Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Niye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.

Niye öyle yaptı ki acaba? Sen doğru olanı söyledin de özge herhalde stresten öyle davrandı.
Ben ne terapistim ne de doktor storyde gayet keyifli videolar atıyordu boğazındaki beyaz şeyleri ben nasıl bileyim bak tatilden geldim boğazlarım acıyor diye koştura koştura acile gittim tamam panik anlarında çok destek oldum aşırı panik geldiğinde doktorunun verdiği ilacı iç dedim ama bunun için ne dememi bekliyor ki herkese de sürekli terapist gibi destek veremem ki kendime hayrım yok ona nasıl sürekli destek olayım

Sen haklısın canım.

İyi canım iyi olsunlarda silsin boşver banada sardı korona annemle babam da tansiyon hastası ALLAha emanet olsunlar hepimiz Allaha emanet

Bu koronanın biteceği de yok her yere korkarak gidiyorum eşim işe de başladı Allah korusun şimdi herkes tatilden bi yerlerden geldi inşallah fabrikada korona artmaz

Geçmiş olsun eeg yi nerede çektirdiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…