- 23 Ocak 2016
- 35.277
- 51.177
- 598
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.881
İnşAllah iyi olursun oluruz canımHamd olsun iyiyim. Biraz kötü hissettim ama daha iyiydim. Bakalım belki okula gitmek iyi gelir bana. İyi olmak istiyorum artık. Yaşadıklarımız çok yorucu
İnşAllah canım. Allah nasip edecek bize de.İnşAllah iyi olursun oluruz canım
Bende oluyor du bir ara. Şuan azaldı canım eskisi gibi değilKızlar başdönme hissi oluyomu sizdede arada
Düşüncelerden kaçtikca üstüne gelir. Çok haklısınızMerhaba bu durum bana cokda yabancı değil.. ben korkmak yerine onu çağırmaya başlayınca hafifledi bu durum bende..üstüne gidince küçülüyor korkma ondan o sadece bir düşünce gelip gitmesine izin verirsen sonra cokda gelmiyor zaten
Oluyor canım maalesef.Kızlar başdönme hissi oluyomu sizdede arada
İzzet güllü diyor ki böyle bir durumda aklıma her türlü düşünce gelebilir deyip ilgilenmiyorum diyeceksin. İşine gücüne bakacaksın. İşe yarıyor. Ben her akşam videolarını seyredip uyuyorum. İnşallah kurtulacağızZarar verme korkusu yaşayan yada atlatan arkadaşlar lütfen yazarmisiniz? Bu gece artık bu düşünceler neden benim aklıma giriyor diye yoğun bir iç sıkıntısı yaşadım.
İnşaAllah canım benimİz
İzzet güllü diyor ki böyle bir durumda aklıma her türlü düşünce gelebilir deyip ilgilenmiyorum diyeceksin. İşine gücüne bakacaksın. İşe yarıyor. Ben her akşam videolarını seyredip uyuyorum. İnşallah kurtulacağız
Bu arada sizin sıkıntınız tam olarak ne şekilde? Merakımı bağışlayınİz
İzzet güllü diyor ki böyle bir durumda aklıma her türlü düşünce gelebilir deyip ilgilenmiyorum diyeceksin. İşine gücüne bakacaksın. İşe yarıyor. Ben her akşam videolarını seyredip uyuyorum. İnşallah kurtulacağız
Bende panik bozukluk var. Atak anında sıcak basıyor kalbim hızlı çarpıyor. Korkunç bir korku hissediyorumBu arada sizin sıkıntınız tam olarak ne şekilde? Merakımı bağışlayın
Allah' yardımcınız olsun. Bende aynı sizin gibi yaşıyorum panik atağı çoook zor yaşayan bilirBende panik bozukluk var. Atak anında sıcak basıyor kalbim hızlı çarpıyor. Korkunç bir korku hissediyorumsıkıntı basıyor. Bayılacak gibi oluyorum. Sürekli tetikteyim. Her belirtiyi panik atak olarak algılıyorum. Bundan dolayı da çok halsiz ve yorgunum. Ama sizlerin yaşadıklarını da zaman zaman ben de hissediyorum. Panik atak sürekli seyir değiştiriyor
Amin inşallahAllah' yardımcınız olsun. Bende aynı sizin gibi yaşıyorum panik atağı çoook zor yaşayan bilir
Bendede oluyooluyo haberleri mügeyi izleyince özellikle psikolojiyle ilgili haberler olaylar çok korku hissi sıkıntı oluşturuyoZarar verme korkusu yaşayan yada atlatan arkadaşlar lütfen yazarmisiniz? Bu gece artık bu düşünceler neden benim aklıma giriyor diye yoğun bir iç sıkıntısı yaşadım.
Naber niloş bugün nasılsınİnşAllah iyi olursun oluruz canım
Zaten şu kötü haberler yok muBendede oluyooluyo haberleri mügeyi izleyince özellikle psikolojiyle ilgili haberler olaylar çok korku hissi sıkıntı oluşturuyo
Valla allah kolaylık versen sana ve çevrene. Böyle kendinde sürekli hastalık aramayadevam edersen çıkmayacak hastalıklarda çıkar kendinde. Bu resmen rahat bakması yaşadığın şeyler çoğu zaman herkesin her gün yaşadığı olaylar böyşe yapmaya devam edersen kendine yazık olur.Benim vücudumda hastalık arama bedensel olarak geçti şimdi ruh hastalıklarına sardı şizofren miyim diye bir ara bir sürü psikiyatriste gittim sonra bipolara taktım kesin bipolarım ben diye teşhis koydum şuanda da psikoz belirtileri mi var psikotik miyim düşünceleri sardı belirtilerine bakıyorum ve çok korkuyorum artık belirti okumayacağım olursak olurum Allah kaderde yazdıysa istediğimiz kadar korkalım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?