Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Zarar verme korkusu yaşayan yada atlatan arkadaşlar lütfen yazarmisiniz? Bu gece artık bu düşünceler neden benim aklıma giriyor diye yoğun bir iç sıkıntısı yaşadım.

Düşüncelerden kaçtikca üstüne gelir. Çok haklısınız

İz
Zarar verme korkusu yaşayan yada atlatan arkadaşlar lütfen yazarmisiniz? Bu gece artık bu düşünceler neden benim aklıma giriyor diye yoğun bir iç sıkıntısı yaşadım.
İzzet güllü diyor ki böyle bir durumda aklıma her türlü düşünce gelebilir deyip ilgilenmiyorum diyeceksin. İşine gücüne bakacaksın. İşe yarıyor. Ben her akşam videolarını seyredip uyuyorum. İnşallah kurtulacağız

Bu arada sizin sıkıntınız tam olarak ne şekilde? Merakımı bağışlayın

Bu arada sizin sıkıntınız tam olarak ne şekilde? Merakımı bağışlayın
Bende panik bozukluk var. Atak anında sıcak basıyor kalbim hızlı çarpıyor. Korkunç bir korku hissediyorum sıkıntı basıyor. Bayılacak gibi oluyorum. Sürekli tetikteyim. Her belirtiyi panik atak olarak algılıyorum. Bundan dolayı da çok halsiz ve yorgunum. Ama sizlerin yaşadıklarını da zaman zaman ben de hissediyorum. Panik atak sürekli seyir değiştiriyor

Allah' yardımcınız olsun. Bende aynı sizin gibi yaşıyorum panik atağı çoook zor yaşayan bilir

Bendede oluyooluyo haberleri mügeyi izleyince özellikle psikolojiyle ilgili haberler olaylar çok korku hissi sıkıntı oluşturuyo

Valla allah kolaylık versen sana ve çevrene. Böyle kendinde sürekli hastalık aramayadevam edersen çıkmayacak hastalıklarda çıkar kendinde. Bu resmen rahat bakması yaşadığın şeyler çoğu zaman herkesin her gün yaşadığı olaylar böyşe yapmaya devam edersen kendine yazık olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…