- 29 Temmuz 2020
- 144
- 172
- 18
- 40
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.821
Aminn.Mesafe, maske kuralına uyunca Allah inşallah korur.Kendini çok sıkma ,belki okula başlayınca her şey daha güzel olurPazartesi okula başlıyorum ben de. Zaten panik ataktan korkuyorum bir de korona eklendi. Allah yardımcımız olsun
Amin inşallah. Ben de iyi gelir bana diye düşünüyorum ama korkuyorum da. Bakalım belki hiç düşündüğüm gibi olmaz.Aminn.Mesafe, maske kuralına uyunca Allah inşallah korur.Kendini çok sıkma ,belki okula başlayınca her şey daha güzel olurBen şu an çalışmıyorum ama İnan aynı tehlike içerisindeyiz.bir dükkana giriyorum maskesiz insanlar.konu komşu maskesiz kapıyı çalıyor, mesafe hak getire. allah bilinçsiz insanlarla karşılaştırmasın.
Kizlar bugün basım uyustu sanki tansiyonum 20 kere çıkacak beyin kanaması gibi olacak gibime geliyor Allah korusun olctugumde hep normal çıktı ama nasıl basedecegik beni enzorlayam başımın uyusmasi
Düşün işte ben sürekli o haldeyim arada hafifliyo ne bilim işte Allah bu çektiklerimizin ardından çok güzel günler nasip etsinBu akşam bende de çok iç sıkıntısı var daralıyorum çok fena
Amin canım amin az önce içimden öyle geçirdim gelecekte güzel günler var inşallah biraz sabır dedimDüşün işte ben sürekli o haldeyim arada hafifliyo ne bilim işte Allah bu çektiklerimizin ardından çok güzel günler nasip etsin
Bizim burda da maskesiz dolaşıyor millet az önce hes uygulamasında yüksek riskli bölge çıktı biz korumaya çalışsak nolacak zaten sadece koronaya karşı kaygı duymuyorum ki hayatta bir sürü şeye karşı kızım karnım ağrıyor diyor ben hemen olumsuz düşünceler annem başım ağrıyor diyor tamam damarlar falan tıkandı galiba kardeşlerim desen laf söz dinlemezler gezip duruyorlar annem tansiyon şeker hastası korona gelecek korkusu var sadece korona da değil bir sürü kaygıAminn.Mesafe, maske kuralına uyunca Allah inşallah korur.Kendini çok sıkma ,belki okula başlayınca her şey daha güzel olurBen şu an çalışmıyorum ama İnan aynı tehlike içerisindeyiz.bir dükkana giriyorum maskesiz insanlar.konu komşu maskesiz kapıyı çalıyor, mesafe hak getire. allah bilinçsiz insanlarla karşılaştırmasın.
Beni tetiklemiyor mesela az önce aday arkadaş benim de içim daralıyor deyince kendimi kurduğum hastalıklardan değilim galiba dedim içim daralıyor diye ne hastalıklara yoruyordum o bende de oluyor deyince çok paniklemedim yoksa bana neden böyle bu kadar oluyor diye neler kurdum kafamdanDoktor bana bu konuları konuşma sorma araştırma demişti acaba birbirimizi tetikliyormuyuz? Kızlar
Aynısını yaşıyorum sürekli. Sımsıcak hissediyorum vücudum yanıyor sanki. Öyle oldukça da paniğim artıyor. Dün tüm gün ateşli hissettim neler yaşadım ağlama krizlerine girdim. Inşallah geçer bu halimiz ama korona geçene kadar rahat yok gibi bana.Mesela kaygı ve korkudan vücudumu ateş basıyor sanki ateşim varmış gibi hissediyorum,ölçünce normal çıkıyor ateşim.
Nereye gitsek korkarak gidiyoruzAynısını yaşıyorum sürekli. Sımsıcak hissediyorum vücudum yanıyor sanki. Öyle oldukça da paniğim artıyor. Dün tüm gün ateşli hissettim neler yaşadım ağlama krizlerine girdim. Inşallah geçer bu halimiz ama korona geçene kadar rahat yok gibi bana.
Bende mesela ateşim var gibi hissediyordum hep, ama burda başka bir arkadaşım da aynısını yaşadığını söylemiş bu beni rahatlattı demekki yalnız değilim diye düşündüm.Beni tetiklemiyor mesela az önce aday arkadaş benim de içim daralıyor deyince kendimi kurduğum hastalıklardan değilim galiba dedim içim daralıyor diye ne hastalıklara yoruyordum o bende de oluyor deyince çok paniklemedim yoksa bana neden böyle bu kadar oluyor diye neler kurdum kafamdan
Buraya girmesem daha kötü hissediyorum sadece sen yaşamıyorsun bunları diyorum geçenlerde bi arkadaşım durduk yerde nefesim daraldı korona mı oldum diye korktum dedi bi arada başım uyuştu emar çektirdim dedi panikatak olan biri de değildir bu kişi dedim başkalarında da oluyor demek ki bu tarz kaygılar bize has değil yaniBende mesela ateşim var gibi hissediyordum hep, ama burda başka bir arkadaşım da aynısını yaşadığını söylemiş bu beni rahatlattı demekki yalnız değilim diye düşündüm.
Şu anda çoğu yer yüksek riskli sanırımBizim burda da maskesiz dolaşıyor millet az önce hes uygulamasında yüksek riskli bölge çıktı biz korumaya çalışsak nolacak zaten sadece koronaya karşı kaygı duymuyorum ki hayatta bir sürü şeye karşı kızım karnım ağrıyor diyor ben hemen olumsuz düşünceler annem başım ağrıyor diyor tamam damarlar falan tıkandı galiba kardeşlerim desen laf söz dinlemezler gezip duruyorlar annem tansiyon şeker hastası korona gelecek korkusu var sadece korona da değil bir sürü kaygı
Evet korona geçene kadar sürer bu kaygımızAynısını yaşıyorum sürekli. Sımsıcak hissediyorum vücudum yanıyor sanki. Öyle oldukça da paniğim artıyor. Dün tüm gün ateşli hissettim neler yaşadım ağlama krizlerine girdim. Inşallah geçer bu halimiz ama korona geçene kadar rahat yok gibi bana.
Çok geçmiş olsun.bende de şu an anksiyete var ama maalesef daha tedavi aşamasındayım.Herkese geçmiş olsun hanımlar bn de sıkıntılı bi süreç yaşadım ardından stresten başımda 5.5 mm lik bi kitle gelişti ondan sonra artık bi şeyler hep bu şekilde kötü gidecek hastalıklarım geçmicek ve bn hep mutsuz olucam hissi oluştu sürekli ağlamaya başladım en son dayanamayıp psikiyatriden randevu aldım doktor reçetede anksiyete ve depresyon tanısını koymuş cidden çok kötü bi şey bu her neyse gelecekte hep hasta mutsuz olacağımı düşünüp ağlamak istiyorum bu düşüncelerden kurtulamıyorum aradınızda bu tarz şeyler yaşayan iyileşen bu durumu aşan var mı neler yapıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?