- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.801
Niye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.Özge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diye @sero3 de iyi biraz üşütmüş kendini korona testi yaptırdı yine negatif çıktı çok şükür
İç sıkıntısı için bi okuttur kendine nazar da olabilir bana da bazen geliyorSüreklimi yoksa birkaç dakikamı ya sizlerin yine atak benim hiç gelmiyo iç sıkıntısı şaştım kaldım ne var bilinç altımda acaba
Ben ne terapistim ne de doktor storyde gayet keyifli videolar atıyordu boğazındaki beyaz şeyleri ben nasıl bileyim bak tatilden geldim boğazlarım acıyor diye koştura koştura acile gittim tamam panik anlarında çok destek oldum aşırı panik geldiğinde doktorunun verdiği ilacı iç dedim ama bunun için ne dememi bekliyor ki herkese de sürekli terapist gibi destek veremem ki kendime hayrım yok ona nasıl sürekli destek olayımNiye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.
Sen haklısın canım.Ben ne terapistim ne de doktor storyde gayet keyifli videolar atıyordu boğazındaki beyaz şeyleri ben nasıl bileyim bak tatilden geldim boğazlarım acıyor diye koştura koştura acile gittim tamam panik anlarında çok destek oldum aşırı panik geldiğinde doktorunun verdiği ilacı iç dedim ama bunun için ne dememi bekliyor ki herkese de sürekli terapist gibi destek veremem ki kendime hayrım yok ona nasıl sürekli destek olayım
Hoşbuldum canım bende 7 senedir anksiyete bozukluğu var sonrada OKB obsesyon düşüncelere dönüştüAleyküm selam elhamdulillah iyi olmaya çalışıyoruz sen nasılsın? Hoşgeldin
Şükür canım iyi olmaya çalışıyorum bende de 7 senedir anksiyete bozukluğu var sonrada OKB obsesyon düşüncelere dönüştüAleykümselam. Siz nasılsınız? Hangi dertten muzdaripsiniz?
İyi canım iyi olsunlarda silsin boşver banada sardı korona annemle babam da tansiyon hastası ALLAha emanet olsunlar hepimiz Allaha emanetÖzge iyi ya instada story atıp duruyor bana msj attı boğazlarımda beyaz beyaz bişey var antibiyotik yutayım mı diye bilmiyorum canım yazdım sağol çok destek oldun dedi sildi beni nereden bilebiliirm ki ben doktor muyum boğazlarım acıdı benim koştura koştura doktora gittim nasıl diyim antibiyotik yut diye @sero3 de iyi biraz üşütmüş kendini korona testi yaptırdı yine negatif çıktı çok şükür
Korona sardı derken korkusu yani:)İyi canım iyi olsunlarda silsin boşver banada sardı korona annemle babam da tansiyon hastası ALLAha emanet olsunlar hepimiz Allaha emanet
Çok okuyorum annem sağolsun hatimler okuyo eşime okutturuyorum esniyo hep okurken beni okuyanlar hep esniyo bazen gözleri sulanıyo yinede kalıcı geçmiyo hafiflesedeİç sıkıntısı için bi okuttur kendine nazar da olabilir bana da bazen geliyor
Bu akşam bende de çok iç sıkıntısı var daralıyorum çok fenaÇok okuyorum annem sağolsun hatimler okuyo eşime okutturuyorum esniyo hep okurken beni okuyanlar hep esniyo bazen gözleri sulanıyo yinede kalıcı geçmiyo hafiflesede
Allah yardımcın olsun. Kullandığın ilaç falan var mı peki?Şükür canım iyi olmaya çalışıyorum bende de 7 senedir anksiyete bozukluğu var sonrada OKB obsesyon düşüncelere dönüştü
Aynen canım benim annemle babamda da var tansiyonİyi canım iyi olsunlarda silsin boşver banada sardı korona annemle babam da tansiyon hastası ALLAha emanet olsunlar hepimiz Allaha emanet
İlaç alıyor musun senin de baya olmuş benim de 10 seneye yakın oldu ama son 1 senedir tam iyi olamadımŞükür canım iyi olmaya çalışıyorum bende de 7 senedir anksiyete bozukluğu var sonrada OKB obsesyon düşüncelere dönüştü
Bizim burada da aynı .Hes uygulamasında orta riskliden yüksek riskli bölgeye geçmiş oturduğum semt.Ben de öyleyim. Günlük yapılacak işleri yapıp uzanıyorum hep. Bir de buralarda korona çok arttı. Ondan da korkuyorum. Bari korona olmasaydı hepsi üst üste geldi ☹
Ona nasıl bakabilirim canımBizim burada da aynı .Hes uygulamasında orta riskliden yüksek riskli bölgeye geçmiş oturduğum semt.
Geçmiş olsun eeg yi nerede çektirdiniz?Bunun aynısı bende de oluyordu ilaçtan olduğunu sanmıyorum N Narinkimse o durum bende de oluyordu bunun için Nörolojiye gittim Dr psikolojik gibi duruyor ama biz yine tetkikler yapalım dedi Emar çekindim boynuma ultrasonla damarlara baktılar bir de Emg mi Eeg mi tam bilmiyorum adını saçlarını telleri yapıştırıp çekiyorlar Dr baktı temiz dedi bi müddet hep kendi kendime görüntü gidiyordu o kadar kötüydü ki kaç ay çektimsonra kendiliğinden geçti şimdi de şizofren olma korkusu 1.5 senedir geçmedi bakalım bu ne zaman geçecek terapiden sonra iyiydim dün akşam köye geldik dün akşam burda yine başladı
Telefona hayat eve sığar uygulamasını indiriyorsun,bakanlığın .Orada çıkıyor oturduğumuz semt ,gideceğimiz yerlerOna nasıl bakabilirim canım
Pazartesi okula başlıyorum ben de. Zaten panik ataktan korkuyorum bir de korona eklendi. Allah yardımcımız olsunBizim burada da aynı .Hes uygulamasında orta riskliden yüksek riskli bölgeye geçmiş oturduğum semt.
Nörolojiye randevu aldım o yolladı ama ona hemen sıra vermediler onun içinGeçmiş olsun eeg yi nerede çektirdiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?