Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Pazartesi okula başlıyorum ben de. Zaten panik ataktan korkuyorum bir de korona eklendi. Allah yardımcımız olsun
Aminn.Mesafe, maske kuralına uyunca Allah inşallah korur.Kendini çok sıkma ,belki okula başlayınca her şey daha güzel olurBen şu an çalışmıyorum ama İnan aynı tehlike içerisindeyiz.bir dükkana giriyorum maskesiz insanlar.konu komşu maskesiz kapıyı çalıyor, mesafe hak getire. allah bilinçsiz insanlarla karşılaştırmasın.

Amin inşallah. Ben de iyi gelir bana diye düşünüyorum ama korkuyorum da. Bakalım belki hiç düşündüğüm gibi olmaz.

Kizlar bugün basım uyustu sanki tansiyonum 20 kere çıkacak beyin kanaması gibi olacak gibime geliyor Allah korusun olctugumde hep normal çıktı ama nasıl basedecegik beni enzorlayam başımın uyusmasi

Offf bende bu aralar iyi değilim yaaa
Aynı şey banada oluyor, dışarı cıkınca bide ucaga binince

Kızımla parktan geldik mutfakta bikaç bulaşık vardı onları topladım tabi iç sıkıntısı ile canım hiç yapmak istemiyor balkonda çamaşırları topladım dürmedim henüz bikaç mobilya tozunu aldım nefret ediyorum onları da almaktan düne kadar çokkk severdim oysa ki çamaşır dürme işi yarına kalsın namazımı kılıp yatmak istiyorum bu aralar işlerimi çok aksattım sağlık olsun ne yapalım az önce hes indirdim yüksek riskli bölge yazıyor ya

Bizim burda da maskesiz dolaşıyor millet az önce hes uygulamasında yüksek riskli bölge çıktı biz korumaya çalışsak nolacak zaten sadece koronaya karşı kaygı duymuyorum ki hayatta bir sürü şeye karşı kızım karnım ağrıyor diyor ben hemen olumsuz düşünceler annem başım ağrıyor diyor tamam damarlar falan tıkandı galiba kardeşlerim desen laf söz dinlemezler gezip duruyorlar annem tansiyon şeker hastası korona gelecek korkusu var sadece korona da değil bir sürü kaygı

Doktor bana bu konuları konuşma sorma araştırma demişti acaba birbirimizi tetikliyormuyuz? Kızlar
Beni tetiklemiyor mesela az önce aday arkadaş benim de içim daralıyor deyince kendimi kurduğum hastalıklardan değilim galiba dedim içim daralıyor diye ne hastalıklara yoruyordum o bende de oluyor deyince çok paniklemedim yoksa bana neden böyle bu kadar oluyor diye neler kurdum kafamdan

Mesela kaygı ve korkudan vücudumu ateş basıyor sanki ateşim varmış gibi hissediyorum,ölçünce normal çıkıyor ateşim.
Aynısını yaşıyorum sürekli. Sımsıcak hissediyorum vücudum yanıyor sanki. Öyle oldukça da paniğim artıyor. Dün tüm gün ateşli hissettim neler yaşadım ağlama krizlerine girdim. Inşallah geçer bu halimiz ama korona geçene kadar rahat yok gibi bana.

Nereye gitsek korkarak gidiyoruz çocuklar da taşıyıcı oluyormuş ben ondan da korkuyorum kızımı alıp parka gitmeye bile korkuyorum gitmeden de olmuyor

Bende mesela ateşim var gibi hissediyordum hep, ama burda başka bir arkadaşım da aynısını yaşadığını söylemiş bu beni rahatlattı demekki yalnız değilim diye düşündüm.

Önceden akraba günlerim vardı ayda 2 tane bi birine bi birine giderdim arkadaşlarla buluşurduk kardeşlerimle kafeye gider kahve içer pasta yer oturur gelirdik birbirimize kahve içmeye giderdik şimdi dışarı çıksak acaba korona geldi mi diye nefes daralması yaşıyoruminsanlardan kaçıyorum

Bende mesela ateşim var gibi hissediyordum hep, ama burda başka bir arkadaşım da aynısını yaşadığını söylemiş bu beni rahatlattı demekki yalnız değilim diye düşündüm.
Buraya girmesem daha kötü hissediyorum sadece sen yaşamıyorsun bunları diyorum geçenlerde bi arkadaşım durduk yerde nefesim daraldı korona mı oldum diye korktum dedi bi arada başım uyuştu emar çektirdim dedi panikatak olan biri de değildir bu kişi dedim başkalarında da oluyor demek ki bu tarz kaygılar bize has değil yani

Herkese geçmiş olsun hanımlar bn de sıkıntılı bi süreç yaşadım ardından stresten başımda 5.5 mm lik bi kitle gelişti ondan sonra artık bi şeyler hep bu şekilde kötü gidecek hastalıklarım geçmicek ve bn hep mutsuz olucam hissi oluştu sürekli ağlamaya başladım en son dayanamayıp psikiyatriden randevu aldım doktor reçetede anksiyete ve depresyon tanısını koymuş cidden çok kötü bi şey bu her neyse gelecekte hep hasta mutsuz olacağımı düşünüp ağlamak istiyorum bu düşüncelerden kurtulamıyorum aradınızda bu tarz şeyler yaşayan iyileşen bu durumu aşan var mı neler yapıyosunuz

Şu anda çoğu yer yüksek riskli sanırımgerçekten tek kaygımız korona olsa ,birebir aynıyım.evdekiler de bıktı artık benden sürekli onları da yoklamamdan hasta mısın, iyi misin diye.

Evet korona geçene kadar sürer bu kaygımızgeçen bankaya gitmek zorunda kaldım,koluma ateş ölçer tuttular .o an bile öyle bir korktum ki ateşim yüksek çıkar mı diye ? Halbuki ateşim olmadığını biliyordum.

Çok geçmiş olsun.bende de şu an anksiyete var ama maalesef daha tedavi aşamasındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…