- 30 Ocak 2018
- 2.359
- 3.144
- 133
- 35
- Konu Sahibi Niloyatospikk
-
- #5.901
E doktora gitmek yerine neden seminere gelmiş?Günaydın arkadaşlar. Okuldayım, seminerde. Bir öğretmen arkadaş halsizim terliyorum her yerim ağrıyor deyip duruyor. Kimsenin umrunda değil maske kullanımı bile doğru dürüst yapmıyorlar. Bahçede hepsinden uzak oturuyorum çok korkuyorum atağım tuttu.
Söyledim. Burda doktora gidemem karantinaya alırlar, memleketime dönüp giderim dedi. Ya anlayamıyorum insanları ve herkes çok rahat.E doktora gitmek yerine neden seminere gelmiş?
O zamana kadar diğerlerini tehlikeye atıyor. Millette nasıl bir zihniyet var anlayamıyorum. Kocaman insanlar böyle yaparsa öğrencilere biz nasıl anlatacağız durumu? Taktılar kafayı öğretmenler yatıyor aksini iddia etmek için herkesi tehlikeye atıyorlar. Daha zor günler gelecek hepimiz içinSöyledim. Burda doktora gidemem karantinaya alırlar, memleketime dönüp giderim dedi. Ya anlayamıyorum insanları ve herkes çok rahat.
Bursanın neresindesin?
Yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluk maalesef bende de varKızlar bu hastalığı yaşayanlar sizce benim yaşadığım ne.bende şöyle bir sorun var başladığım işi bitiremeyecek olmam hastalanacak gibi hissediyorum.mesela dün tatile çıkacağız valizleri hazırlamam eşyaları yerleştirmem evi temizlemem gerekiyor.başaramama korkusu sardı beni daha öncede yaşadım bu tarz durumlarda aynı şeyleri başım dönüyor bayılacak gibi oluyorum kalbim hızlı hızlı atıyor depresyonda gibiyim kendimi çok çaresiz hissediyorum gibi şeyler.neyse bu şekilde işlerimi bitirdim ve çıktık bir gün sonra normale döndüm sizce bu anksiyete veya panik atak gibi birsey mi .mesela başım ağrıyor beyin kanaması geçireceğimi düşünüyorum kalbim sıkışıyor öleceğimi kalp krizi geçireceğimi felan düşünüyorum
Yaşamayı öğrenmek zorundasın ben bunu öğrendim.İlaç kullanıyosan panik anında sakinleştiriciler var onlardan kullan.Dün gece çok kötü oldum kızlar. Epey uzun sürdü. Bazen çok umutluyum bazen başa döndüğümü hissediyorum.
Öyle tabi ama panik atak öyle korkutuyor ki beni gelince mahvoluyorum. Terapi de alıyorum. Anladığım ilacın iyileşme değil sakinleşme sağladığı. Ona bağımlı olmaktan korkuyorumYaşamayı öğrenmek zorundasın ben bunu öğrendim.İlaç kullanıyosan panik anında sakinleştiriciler var onlardan kullan.
Bu ilaçları üretenlerin varya bir dertle gidiyosun yan etkilerietkileri korku.yaratıyo tramva yaratıyo 30derdin oluyo sonra geçir geçirebilir sen ama kimse ilaçları suçlamıyo o senin hastalığının belirtisidir.diyip iyice korkutuyorlarMerhaba arkadaşlar ,bir kaç gündür aldığım ilacın dozu düşük olmasına rağmen baya bir yan etki yaptı.internete bile giremedim.ilaçların ilk haftası sanırım kaygı yükselirmiş.biraz önce bir atak geldi aman allahımama sadece şöyle iyi bir şey oldu atak anında çarpıntı azalsın diye direkt trankobuskas alıyordum .şu an onu yapmadan,geçecek ,iyi olacaksın diye telkin ede ede daha iyi oldum.sizler iyisinizdir inşallah.
Ben de aslında hiç kullanmak istemiyor, kendim üstesinden gelmek istiyordum ,ama maalesef beceremedimBu ilaçları üretenlerin varya bir dertle gidiyosun yan etkilerietkileri korku.yaratıyo tramva yaratıyo 30derdin oluyo sonra geçir geçirebilir sen ama kimse ilaçları suçlamıyo o senin hastalığının belirtisidir.diyip iyice korkutuyorlar
Aynen canım nerelerdeler acabaNiloya canım merak ettik seni. Ceza aldın diye düşündük. Sero abla sen nerelerdesin? Senle ilgili bir fikrimiz yok
Başta oluyor yan etkiler özellikle yoğun atak ve intihar düşüncesi.Hepsi geçici.İlaçlara küsmeyin.İnan ilaçsız daha kötüBu ilaçları üretenlerin varya bir dertle gidiyosun yan etkilerietkileri korku.yaratıyo tramva yaratıyo 30derdin oluyo sonra geçir geçirebilir sen ama kimse ilaçları suçlamıyo o senin hastalığının belirtisidir.diyip iyice korkutuyorlar
Nasıl kötü oldun canım ben de pek iyi değilim ama idare etmeye çalışıyorumDün gece çok kötü oldum kızlar. Epey uzun sürdü. Bazen çok umutluyum bazen başa döndüğümü hissediyorum.
Yok canım ban yedim yazmıcam bi daha başka konulara nasıl oldun okula gidiyor musunuz okullar açılmıcak sizi niye çağırıyorlar okula burda bi okulda da bahçede öyle oturuyordu öğretmenlerNiloya canım merak ettik seni. Ceza aldın diye düşündük. Sero abla sen nerelerdesin? Senle ilgili bir fikrimiz yok
Randevu almıştın dimi canım sen ne yazdılar sana ilaç hafif yazıyorlar başta pek yan etki olmamıştır ama uyku yapıyor genelde sadece ben de yeniden başladım ilaca çok halsizlik var zor geziniyorum telkinle bak idare etmişsin ama çok aşırı gelirse trankoyu al korkma onun yan etkisi yok gibi bişey sadece uyku yapıyor biraz ilk alındığındaMerhaba arkadaşlar ,bir kaç gündür aldığım ilacın dozu düşük olmasına rağmen baya bir yan etki yaptı.internete bile giremedim.ilaçların ilk haftası sanırım kaygı yükselirmiş.biraz önce bir atak geldi aman allahımama sadece şöyle iyi bir şey oldu atak anında çarpıntı azalsın diye direkt trankobuskas alıyordum .şu an onu yapmadan,geçecek ,iyi olacaksın diye telkin ede ede daha iyi oldum.sizler iyisinizdir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?