz sero ablaabla nerelerde acaba senin arkadaşın nasıl özge
Özge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diye minikkkkkkk de iyi biraz üşütmüş kendini korona testi yaptırdı yine negatif çıktı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…