Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Günaydın arkadaşlar. Okuldayım, seminerde. Bir öğretmen arkadaş halsizim terliyorum her yerim ağrıyor deyip duruyor. Kimsenin umrunda değil maske kullanımı bile doğru dürüst yapmıyorlar. Bahçede hepsinden uzak oturuyorum çok korkuyorum atağım tuttu.

E doktora gitmek yerine neden seminere gelmiş?

Söyledim. Burda doktora gidemem karantinaya alırlar, memleketime dönüp giderim dedi. Ya anlayamıyorum insanları ve herkes çok rahat.
O zamana kadar diğerlerini tehlikeye atıyor. Millette nasıl bir zihniyet var anlayamıyorum. Kocaman insanlar böyle yaparsa öğrencilere biz nasıl anlatacağız durumu? Taktılar kafayı öğretmenler yatıyor aksini iddia etmek için herkesi tehlikeye atıyorlar. Daha zor günler gelecek hepimiz için

Bursanın neresindesin?
Yaygın anksiyete bozukluğu ve panik bozukluk maalesef bende de var

Yaşamayı öğrenmek zorundasın ben bunu öğrendim.İlaç kullanıyosan panik anında sakinleştiriciler var onlardan kullan.
Öyle tabi ama panik atak öyle korkutuyor ki beni gelince mahvoluyorum. Terapi de alıyorum. Anladığım ilacın iyileşme değil sakinleşme sağladığı. Ona bağımlı olmaktan korkuyorum

Merhaba arkadaşlar ,bir kaç gündür aldığım ilacın dozu düşük olmasına rağmen baya bir yan etki yaptı.internete bile giremedim.ilaçların ilk haftası sanırım kaygı yükselirmiş.biraz önce bir atak geldi aman allahım ama sadece şöyle iyi bir şey oldu atak anında çarpıntı azalsın diye direkt trankobuskas alıyordum .şu an onu yapmadan,geçecek ,iyi olacaksın diye telkin ede ede daha iyi oldum.sizler iyisinizdir inşallah.

Bu ilaçları üretenlerin varya bir dertle gidiyosun yan etkilerietkileri korku.yaratıyo tramva yaratıyo 30derdin oluyo sonra geçir geçirebilir sen ama kimse ilaçları suçlamıyo o senin hastalığının belirtisidir.diyip iyice korkutuyorlar

Ben de aslında hiç kullanmak istemiyor, kendim üstesinden gelmek istiyordum ,ama maalesef beceremedimyan etkiler de gerçekten can sıkıcı oluyor ilaçların

Başta oluyor yan etkiler özellikle yoğun atak ve intihar düşüncesi.Hepsi geçici.İlaçlara küsmeyin.İnan ilaçsız daha kötü

Niloya canım merak ettik seni. Ceza aldın diye düşündük. Sero abla sen nerelerdesin? Senle ilgili bir fikrimiz yok
Yok canım ban yedim yazmıcam bi daha başka konulara nasıl oldun okula gidiyor musunuz okullar açılmıcak sizi niye çağırıyorlar okula burda bi okulda da bahçede öyle oturuyordu öğretmenler

Randevu almıştın dimi canım sen ne yazdılar sana ilaç hafif yazıyorlar başta pek yan etki olmamıştır ama uyku yapıyor genelde sadece ben de yeniden başladım ilaca çok halsizlik var zor geziniyorum telkinle bak idare etmişsin ama çok aşırı gelirse trankoyu al korkma onun yan etkisi yok gibi bişey sadece uyku yapıyor biraz ilk alındığında

Kızlar öyle bir halsizlik var ki kötüyüm işlerimi zor yapıyorum sporu birden bıraktım ondan oldu belki de ilaca da yeniden başlayınca tabi onun da etkisi olabilir hergün 10 bin adım yarım saat egzersizi bırakınca sanırım kaslar birden gevşedi inanılmaz halsizlik var 2 gündür tüm gün yatıyorum annem d vitamini al dedi baya iyi gelmiş ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…