Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Çok geçmiş olsun.bende de şu an anksiyete var ama maalesef daha tedavi aşamasındayım.
Sizin kaygınız ne peki sizde nasıl oluyo ataklar bnde ağlama isteği oluşuyo ve kendimi rahatlatamıyorum o an tutamıyorum çok fena bi şey ya sokakta geliyo atak milletin içinde ağlamaya başlıyorum Allahtan maske var da kimse fark etmiyo

Şu anda çoğu yer yüksek riskli sanırımgerçekten tek kaygımız korona olsa ,birebir aynıyım.evdekiler de bıktı artık benden sürekli onları da yoklamamdan hasta mısın, iyi misin diye.
Ya sizle birebir aynı şeyleri yaşıyoruz. Sürekli evdekilere ve erkek arkadaşıma nasılsın iyi misin boğazın ağrıyor mu öksürük var mı ateş var mi diye soruyorum. Görev yerime geldim daha da arttı bu korkularım. Yarın ailem de gidecek tek başıma kalacağım, ne yapacağım tek başıma hiç bilmiyorum

Doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın 6 haftada etkisini gösterir inşallah etki etmezse yeniden gidin ağlama atakları bir dönem yaşadım ilaç fayda etmişti Allahım cümlemize şifa versin

Çok şiddetli bi kasık ağrısıyla uyandım. Reglden dolayıdır diyorum ama yine de çok korkuyorum kötü bir şey varsa diye. Şu an biraz hafifledi ama napsam bilmiyorum

İlacımı bıraktığıma çok pişman oldum keşke bırakmasaydım iyiydim en başa döndüm yine
Bence sen çok güçlüsün. İki aya yakın dayandın ilaç olmadan. İzzet güllü yü seyrediyor musun? Onu da ihmal etme. İyi olan kişilerle canlı yayın yapıyor. Umut doluyorum.

Bence sen çok güçlüsün. İki aya yakın dayandın ilaç olmadan. İzzet güllü yü seyrediyor musun? Onu da ihmal etme. İyi olan kişilerle canlı yayın yapıyor. Umut doluyorum.
2 sabahtır gerçekten çok kötüyüm doktorum da dedi bir daha ki sefere 2 ay ilaçsız duracaksın denedin gördün dedi ama başa sardım keşke bırakmasaydım çok kötüyüm ve daha kötü olmaktan korkuyorum

Evet maalesef sizin başınızdaki kitle teşhisi nasıl kondu?
Adetim kesildi benim kadın doğuma gittim prolaktin hormonum çok yüksek çıktı sonra doktor bi de mr çekelim dedi hipofiz bezinde adenom oluşursa böyle hormonal dengesizlik olabilirmiş şu an dostinex kullanıyorum inşallah küçülüyodur yoksa ameliyat olmam gerekiyomuş tüm bunlardan sonra ağlamaya başladım sonra sürekli oldu bu ağlamalar en son dayanamayıp psikiyatriden randevu aldım venegis xr yazdı doktor ağlamalarım azaldı ama tam bitmedi hala bazen kendimi kontrol edemiyorum bu ay tekrar gidicem bakalım hem mr için hem de psikiyatri için bana dua eder misiniz inşallah iyi şeyler duyarım

Ederim tabii ki etmem mi ama korkmayın benim bi yakınım da oldu eşimin eniştesi gayet iyi durumda kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…