- 3 Haziran 2020
- 157
- 200
- 18
- 32
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.861
Ben de öyle bi iyiyim bi kötüyüm sabah çok kötüydüm ama öğleden sonra iyi oldum şimdi de sabah yine kötü olursam korkusu sardıArkadaşlar kendimi bazen çok iyi hissediyorum. Aha diyorum anksiyete mi yendim şükürbir bakıyorum bir süre sonra tekrar aynı korkuları yaşıyorum. İnişli çıkışlı oluyor. Sizce normal mi? Çok iyi hissederken bir anda pat diye başa sarmak bunun nedeni acaba yine düşünecek miyim acaba atak gelicek mi diye düşünmem zaten biliyorum sizce ne yapmalıyım?
Banada aynı oluyor cnm sonra diyorum ki bak bu seni öldürmedi geldi geçti gitti öyle yapıyorum ama tabiki de o korku var her daim bu gece düğüne gittim dışarda oturdum maskemi hiç cikarmadimArkadaşlar kendimi bazen çok iyi hissediyorum. Aha diyorum anksiyete mi yendim şükürbir bakıyorum bir süre sonra tekrar aynı korkuları yaşıyorum. İnişli çıkışlı oluyor. Sizce normal mi? Çok iyi hissederken bir anda pat diye başa sarmak bunun nedeni acaba yine düşünecek miyim acaba atak gelicek mi diye düşünmem zaten biliyorum sizce ne yapmalıyım?
Tamamıyla atlattiğimiz günlerde nasip olur inşaAllahBen de öyle bi iyiyim bi kötüyüm sabah çok kötüydüm ama öğleden sonra iyi oldum şimdi de sabah yine kötü olursam korkusu sardı
Canım ilaç sihirli deynek.değilki.biranda bu olaya senin bakış açını.değiştirsin bence tevekkülle hallet hayırlısı böyleymiş de belkide aldığımız ev sizin için hayırlıdır.ilerde satar başka ev alırsınız canınız sağolsun belliki sürekli bu konuyu düşündüğün için yıpranmışsın bence.ilk etapta psikiyatriye ilaca başvurmaktansa işin içinden çıkamıyorsan psikologa gitMerhaba herkese. Bende de yoğun anksiyete nöbetleri oluyor. Aslında hiç bir şeyim yoktu. Bundan 4 ay once bir ev aldik. Sanki kör olup almışım gibi. ev çok kötü hiç içime sinmedi ev aldıktan sonra. Kendimde kiradayım. Eşimde orayı kiraya verdi ben günlerce ağlayinca. 4 aydır sürekli ağlıyorum nasıl aldık diye. Şimdi oturduğumuz ev sahibi çıkın derse diye düşünüp duruyorum sürekli. Doktora gitsem bir çözüm olur mu ki. Bi sürekli ağlamaklı halimden herkes sıkıldı .
Acaba ben niye hep kötüyüm:)Tamamıyla atlattiğimiz günlerde nasip olur inşaAllah
Allah' (c.c) yardımcınız olsunAcaba ben niye hep kötüyüm:)
Amin canım cümlemizin.....Allah' (c.c) yardımcınız olsun
Amin canım cümlemizin.....
Canım ilaç sihirli deynek.değilki.biranda bu olaya senin bakış açını.değiştirsin bence tevekkülle hallet hayırlısı böyleymiş de belkide aldığımız ev sizin için hayırlıdır.ilerde satar başka ev alırsınız canınız sağolsun belliki sürekli bu konuyu düşündüğün için yıpranmışsın bence.ilk etapta psikiyatriye ilaca başvurmaktansa işin içinden çıkamıyorsan psikologa git
Hepimiz öyle canım bende şöyle olmasaydı böyle olmasaydı diye diye bu hale geldim tevekkül edemiyoruz çok kontrolcüyüz mükemmelliyetçiyiz Allah yardımcımız olsun vardır yaşadıklarımızdada bir hayırHayırlısı böyleymiş belki de ama ben başka hiç bir şey düşünemez oldum kendime de eşime de kızıp duruyorum. Oraya takılıp kaldım. 3 yaşında oğlum var onunla bile ilgilenmekte zorlanmaya başladım. Keşke sihirli değnek olsa ilaçlar. Biraz düşünmemek için her şeyi yapardım. Böyle olunca anı da kaçırıyorum maalesef.
Bu sabah panikle 127 ye çıkardım şimdi yarın sabah yine öyle olacak diye korkuyorum
Bazen çok sık geliyor ve yorucu oluyorMerhaba bu durum bana cokda yabancı değil.. ben korkmak yerine onu çağırmaya başlayınca hafifledi bu durum bende..üstüne gidince küçülüyor korkma ondan o sadece bir düşünce gelip gitmesine izin verirsen sonra cokda gelmiyor zaten
Canım çıkmaman daha iyi. Hava serinleyince bir nefes alırsın. O kadar çok vaka varmış ki. Bugün okula gidince öğrendim. Ben hep evde olunca haberim olmuyordu Allah korusun bizleri.Hava çok sıcak dışarı çıkayım diyorum cayıyorum korona almış başını gidiyor tüm işlerimi aksatıyorum yine aynı Niloya yine aynı Niloya kızım uyuyunca yatmaya devam
Evet az önce Covid konusunda yazını gördüm canım nasılsın okuldasın akşam gördüm iyileşen sayısı çok azalmış vaka artmışCanım çıkmaman daha iyi. Hava serinleyince bir nefes alırsın. O kadar çok vaka varmış ki. Bugün okula gidince öğrendim. Ben hep evde olunca haberim olmuyordu Allah korusun bizleri.
Hamd olsun iyiyim. Biraz kötü hissettim ama daha iyiydim. Bakalım belki okula gitmek iyi gelir bana. İyi olmak istiyorum artık. Yaşadıklarımız çok yorucuEvet az önce Covid konusunda yazını gördüm canım nasılsın okuldasın akşam gördüm iyileşen sayısı çok azalmış vaka artmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?